הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Starting Strength כן גם אני 😃

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
סקוואט - 50 - 5 5 6 לא קשה יצא לי 6 בטעות
בנץ' - 52.5 - 5 5 5 בינוני
דדליפט - 60 - 6

אשמח אם תראו אותי עושה את הסקוואט ואת הדדליפט ותעירו לי על הטכניקה:

סקוואט:

דדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט בסדר מינוס, תשמור גב ישר ואל תוציא ברכיים!
דדליפט אני לא יודע..
בהצלחה בהמשך

בנוגע לסקאווט - תגיד לצלם שיצלם רחוק יותר/נמוך יותר, התזוזה של המצלמה מאוד מעצבנת. נראה כאילו אתה לא יורד עמוק מספיק, ותוציא את החזה כמה שיותר. ממליץ לך לצלם בצורה קצת יותר נורמלית בשביל שיהיה אפשר לראות בבירור.

כמו שגל אמר, תעמיד את המצלמה/צלם רחוק יותר ושלא יזוז..קשה לעקוב אחרי התנועה כשהמצלמה קופצת מהפנים שלך לרגליים.
ואל תסתכל לצדדים- תתרכז בתנועות שלך.

בכל מקרה, נראה שהמשקלים קלים לך כרגע (בעיקר כי אתה מרשה לעצמך להסתכל לצדדים במקום להיות מרוכז). בסקווט תקפיד ליישר את הגב ולצאת מעמידה נכונה.

תקפיד על הכתפיים לפני המוט בדדליפט. אצלך הן בדיוק מעל המוט וכשהמשקל יעשה כבד הגב יתעגל בגלל זה.

ברוך הבא ובהצלחה בתוכנית, תאכל בהתאם כדי לראות תוצאות .

תקפיד על הכתפיים לפני המוט בדדליפט. אצלך הן בדיוק מעל המוט וכשהמשקל יעשה כבד הגב יתעגל בגלל זה.

+1

הסקוואט יותר טוב מהדדליפט. תעבור על הפרק של הדדליפט בספר (SS) ותפנים את ה- setup. השכמות שלך צריכות להיות מעל המוט. כרגע המוט רחוק מדי מהרגליים שלך ואז אתה צריך להעביר אותו מסביב לברך ולעשות המון תנועה מיותרת. במשקלים יותר מאתגרים זה פשוט לא יעבוד.
תקרב את המוט לרגל. ממש שלושה סנטימטר. ואז תתפוס אותו (בלי להזיז אותו). תיישר את הגב (חזה גדול) ותמשוך.

הברך שלך יוצאת יותר מדי קדימה בדדליפט (בנק' מוצא שהמוט מונח על הרצפה)
ולכן הכתף שלך לא ממוקמת מספיק קדימה (כמו שדה סאן רשם)
שים לב לנק' למטה אצלך ותשווה לתמונה הזו (שמאל)

קבצים מצורפים

• עמידת מוצא סקווט ודד ליפט.JPG
    עמידת מוצא סקווט ודד ליפט.JPG
    KB 19.7 · צפיות: 153
  • פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה רבה על ההשקעה 🙌

בקשר לסקוואט, אמרתי לו להתרחק (הייתם צריכים לראות מאיזה מרחק הוא צילם את שני הסטים הראשונים) אני לא יודע אם אני יכול לרדת יותר נמוך בסקוואט, אני תמיד מנסה כמה שיותר. בפעם
הבאה אני אנסה להחדיר לו לראש שהמצלמה לא אמורה לזוז ואמורים לראות את כל התנועה. TheZort, אני חושב שהמשקלים באמת די קלים לי, ראיתי שוב פעם את כל הסטים שעשיתי, בסקוואט זה היה 7 - 6 - 6. לגבי
העמידה שלי בסקוואט, היא קצת יותר רחבה מרוחב הכתפיים שלי בגלל שאני גבוה ואני לא יכול לרדת
עמוק מספיק בעמידה צרה יותר, אבל לפי ההרגשה שלי העמידה היא נכונה. לגבי הדדליפט, הדבר
היחיד שידעתי לגביו הוא שהגב אמור להיות ישר והמשקולת בערך 2.5 סנטים מהרגליים בנקודת
ההתחלה. תודה על כל העצות, אתם גדולים 🙌

נערך לאחרונה:
תחשוב בסקוואט על הסדר הבא:
ברכיים קדימה והחוצה ואז ישיבה אחורה, הכל בהבדלים ממש קצרים בזמן (תחשוב על זה כסדר של תנועה אחת)
את הברכיים תדחוף החוצה כל הזמן, אל תתן להן להכנס פנימה בעלייה או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
את SS (הספר) כבר קראת?

קראתי על הסקוואט בפרטי פרטים אבל בדדליפט ובשאר הדברים חיפפתי. ראיתי גם את הדיוידי.
ותודה על הדגשים דסאן. בכללי הסקוואט שלי נראה בסדר פחות או יותר? או שקשה מדי לראות בגלל הצילום?

נערך לאחרונה:
אז נתחיל בזה שתקרא...

ולגבי הסקוואט תקפיד להיות זקוף. כשאתה עומד (לפני תחילת הסט) רואים די בבירור שאתה מכופף. כשתביא סרטון שלא מקפץ יהיה קל יותר לראות מה המצב...

אז נתחיל בזה שתקרא...

ולגבי הסקוואט תקפיד להיות זקוף. כשאתה עומד (לפני תחילת הסט) רואים די בבירור שאתה מכופף. כשתביא סרטון שלא מקפץ יהיה קל יותר לראות מה המצב...
איך אפשר להיות זקוף בLOW BAR? קשה לשפוט אם הסקוואט שלך בסדר, תצלם עוד סרט.

לא זקוף כמו חייל שעומד דום...אבל רואים שהוא לא ממש מחזיק את הגב כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אממ לא יודע אחי, אני חושב שהייתי מרגיש אם הייתי מכופף את הגב, פשוט יש לי את הבעיה הזאת
שבתחתית הסקוואט הישבן בורח טיפה למטה ואז הגב התחתון טיפה מתעגל, אבל ראיתי את זה קורה
בהרבה סרטוני הדרכה של ריפטאו. בפעם הבאה אני אוודא שהוא מצלם כמו שצריך, בזווית 30-45 מעלות ממני כדי שיהיה אפשר לראות גם את הגב.

• פותח/ת השרשור
היה אימון בסדר היום

סקוואט 55 - 5 5 5 קשה מאוד אני עדיין אדום ממנו
פרס 27.5 - 5 5 5 בינוני
מתח אני לא מצליח יותר מפעם אחת אז אני עושה 52.5 קילו lat pulldown - 5 5 4
כשל בסט האחרון, לא מעלה משקל אימון הבא.

לא היה מי שיצלם אותי היום כי בדרך כלל אני מתאמן בערב עם חבר והיום אני מתכנן נסיעה לכינרת בערב... אני אעלה סרטונים אחרי האימון של יום חמישי. אני לא בטוח אם להעלות משקל בסקוואט אני לא ממש יודע איך הטכניקה שלי הייתה בסט האחרון, נראה לי שאני אעלה את המשקל ב2.5 באימון הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית