הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength כן גם אני 😃

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
חברים, נראה לי ששכחתם אותי, דהסאן? מה עם הסקוואט יש שיפור? דעתך מאוד חשובה לי.
לא אתה עדיין נותן לברכיים לגלוש לאורך כל התנועה.
תן להן ללכת קדימה מההתחלה ואז פשוט שב אחורה. אי אפשר לטחון את זה יותר.

• פותח/ת השרשור
אממ באמת שניסיתי לעשות את זה, מה שראיתי שעידן עושה, זה להטות את הגוף קדימה לפני הירידה, וככה זה מאפשר לו "להתיישב" בלי שהברכיים יזוזו הרבה, אתה חושב ששווה לנסות את זה?

הוא לא עושה את זה במודע, הוא חושב על להוציא ברכיים קדימה והחוצה ואז לשבת אחורה, זה התוצאה.

• פותח/ת השרשור
אה, הבנתי אבל יש מצב שזה יתן את אותה התוצאה אם אני אעשה את ההטייה? כי להוציא את הברכיים בהתחלה ניסיתי וזה לא הצליח 😛 וחוץ מזה, הטכניקה לא בעייתית עד כדי כך שלא כדאי לי להעלות משקלים נכון?

נערך לאחרונה:
אה, הבנתי אבל יש מצב שזה יתן את אותה התוצאה אם אני אעשה את ההטייה? כי להוציא את הברכיים בהתחלה ניסיתי וזה לא הצליח 😛 וחוץ מזה, הטכניקה לא בעייתית עד כדי כך שלא כדאי לי להעלות משקלים נכון?
מה לא הצליח? פשוט תשלח את הברכיים קדימה (תרפה את ההאמסטרינג) בהתחלה ואז תתיישב אחורה ותוציא את הברכיים לצדדים.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שניסיתי לעשות... הברכיים שלי פשוט לא יכולות לצאת עד הסוף בתחילת התנועה, כנראה בגלל שאני אמור לעשות עוד איזה תנועה עם הגוף כדי לשמור על איזון, וכולכם נתתם מחמאות לטכניקה של עידן, אז חשבתי פשוט לחקות אותו, זה כלכך פסול?

זה בדיוק מה שניסיתי לעשות... הברכיים שלי פשוט לא יכולות לצאת עד הסוף בתחילת התנועה, כנראה בגלל שאני אמור לעשות עוד איזה תנועה עם הגוף כדי לשמור על איזון, וכולכם נתתם מחמאות לטכניקה של עידן, אז חשבתי פשוט לחקות אותו, זה כלכך פסול?

אתה לא אמור להוציא את הברכיים עד הסוף, אתה פשוט אמור להרפות אותם (לא יותר מידי אבל) בהתחלה ואז להתכווץ ולשבת אחורה.

• פותח/ת השרשור
באמת שזה מה שניסיתי לעשות אחי, ברוב החזרות לפחות, הברכיים עדיין גלשו, אני אנסה לחקות את עידן ונראה איך ילך.

• פותח/ת השרשור
אחחח איזה אימון 😃

סקוואט - 60 - 5 5 5 PR 🤩
בנץ' - 55 - 5 5 5 PR 🤩
דדליפט - 70 - 5- PR 🤩

הסקוואט לא השתפר בטכניקה, אבל בכל זאת הנה סרטון... אגב, אתם חושבים שכדאי לעצור עם המשקלים ולעבוד על טכניקה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה טוב יותר מפעם קודמת.
זה נראה ממש כמו HB אתה בטוח שאתה עושה LB סקוואט?

שמע אני עברתי על זה מעל 10 פעמים אני בטוח ב95% שזה 3,עם זה לא 3 זה 4
קיצור אין לך פה 5 גם עם תעשה סלטות באוויר

• פותח/ת השרשור
אימון בינוני...

סקוואט - 65 - 5 5 6 עשיתי 6 בטעות, אבל נראה לי שהטכניקה הייתה דפוקה יותר מהרגיל.

פרס - 30 - 5 5 3 באסה... אותו משקל אימון הבא.

מתח - מוזר, היום הצלחתי רק 2 סטים של בודדות, האמת כשרק התחלתי עם המתח ביום שבת הצלחתי לעשות 4 סטים של בודדות ועוד 4 של שליליות (יכול להיות שהשליליות היו מיותרות), יכול להיות שפשוט הייתי עייף מהסקוואט והפרס? או שלעשות מתח כל יום זה לא רעיון כלכך טוב וכדאי למתן את זה ל3-4 פעמים בשבוע?

בכל מקרה הנה צילומים של הסקוואט:

אני חושב שאני אשאר עם המשקל הזה אימון הבא ואני אנסה לשפר את הטכניקה, יצאתי מבולבל לגמרי מהסט האחרון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואטים נראים בסדר גמור.
תישן, תאכל הרבה ותעשה 70 ביום ראשון.

• פותח/ת השרשור
וואו, תודה רבה! הטכניקה באמת הייתה בסדר? חשבתי שיקח לי חודשים לעשות את הסקוואט כמו שצריך. אם היא בסדר, אז שכחתי להגיד שזה PR 🚬🤪🚬

בסה"כ הסקוואט באמת סבבה, אבל שים לב לכמה דברים:
* אתה עושה High Bar. המוט צריך להיות יותר נמוך.
* תנסה "להתפוצץ" בעלייה. אתה יורד בקצב נכון, אבל בעלייה לפעמים אתה נתקע קצת. תנסה להעיף את עצמך חזרה למעלה (זה יותר טיפ מאשר דגש).

לגבי הפרס, עשית שלישייה בסט הראשון או האחרון? אתה יודע למה נכשלת (חוסר ריכוז וכו')?

ודבר אחרון- בסרטון השני שלך יש ברקע איזה טמבל ששם כרית על המוט של הסמית ויורד לרבע סקוואט. תפוס אותו פעם הבאה שאתה מתאמן ותגיד לו שזאת הטכניקה הטובה ביותר שראית אי פעם ושאני רוצה חתימה אם אפשר...🤡🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית