Starting Strength כן גם אני 😃

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
15.9.09: אימון טוב מאוד

squat 70kg 3x5 לא ממש קשה ונראה לי שהטכניקה ממש השתפרה, סרטונים מחר
bench press 57.5 - 3x5 PR
deadlift 80kg - 1x5 PR

כדי לחגוג את השיאים האישיים הזמנתי שני מגשי פיצה עם חברים, רק שהחברים פירקו מגש לפני שבאתי, אז אכלתי מגש וחצי לבד.
סוף סוף פלטה בבנץ' באימון הבא :RockOn:אני חושב להתחיל להוסיף משקל לסקוואט, אני כבר לא מרגיש כאבים בברך ונראה לי שהטכניקה די טובה, אני אפרסם סרטונים ואחליט על סמך הביקורת.

נכשלתי במתמטיקה, אבל איך הזמנתם שני מגשים, חברים שלך אכלו מגש ואתה אכלתי מגש וחצי? זה יוצא 2 וחצי מגשים :|

מזלטוב על השיאים

• פותח/ת השרשור
נכשלתי במתמטיקה, אבל איך הזמנתם שני מגשים, חברים שלך אכלו מגש ואתה אכלתי מגש וחצי? זה יוצא 2 וחצי מגשים :|

מזלטוב על השיאים
חברים שלי אכלו מגש לפני שבאתי, ואז הזמנתי 2 כשהם כבר היו פחות או יותר מלאים, אז יצא שהם אכלו 2-3 משולשים, אני חיסלתי את כל השאר ונשארו לי עוד 3 משולשים, 1 לאמא ו2 סיימתי לאכול לפני 10 דקות. ותודה ✌️

סרטונים: http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=82745#post82745

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
17.9.09

סקוואט - 75x5x3 PR הסט האחרון היה די איטי וקשה
פרס - 32.5x5x3 PR אני עדיין עובד על הטכניקה, היה קשה בסט האחרון.
עשיתי כמה סטים של פאוור קלין כדי לתרגל את הטכניקה.
מתח בסופינציה - 2x2 + 1 PR פעם ראשונה שאני מצליח שני סטים של 2 (עם המשקל הנוכחי שלי)

3 סטים של כפיפות בטן, לא ממש ספרתי כמה.

אימון סבבה לגמרי, סרטונים:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=82745#post82745

• פותח/ת השרשור
תודה אחי 😃 אימון הבא אני אנסה להגיע ל80 בסקוואט 60 בבנץ' ו90 בדדליפט 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
squat - 80x3x5
בשני הסטים הראשונים הפסקתי לספור כמו שצריך אחרי החזרה השלישית, ובד"כ כשאני מפסיק לספור תמיד יוצא לי יותר מ5. אבל הרגשתי ממש לא נוח ולא יציב, ונאבקתי לעלות בכל חזרה והרגשתי חלק נכבד מהעומס על הזוקפים בנקודה החלשה (קצת מעל מקביל) לא כמו בפעם האחרונה שעשיתי סקוואט, והכאבים בברך חזרו... נראה מה יהיה עוד שבוע, אם עד אז זה לא יפסיק אני חושש שזה יאלץ אותי לעשות שינויים באימונים.

bench press - 60x3x5 שוב פעם אני חושב שהיו כמה חזרות מיותרות.

deadlift - 85x5

למרות ששברתי שיאים בכל ההרמות הכאבים בברך ביאסו לי את הצורה והמכון היה מפוצץ ככה שאפילו לא יכולתי לצלם את עצמי כדי לראות את הטכניקה... מבחינת ההרגשה בכל ההרמות הרגשתי שהטכניקה רחוקה מלהיות מושלמת, מבאס.

"אני חושב שהיו כמה חזרות מיותרות" - אתה מסטול?

מזל טוב על הPRים 😃

• פותח/ת השרשור
"אני חושב שהיו כמה חזרות מיותרות" - אתה מסטול?

מזל טוב על הPRים 😃
תודה רבה, אתה מתכוון לזה שאין דבר כזה חזרות מיותרות? התכוונתי לזה שעשיתי יותר מ5 ואני חושש שזה עלול לפגוע בהתקדמות.
וכן, לא יצא לי לישון הרבה אז אני מניח שאפשר לומר שאני מסטול בצורה כלשהי 😛

נערך לאחרונה:
אני מתכוון לזה שאיך לעזאזל אתה לא שם לב לכמה חזרות אתה עושה?תספור 1,2,3,4,5 ,זה לא כ"כ קשה...

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לזה שאיך לעזאזל אתה לא שם לב לכמה חזרות אתה עושה?תספור 1,2,3,4,5 ,זה לא כ"כ קשה...
אני חושב כל הזמן על הטכניקה במיוחד אחרי החזרה השלישית ככה שאני שוכח לספור 😛
אני לא יודע אם זה בגלל שכבד לי או שאני לא מספיק מרוכז בגלל חוסר בשינה.

חוסר בשינה דופק לך את ההתאוששות (ואתה לא צריך אותי כדי לדעת את זה)...
תישן טוב לפני האימון הבא והכל יזרום יותר טוב..

• פותח/ת השרשור
חוסר בשינה דופק לך את ההתאוששות (ואתה לא צריך אותי כדי לדעת את זה)...
תישן טוב לפני האימון הבא והכל יזרום יותר טוב..
דופק לגמרי, וכבר כמה ימים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך... והאימונים נדפקים לגמרי, וגם הברך בהתאם...

23.9.09:

סקוואט - 80 60 60 צילמתי את הסט הראשון וראיתי שהטכניקה לא טובה, ואני חושב שזאת יכולה להיות הסיבה לכאבים.
מתח בסופינציה - 3 2 1 1
פרס - 35 - 3x5 שיא אישי אבל אני לא ממש יודע איך הייתה הטכניקה.

סה"כ די מבאס... אני חייב לשפר את הטכניקה של הסקוואט ואז לראות אם עדיין תכאב הברך, בשביל זה אני אהיה חייב לעבוד עם משקל שיהיה נוח, אני חושב להמשיך מ60 בקפיצות של 2.5 למשך שבועיים כדי לראות אם הכאבים יעברו.

• פותח/ת השרשור
26.9.09

סקוואט - 60x3x5 - עובד על טכניקה בגלל הכאב בברך, אני לא לגמרי בטוח ממה הוא נגרם אבל אני חושב שיכולות להיות שתי סיבות, אחת: ברך ימין לא מקבילה לכף הרגל לאורך כל התנועה. 2: יכול להיות שקצב העלייה לא אחיד בשתי הרגליים, אחת עולה מהר יותר מהשנייה.

בנץ' - 62.5 - 5 4 5 בסט השני לא היה ספוטר שיגיש לי את המוט, ככה שהתאמצתי לשים אותו איפה שצריך וזה גמר אותי עוד לפני שהתחלתי את הסט.

דדליפט 80x5 שוב פעם עובד על טכניקה, לא רוצה להעמיס על הברך יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
29.9.09

סקוואט 60 - 5 5 5 הטכניקה משתפרת, לא היו כאבים בברך בכלל. עוד מעט אני אעלה סרטונים.
פרס 37.5 - 5 3 35 - 3 הצלחתי לסגור 5 בסט הראשון אבל בשניים האחרים פשוט לא הצלחתי להעביר את המוט מעל לקו המצח.
האנג קלין 40 - 5x3 בחלק מהחזרות הרגשתי שאני עושה את זה כמו שצריך ובחלק מהחזרות ממש לא.

2 סטים של 15 כפיפות בטן עם פלטה של 5 קילו.

אתמול עשיתי מתח - 3 2 2 2 PR

החלטתי שאני עושה מתח בימים שאני לא מתאמן 4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 65 - קצת כאבים בברך אני חושב שזה יכול לנבוע מפיסוק רחב מדי אצלי, אבל סה"כ סבבה.
בנץ' - 62.5 - 5 5 6 PR עשיתי עוד חזרה בסוף בשביל ההרגשה של הניצחון 😃
דדליפט - 80 אני עדיין עובד על הטכניקה, היא לא רעה אבל אני לא מתפשר על טכניקה.

אימון טוב, קיבלתי תגובות טובות על המראה החיצוני שלי משני אנשים שדעתם חשובה לי, הם אמרו שהתפתחתי 😃

• פותח/ת השרשור
לי אמרו שרזיתי :(
מזל טוב
תודה רבה. נו למה אתה מצפה אם הפסקת עם החלב? אני אומר תקנה או שתכין גיינר, היו פה כמה מתכונים שהייתי מנסה אם לא הייתה לי קיבולת קיבה בלתי מוגבלת. אגב אתמול גם חגגתי עם 2 ליטר בירה, המבורגר 300 ועוד רבע המבורגר 160 של ידידה שלא רצתה יותר יחד עם קערה גדולה של צ'יפס, אם לא הייתי שותה את הבירה לפני כן הייתי מזמין עוד איזה 2-3 המבורגרים של 300 😃
לפני החיטוב אני מתכנן להגיע למשקל כולל של 1200 גרם המבורגר לפחות ולצלם את זה, מה השיא של הפורום? אולי כדאי לחלק את הספורט לקטגוריות משקל? 🤡

4.10.09

סקוואט - 70 - 5 5 5 קרה לי משהו מוזר בחזרה השניה, הרגשתי שאני נופל אחורה 😳 עוד מעט סרטון

פרס 37.5 - 5 4 4 אני שמח שיש התקדמות, חמישיות פעם הבאה.

הנג קלין ועוד כמה סטים של 3x37.5 מגובה של שתי פלטות בשכיבה (יוצא גובה בערך כמו פלטה של 20)

אימון בסדר, הרגשתי שהכתפיים עבדו חזק בפרס. בסקוואט אני חושב להישאר עם המשקל הזה למשך אימון או שניים בגלל אותו פאק שהיה לי וגם בגלל ששמתי לב שהמוט לא זז אצלי בקו ממש ישר, אני לא יודע עד כמה זה קריטי אבל בספר רשום שהמוט אמור לזוז בקו ישר בביצוע נכון ככה שנראה לי שיש על מה לעבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית