הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מבקש תוכנית אמונית מותאמת אישית ותזונה

• פותח/ת השרשור maor725
  • פורסם בתאריך

maor725

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום שמי מאור אני בן 26 גובה 1.90 ושוקל 102 קילו

אני מאוד פגיע לגבי הגוף שלי ומאוד רוצה לעזור לעצמי להתחטב ולהוריד את הכרס שיש לי

כיום אני סטודנט ועובד ואין ביכולתי להוציא על חדר כושר מבחינה כספית עד שאני יסתדר כלכלית

אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנית אימונים לבית ותזונה שככה בעזרת ה' אני יוכל להוריד חולצה בגאווה בים בקיץ

תודה על העזרה שתינתן

שככה בעזרת ה' אני יוכל להוריד חולצה בגאווה בים בקיץ
🤣
הי מאור,
למרות שתזונה משולבת עם אימונים יכולה להביא לתוצאות אופטימליות,כנקודת התחלה מספיק שתשמור על התזונה כדי לרדת במשקל.
אם תזונת פליאו באה בחשבון מבחינתך היא לדעתי הדרך הקלה ביותר עבורך לרדת במשקל - היתרון האדיר בה הוא שאין הגבלה של כמויות. תוכל לאכול עד לשובע מלא ובלבד שאתה אוכל חלבונים ושומנים.

אם אתה מעדיף ללכת על התפריט שכולל פחממות מציעה לך לקרוא את המדריך לחיטוב:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

במקביל תשלב 2-3 אימונים אירוביים בשבוע.

🤣
הי מאור,
למרות שתזונה משולבת עם אימונים יכולה להביא לתוצאות אופטימליות,כנקודת התחלה מספיק שתשמור על התזונה כדי לרדת במשקל.
אם תזונת פליאו באה בחשבון מבחינתך היא לדעתי הדרך הקלה ביותר עבורך לרדת במשקל - היתרון האדיר בה הוא שאין הגבלה של כמויות. תוכל לאכול עד לשובע מלא ובלבד שאתה אוכל חלבונים ושומנים.

אם אתה מעדיף ללכת על התפריט שכולל פחממות מציעה לך לקרוא את המדריך לחיטוב:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

במקביל תשלב 2-3 אימונים אירוביים בשבוע.

אם אני לא טועה גם סוגים מסויימים של פחמימות באים בחשבון, לא?
מה לגביי תפוח אדמה? אורז מלא?

יש המןן וריאציות אבל השאלה היא האם זה בא בחשבון בכלל מבחינתו.

יש המןן וריאציות אבל השאלה היא האם זה בא בחשבון בכלל מבחינתו.
התזונה יעילה יותר כשיש התנזרות מפחמימות?
מבחינת ירידה באחוזי השומן.סתם מתוך עניין, את נמצאת בפליאו כרגע?

תמיד תהיתי עם הפליאו באמת עובדת ?
חבל שאנשים לא מודעים שהעיקרון של פליאו הובא עי צארלס פוליקווין שנים אחורה
רק שאותו קטלו ללא הרף. מרבית האנשים חסרי הידע

צ׳רלס פוליקווין הוא בערך כמו Dan John. פולט על גבי האינטרנט את כל המחשבות שעוברות לו בראש בלי שום סינון או עיבוד.

כמה ססגוניות על הבוקר.
keep going 🤩

לאן נעלם @maor725 ?

@Moran Weissman רק עכשיו רואה את השאלה. גם אני על ורסיה עצמאית של פליאו. בלי פחממות (אורז תפוח אדמה פסטה לחם) למעט פרי ביום ולפעמים בטטה או דלעת.
שומן מאגוזים וגבינות קשות אבל עם יוגורט 1.5 וקוטג 3% כי חבל לי על הקלוריות.

לאן נעלם @maor725 ?

@Moran Weissman רק עכשיו רואה את השאלה. גם אני על ורסיה עצמאית של פליאו. בלי פחממות (אורז תפוח אדמה פסטה לחם) למעט פרי ביום ולפעמים בטטה או דלעת.
שומן מאגוזים וגבינות קשות אבל עם יוגורט 1.5 וקוטג 3% כי חבל לי על הקלוריות.

את לא ממש סובלת מכל הסיפור הזה?

את לא ממש סובלת מכל הסיפור הזה?

בגלל הדל פחמימה?
באופן מפתיע לא. ביומיום לא חסר לי בכלל. בסופשים תמיד מזייפת (בעיקר מתוק כמו שוקולד או עוגה) אבל זה מתקזז כך שהמשקל יציב.

Back
למעלה תחתית