הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

KabalaKing

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן חברים אז ככה זה התפריט שלי לחיטוב... הוא משתנה כל 3 ימים מכיוון שאני משנה את התפריט פעם עם פחמימה ופעם בלי...התפריט הנ"ל הוא אחרי שהתחלתי חיטוב לפני קרוב לחודשיים וירדתי כבר 7 קילו ובערך 5 אחוז שומן.

*חשוב לציין שפעם בשבוע ביום שאני קובע יש לי מנה מותרת שמשמעות היא שכל היום אני אוכל לפי התפריט שהקצבתי לעצמי ובערך ב7 בערב דופק שווארמה עם כל מה שבאלי ציפס טחינה ושטויות ומוסיף אחרי זה איזה קינוח מתוק 2-3 פרוסות עוגה או איזה שוקולד.

*מתאמן 5 פעמים בשבוע

משקל התחלתי : 85 משקל כיום : 77.5
אחוז שומן התחלתי : 24 כיום : 18.5

תפריט עם פחמימה :
6:30 5 ביצים לבן+ רבע אבוקדו+20גרם שבולת שועל

30:09 טונה בשמן זית+פרכית +2 מלפפון

12:30 200גרם חזה עוף+ 200 גרם סלט ירקות+50 גרם אורז מלא

15:00 פרכית+טחינה+כפית דבש

17:30 תמר +בננה

18:30 קפה שחור +שורף שומן ליפו 6

19:00 אימון 20 דקות חימום + 40 דקות משקולות+הליכון בשיפוע לפי הזמן כול דקה לעלות חצי שיפוע 30 דקות ואחרי זה לרדת כול דקה שיפוע

באמצע אימון bcaa

אחרי אימון שיק חלבון + תמר

22:30: פילה אמנון 200 +סלט

ליטר מים באימון :חצי ליטר בבוקר :חצי ליטר לפני שינה

3 ליטר למשך היום .

תפריט ללא פחמימה :
6:30 5 ביצים לבן+ רבע אבוקדו

30:09 טונה בשמן זית+2 מלפפון

12:30 200גרם חזה עוף+ 200 גרם סלט ירקות

15:00 5 אגוזי מלך

17:30 1 תמר

18:30 קפה שחור +שורף שומן ליפו 6

19:00 אימון 20 דקות חימום + 40 דקות משקולות+הליכון בשיפוע לפי הזמן כול דקה לעלות חצי שיפוע 30 דקות ואחרי זה לרדת כול דקה שיפוע

באמצע אימון bcaa

אחרי אימון שיק חלבון + תמר

22:30: פילה אמנון 200 +סלט

ליטר מים באימון :חצי ליטר בבוקר :חצי ליטר לפני שינה

3 ליטר למשך היום .

עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. מה דעתכם על התפריט?
2. בחודש וחצי הראשונים באמת ראיתי כל שבוע ירידה יפה יחסית ועכשיו אני מרגיש יחסית תקוע...עצות?
3. בגלל כאבים במרפק כבר קרוב לחודש וחצי אני לא מתאמן ורק עושה שעה אירובי (חמש פעמים בשבוע) האם זה משפיע על ההתקדמות ?

תודה לעוזרים

בשביל מה ה-BCAA?
אין צורך בכזו כמות נמוכה של פחמימות בשלב הזה.

לא כתבת ערכים סופיים ו-RMR.

הצ'יט השבועי נשמע מוגזם, ואם הבנתי נכון, הוא בתוספת לכל התפריט ולא במקום חלק ממנו. מה שיוביל לעודף קלורי די משמעותי.

למה אתה זורק את כל החלמונים? זה בזבוז כסף, ויטמינים, מינרלים וחלבון. החלמון הוא החלק החשוב יותר של הביצה. בלבן יש כולה 3 גרם חלבון, בלי שומן רווי, בלי ויטמינים ובלי מינרלים.

בגלל כאב במרפק הפסקת את כל האימונים האנאירוביים? למה? או שתמצא תרגילים שבהם אתה לא חש בכאב, או שתאבחן את הבעיה ותטפל בה או שתעבוד לפחות על פלג הגוף התחתון. ירידה במשקל ללא אימונים אנאירוביים, ועוד עם גירעון קלורי יחסית גדול יביאו לירידה מהירה במסת השריר, וללא מסת שריר, גם על 10% אתה לא תיראה טוב.

• פותח/ת השרשור
אז ככה לגבי הצ׳יט השבוועי הוא כן מחליף את השייק והדג של הערב..ככה ,הוא בא על חשבון 2 ארוחות...בצהוב של הביצה יש חוץ מחלבון גם לא מעט שומן וכולסטרול שאת השומן אני מחליף באבוקדו, אני כן מתאמן רגליים פעם פעמיים בשבוע וכשניסיתי לעבוד פלג גוף עליון איפה שלא כואה,הכאבים עוד יותר התגברו...
לגבי הrmr 2450 .. והגוף שלי בעל נטיה להשמנה ובגךך זה הכמות נמוכה של הפחמימות... דעתך?

רבע אבוקדו לא מחליף כלום, בטח שלא את החלמון. החלמון הוא אחד המאכלים הכי בריאים שאתה יכול לאכול. השומן והכולסטרול שבו אינם מזיקים, אלא הכרחיים ובריאים.

עדיין אין ערכים סופיים של התפריט.

ולא ענית לגבי ה-BCAA.

• פותח/ת השרשור
ביסיאייאיי אני לוקח רק כשאני מתאמן רגליים מן הסתם כשאני עושה אימון רק של איקובי אני לא לוקח.. ומזאת אומרת ערכים סופיים?
ביום של פחמימה : קלוריות 1660 חלבון :192 גר
שומן : 40 גרם פחמימות: 120 גרם סיבים תזונתים :23 גרם

יום ללא פחמימה : קלוריות 1330 חלבון :182 שומן : 39 גרם פחמימות 64 גרם סיבים תזונתיים : 18 גרם...

החישוב הוא לפי מחשבון תזונה של גולינגו אז זה בקירוב לר מדויק אלף אחוז

את המנת צ׳יט אני עושנ ביום של 0 פחמימה.

אז אתה נמצא תמיד על גירעון של כמעט אלף קלוריות. בימים ללא פחמימה כ-1,100 וזה עוד לפני חישוב של הקלוריות שאתה שורף באירובי ובאימוני כוח. גם קילו BCAA לא יעזור לך לשמר מסת שריר (לא שמינון רגיל בתפריט נכון של BCAA יעשה את זה).
אתה אוכל מעט מדי ומתאמן יותר מדי ותמיד נמצא על דל פחמימה די קיצוני.
אתה על הדרך המהירה (אם לא כבר) להגיע להאטה מטבולית קיצונית. מן הסתם שתפצע כשלגוף שלך חסרה כל כך הרבה אנרגיה.
בנוסף לכל זה, אתה לא אוכל מספיק שומן.
ממליץ לך לקרוא קצת על חיטוב, אתה עושה כמעט הכל לא נכון.

• פותח/ת השרשור
קראתי וחיפשתי וכל זה עזר לי עדיין לנבין מה לא בסדר בגלל זה פניתי לכאן...

*תיקון : הRMR שלי הוא 2100
ובאימון אני שורף 500 קלוריות בממוצע (5 אימונים בשבוע)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית