הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
היום התחלתי תוכנית AB ( הייתי עושה לפני כמה חודשים , אבל בגלל שעברתי ל-SS , עשיתי שבועיים FBW ( אני מתאמן בכללי חצי שנה אבל עם כמה פציעות לא חדר כושר , כללי ).
עברתי מתוכנית FBW לתוכנית AB ( חזה כתפיים אחורית , רגליים גב קדמית ) , ב-FBW עשיתי 2וחצי כל צד בפרס , ב-AB בקושי ריק היום... יכלתי להמשיך היום אבל פחדתי , התחיל להיות לי כאבים בכתף שמאל , לא כאבים , סוג של הרגשה כאילו יכול להיות משהו , אז הורדתי סט 1 והחלפתי את זה לתרגיל אחר רק לפעם אחת.
אז היה לי דלקת שם בגלל שהעמסתי משקלים ( לפני די הרבה זמן ) בכתף שמאל , מה לעשות?
ב-SS הייתי עושה 7וחצי כל צד ולא היה לי שום כאבים... אפילו 5 קילו ב-SS היה יותר קל מזה...

המשקל אולי בגלל שאני אחרי חזה? ( בנץ' , בנץ' עליון , בנץ' בדאמבלים )
והכאבים למה? אחרי התרגיל / האימון לא היה לי כאבים , רק במהלך התרגיל.

היום התחלתי תוכנית AB ( הייתי עושה לפני כמה חודשים , אבל בגלל שעברתי ל-SS , עשיתי שבועיים FBW ( אני מתאמן בכללי חצי שנה אבל עם כמה פציעות לא חדר כושר , כללי ).
עברתי מתוכנית FBW לתוכנית AB ( חזה כתפיים אחורית , רגליים גב קדמית ) , ב-FBW עשיתי 2וחצי כל צד בפרס , ב-AB בקושי ריק היום... יכלתי להמשיך היום אבל פחדתי , התחיל להיות לי כאבים בכתף שמאל , לא כאבים , סוג של הרגשה כאילו יכול להיות משהו , אז הורדתי סט 1 והחלפתי את זה לתרגיל אחר רק לפעם אחת.
אז היה לי דלקת שם בגלל שהעמסתי משקלים ( לפני די הרבה זמן ) בכתף שמאל , מה לעשות?
ב-SS הייתי עושה 7וחצי כל צד ולא היה לי שום כאבים... אפילו 5 קילו ב-SS היה יותר קל מזה...

עשית סלט כאן בהסבר ולא ממש הבנתי משהו..
אולי תנסה לפשט קצת.

כואב לך במהלך הפרס? איפה? כשאתה בתחתית או בזמן הנעילה?

מה זה? חיבור של ילד בן 10 מובן יותר

• פותח/ת השרשור
עשית סלט כאן בהסבר ולא ממש הבנתי משהו..
אולי תנסה לפשט קצת.

כואב לך במהלך הפרס? איפה? כשאתה בתחתית או בזמן הנעילה?
בנעילה , כאילו למעלה.

וכע אני יודע , וגם זה שרשם למטה.
סורי איך שכתבתי חחח , אני בהתחלה ידעתי מה אני רושם אחרי זה שכחתי... גם אני קצת לא מבין כל כך מה רשמתי , אבל בקיצור יש לי כאבים בכתף בנעילה בפרס.
אבל נראה יום ראשון אם יהיה אותו דבר.

אה ותשמע , בבנץ' פרס אתמול פעם ראשונה , בחלק שמחבר בין הכתף לחזה בצד שמאל גם היה לי כאבי תופת שאני מוריד , כאילו המקום נקרע כזה , תנסה למתוח את היד כאילו ותרגיש כזה מתיחה שם נכון? אף פעם לא היה לי ככה , גם ניסיתי אחיזה צרה יותר ואותו דבר.

בנעילה , כאילו למעלה.

וכע אני יודע , וגם זה שלמטה.
סורי איך שכתבתי חחח , אני בהתחלה ידעתי מה אני רושם אחרי זה שכחתי... גם אני קצת לא מבין כל כך מה רשמתי , אבל בקיצור יש לי כאבים בכתף בנעילה בפרס.
אבל נראה יום ראשון אם יהיה אותו דבר.

אה ותשמע , בבנץ' פרס אתמול פעם ראשונה , בחלק שמחבר בין הכתף לחזה בצד שמאל גם היה לי כאבי תופת שאני מוריד , כאילו המקום נקרע כזה , תנסה למתוח את היד כאילו ותרגיש כזה מתיחה שם נכון? אף פעם לא היה לי ככה , גם ניסיתי אחיזה צרה יותר ואותו דבר.

יכול להיות שמדובר בדלקת, ניסית למרוח וולטרן? או לתת למקום לנוח?

לגביי הבנצ', בטכניקה נכונה אתה לא אמור להרגיש את הכתף.
וכן אני מכיר את המקום, כאב לי שם גם לא מזמן..
אבל עדיין,

הכי טוב שתעלה סרטון של הבנצ' ונוכל לראות איך הטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שמדובר בדלקת, ניסית למרוח וולטרן? או לתת למקום לנוח?

לגביי הבנצ', בטכניקה נכונה אתה לא אמור להרגיש את הכתף.
וכן אני מכיר את המקום, כאב לי שם גם לא מזמן..
אבל עדיין,

הכי טוב שתעלה סרטון של הבנצ' ונוכל לראות איך הטכניקה שלך.

דלקת לא יודע , אבל נראה.
דרך אגב אתה מכיר אולי תרגילים לכתפיים? כמו שיש לעצם האגן, אז היה לי דלקת באגן אבל באמצעות כמה תרגילים לעצם האגן ( מישהו אז עשה פה אשכול ודי עזר לי גם ) עבר לי הכאב לגמרי - SL JOINT כאילו.

בבנץ' , אני דווקא מקשית גב , שכמות החוצה ואומרים שיש לי טכניקה טובה.
גם עם משקל ריק זה היה ככה , כנראה זה היה חד פעמי , נראה יום ראשון.

דלקת לא יודע , אבל נראה.
דרך אגב אתה מכיר אולי תרגילים לכתפיים? כמו שיש לעצם האגן, אז היה לי דלקת באגן אבל באמצעות כמה תרגילים לעצם האגן ( מישהו אז עשה פה אשכול ודי עזר לי גם ) עבר לי הכאב לגמרי - SL JOINT כאילו.

בבנץ' , אני דווקא מקשית גב , שכמות החוצה ואומרים שיש לי טכניקה טובה.
גם עם משקל ריק זה היה ככה , כנראה זה היה חד פעמי , נראה יום ראשון.
אם הכאב חד בזמן התנועה, אל תחמיר את זה ותבדוק\תתייעץ עם גורמים מוסמכים.
יש לך כאן פורום פציעות ספורט אגב, מוזמן לפנות שם.

• פותח/ת השרשור
אם הכאב חד בזמן התנועה, אל תחמיר את זה ותבדוק\תתייעץ עם גורמים מוסמכים.
יש לך כאן פורום פציעות ספורט אגב, מוזמן לפנות שם.
כע אני יודע , תודה 😃
אני יראה ביום ראשון איך אני ירגיש , אם יהיה שוב כאבים אני יעצור עם הפרס ויחליף לתרגיל אחר לאיזה שבוע ויחזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית