היי,
אני בן 13, מטר 1.72 שוקל 59.
התחלתי לקרוא על תזונה ואימונים ובניתי לעצמי תפריט עם פלוס קלורי והתחלתי תוכנית אימונים FBW עם תרגילים מורכבים(סקוואט,מיליטרי פרס,דדליפט וכו...)
המטרה שלי היא להגיע כרגע ל69 קילו אבל יש לי בעיה.
ההורים שלי עשו לי מנוי בחדר כושר שעלה המון כסף.
אז נכנסתי לחדר כושר ואחרי שבוע וחצי המנהל נכנס לחדר כושר והתחיל לדבר איתי ואז הוא שאל אותי אם אני בן 14-15 ואמרתי
לו שאני בן 13.
הוא אמר לי שאסור לי לבוא לפה להתאמן עד שאני לא מגיע לגיל 14 כי יש חוק ספורט שקובע שרק מגיל 14 מותר לך
להתאמן בחדר כושר.
התאכזבתי מאוד כי יש לי מטרה ואני רוצה להגיע אליה ולפתח את הגוף.
יש משהו שאני יכול לעשות עם זה?
אם לא אז אני כנראה יחכה עד גיל 14 כי יש לי רק חדר כושר אחד במושב שזה החדר כושר הזה.
המנהל הציע לי לבוא לחדר כושר במסגרת חוג שהוא במשך 45-60 דקות בדקתי את החוג הזה והבעיה היא שהחוג לא יותר מפעמיים
בשבוע.(בימים ראשון ושלשי בשעות 15:00 עד 16:00.)
דרך אגב ניסיתי להסתכל אם פתחו אשכול כמו שלי וראיתי כמה כאלה ורשום שמגיל 6 מותר אם אני יגיד לו את זה
הוא יתן לי להתאמן ?
תודה ושבוע טוב.
אני בן 13, מטר 1.72 שוקל 59.
התחלתי לקרוא על תזונה ואימונים ובניתי לעצמי תפריט עם פלוס קלורי והתחלתי תוכנית אימונים FBW עם תרגילים מורכבים(סקוואט,מיליטרי פרס,דדליפט וכו...)
המטרה שלי היא להגיע כרגע ל69 קילו אבל יש לי בעיה.
ההורים שלי עשו לי מנוי בחדר כושר שעלה המון כסף.
אז נכנסתי לחדר כושר ואחרי שבוע וחצי המנהל נכנס לחדר כושר והתחיל לדבר איתי ואז הוא שאל אותי אם אני בן 14-15 ואמרתי
לו שאני בן 13.
הוא אמר לי שאסור לי לבוא לפה להתאמן עד שאני לא מגיע לגיל 14 כי יש חוק ספורט שקובע שרק מגיל 14 מותר לך
להתאמן בחדר כושר.
התאכזבתי מאוד כי יש לי מטרה ואני רוצה להגיע אליה ולפתח את הגוף.
יש משהו שאני יכול לעשות עם זה?
אם לא אז אני כנראה יחכה עד גיל 14 כי יש לי רק חדר כושר אחד במושב שזה החדר כושר הזה.
המנהל הציע לי לבוא לחדר כושר במסגרת חוג שהוא במשך 45-60 דקות בדקתי את החוג הזה והבעיה היא שהחוג לא יותר מפעמיים
בשבוע.(בימים ראשון ושלשי בשעות 15:00 עד 16:00.)
דרך אגב ניסיתי להסתכל אם פתחו אשכול כמו שלי וראיתי כמה כאלה ורשום שמגיל 6 מותר אם אני יגיד לו את זה
הוא יתן לי להתאמן ?
תודה ושבוע טוב.