הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון איזה ספורט לעשות?

• פותח/ת השרשור benor
  • פורסם בתאריך

benor

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
1. ניסיתי ללכת בעבר לחדר כושר, ולא הצלחתי להתמיד (עשיתי מכשירים ולא משקולות)
האימונים מאוד שיעממו אותי ולא היה לי ממש מוטיבציה להמשיך.
2. הלכתי לסדנת יסודות של קרוספיט ובסה"כ נהניתי והיה מאתגר והייתה יותר דחיפה מצד האנשים, אבל הרגשתי שהמאמץ גדול מדי עבורי והיה לי ממש קשה. (הלכתי לכל עשרת המפגשים ולאחר מכן הפסקתי)

מצד אחד, אני בעד קושי אבל לא רוצה יותר מדי לסבול ולא רוצה שיהיה לי מאמץ קשה מדי.
דבר שני, אני מעדיף אימון קבוצתי כי הוא מאוד דוחף והרבה יותר מעניין ונותן יותר מוטיבציה להתאמן.
כרגע, מעניין אותי לרדת במשקל, להתחטב ולעלות במסה.
יש לכם רעיונות איזה סוגים של ספורט אני יכל לעשות?
ודבר נוסף, יש לי תסמונת טוראט (זה לא מגביל אותי בשום צורה) העניין הוא, שהשרירים שלי בחלק מהזמן מאוד מכווצים והייתי שמח לו היו אימונים או תרגילים שיוכלו לעזור לי להרפות את שרירי הגוף.
תודה!

1. ניסיתי ללכת בעבר לחדר כושר, ולא הצלחתי להתמיד (עשיתי מכשירים ולא משקולות)
האימונים מאוד שיעממו אותי ולא היה לי ממש מוטיבציה להמשיך.
2. הלכתי לסדנת יסודות של קרוספיט ובסה"כ נהניתי והיה מאתגר והייתה יותר דחיפה מצד האנשים, אבל הרגשתי שהמאמץ גדול מדי עבורי והיה לי ממש קשה. (הלכתי לכל עשרת המפגשים ולאחר מכן הפסקתי)

מצד אחד, אני בעד קושי אבל לא רוצה יותר מדי לסבול ולא רוצה שיהיה לי מאמץ קשה מדי.
דבר שני, אני מעדיף אימון קבוצתי כי הוא מאוד דוחף והרבה יותר מעניין ונותן יותר מוטיבציה להתאמן.
כרגע, מעניין אותי לרדת במשקל, להתחטב ולעלות במסה.
יש לכם רעיונות איזה סוגים של ספורט אני יכל לעשות?
ודבר נוסף, יש לי תסמונת טוראט (זה לא מגביל אותי בשום צורה) העניין הוא, שהשרירים שלי בחלק מהזמן מאוד מכווצים והייתי שמח לו היו אימונים או תרגילים שיוכלו לעזור לי להרפות את שרירי הגוף.
תודה!
מסה וחיטוב זה מונחים סותרים, מה הגיל גובה ומשקל? שנוכל להמליץ מה אתה באמת צריך.
אני מציע לך למצוא מאמן אישי טוב (תראה בלינקייה) שיכניס אותך לעניינים ויתן לך מוטיבציה, מאיזה איזור אתה? אם אתה מתל אביב יכול להמליץ על חדר כושר ו/או מאמן.
לגבי שרירים תפוסים, נראלי שאתה צריך ללמוד תרגילי מוביליטי, מתיחות, להשתמש בFOAM ROLLER ובעוד כמה אביזרים.

• פותח/ת השרשור
גיל 28
1.72 על 73 קילו, כרגע לא מתאמן בכלל (מראה שדוף בידיים, ויש לי קצת עודף משקל ובטן קטנטנה).
איזור נתניה/השרון יכול להיות רלוונטי.

גיל 28
1.72 על 73 קילו, כרגע לא מתאמן בכלל (מראה שדוף בידיים, ויש לי קצת עודף משקל ובטן קטנטנה).
איזור נתניה/השרון יכול להיות רלוונטי.
מידע - מחפשים מאמן? שרשור מאמנים
יש שם 2 שאולי עובדים באיזור, קיוותי שתגיד תל אביב כי אז הייתי יכול לתת המלצות מניסיון אישי.
בכל מקרה אני חושב שאם אתה רוצה להכנס לקטע של ברזלים מאמן אישי טוב יתן לך תפוש בהתחלה.
אם אתה רוצה ספורט אחר אז לך על משהו קבוצתי עם חברים.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה. אני יודע שאני אוהב רכיבה על אופניים למשל, אבל הייית רוצה יותר לעבוד על האנאירובי.

עירבבת כל כך הרבה נושאים שונים, מושגים שונים ומנוגדים ובאופן כללי יש לך סלט בראש.
אי אפשר גם לעלות במסה וגם ״להתחטב״ (לשרוף שומן ולרדת במשקל) בו זמנית.
אני ממליץ לך לקרוא את המאמר בקילוגרם על עליה במסה, זה יעשה לך המון סדר בראש.

מבחינת המוטיבציה, אני אוכל להגיד לך אינסוף משפטי מוטיבציה עכשיו. לשלוח אותך לסרטונים ולספר לך סיפורים, אבל בסופו של יום מוטיבציה זה דבר פנימי שאמור לבוא ממך, אתה אמור לדעת מה הסיבה שגורמת לך להתאמן ולאן אתה שואף להגיע.

עוד דבר שלא מסתדר זה ״אני לא אוהב להתאמץ״, כמו כל דבר בחיים - ללא השקעה ומאמץ אין תוצאות.

• פותח/ת השרשור
כבר עברתי על המאמרים ואני מודע לעובדה הזו . לא אמרתי שהכל יקרה בו זמנית....
אני רוצה קצת להעלות מאסה ואחכ להתחטב.
או הפוך לא יודע מה הסדר הנכון. בכל מקרה, יש ספורט נוסף וקבוצתי שיתן לי את זה מלבד קרוספיט?
אני מוכן להתאמץ בשביל לקבל תוצאות, אבל מאמץ נסבל ולא כזה שגורם לי לסחרחורות ולתחושה שאני הולך להקיא...
וככה הרגשתי בקרוספיט.

תמצא לך פרטנר לחדר כושר, בתכלס אימוני משקולות זה הספורט העיקרי להעלאת מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
הקפצה -
קצת באיחור אני רוצה להתאמן ואני מחפש המלצה לחדר כושר בנתניה.
ראיתי את הפוסט של חדרי הכושר - אשמח להמלצה לאחד כזה באיזור נתניה, אעדיף לשלב אחד כזה עם אימונים אישיים.
חשוב שיהיו מאמנים שתומכים גם בשימוש בברזלים. (לא ממש הצלחתי להגיע משם למסקנה של ממש)
תודה!

Back
למעלה תחתית