עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 גרם זה המון, תוריד ל 3.תודה רבה חברים. היום לקחתי פעם ראשונה 5 גרם עם השייק של החלבון מעורבב עם קריאטין ונכון להיום לא הרגשתי עקצוצים. נראה איך ילך בהמשך
איזה סייקל אתה ממליץ? מישהו בפורום פה המליץ סייקל של חודשיים ואז חודש בלי. אני אוריד ל3 אבל קשה לי ת'אמת למדוד את זה כי אני שם את הכמות בכפית אז אני לא יודע בדיוק כמה גרם זה.5 גרם זה המון, תוריד ל 3.
ואל תשכח לעשות סייקל של שימוש.
אני מדדתי במשקל דיגיטלי, מאוד ממליץ לרכוש.איזה סייקל אתה ממליץ? מישהו בפורום פה המליץ סייקל של חודשיים ואז חודש בלי. אני אוריד ל3 אבל קשה לי ת'אמת למדוד את זה כי אני שם את הכמות בכפית אז אני לא יודע בדיוק כמה גרם זה.
יש לי משקל דיגיטלי אבל הוא לא 100 אחוז מדויק כשמדובר במשקלים של 3 גרם אז אני משטח את האבקה על הכפית ואז מוסיף עוד טיפה מלמעלה שזה נראה לי משהו בסגנון ה3-4 כי אני זוכר שכפית גדושה זה 5 גרם.אני מדדתי במשקל דיגיטלי, מאוד ממליץ לרכוש.
אני עשיתי סייקל של כל החבילה שהייתה לי שהספיקה ל 50 יום, ואני לא חוזר לזה כי זה לא תרם לי בכלום.
אבל אם הייתי חוזר הייתי מחכה את הזמן שבו השתמשתי במוצר,
ככה לפחות קראתי על נושא הסייקלים של הבטא-אלאנין.
אתה יכול לשאול את @Daniel Barack הוא גם השתמש בזה למיטב ידיעתי.
יש לו מטרה ספציפית.יש לי משקל דיגיטלי אבל הוא לא 100 אחוז מדויק כשמדובר במשקלים של 3 גרם אז אני משטח את האבקה על הכפית ואז מוסיף עוד טיפה מלמעלה שזה נראה לי משהו בסגנון ה3-4 כי אני זוכר שכפית גדושה זה 5 גרם.
יש לי עוד שאלה, איך החלטת שזה לא השפיע עליך? ואיך אני יוכל לדעת עד כמה החומר הספציפי הזה משפיע עליי או לא כשאני נכון לעכשיו יושב על 7 תוספי תזונה.
תודה רבה על העזרה. אני אעדכן עוד חודש לגבי איך הולך לי עם התוסף וההתקדמות שלי.יש לו מטרה ספציפית.
אם אני לא טועה זה עוזר באימוני בעלי נפח גבוה או אירובי ממושך.. פחות או יותר.
קשה לי לומר איך לבדוק אם זה משפיע.. כי גם אני לא ממש הבנתי את זה עד כה.
אולי @SweetBamba יוכל לעזור כאן בסוגייה
אם תיקח 10 כפיות שטוחות ותשקול אותן ביחד (בלי הכפית עצמה, כן?) אי הדיוק של המשקל יפסיק להוות בעיה.יש לי משקל דיגיטלי אבל הוא לא 100 אחוז מדויק כשמדובר במשקלים של 3 גרם
בגדול:אני מדדתי במשקל דיגיטלי, מאוד ממליץ לרכוש.
אני עשיתי סייקל של כל החבילה שהייתה לי שהספיקה ל 50 יום, ואני לא חוזר לזה כי זה לא תרם לי בכלום.
אבל אם הייתי חוזר הייתי מחכה את הזמן שבו השתמשתי במוצר,
ככה לפחות קראתי על נושא הסייקלים של הבטא-אלאנין.
אתה יכול לשאול את @Daniel Barack הוא גם השתמש בזה למיטב ידיעתי.
בטוח?לא חייב לעשות סייקל
אבל איזו השפעה בדיוק?טווח זמן אפקטיבי להשפעה - החל משבועיים של שימוש והלאה
בטא אלאנין, בדומה לקריאטין, לא מצריך לבצע הפסקה יזומה מהשימוש בו.בטוח?
קראתי איפשהו שכמות גדולה מידיי בגוף עלולה לסכן.
אולי לא הבנתי.
אבל איזו השפעה בדיוק?
לגבי מה?יש לו מטרה ספציפית.
אם אני לא טועה זה עוזר באימוני בעלי נפח גבוה או אירובי ממושך.. פחות או יותר.
קשה לי לומר איך לבדוק אם זה משפיע.. כי גם אני לא ממש הבנתי את זה עד כה.
אולי @SweetBamba יוכל לעזור כאן בסוגייה
ההפחתה של הצטברות בחומצות חלב בשריר תועיל גם בתוכניות כוח? אני עובד בלינארית של ביל סטאר, ללא אירובי, אתה חושב שהתוסף יועיל לי גם כן?בטא אלאנין, בדומה לקריאטין, לא מצריך לבצע הפסקה יזומה מהשימוש בו.
המטרה של בטא אלאנין היא להעלות את רמת הקרוסין בדם ובתאים, ובכך לגרום להפחתה בהצטברות חומצןת החלב בשרירים.
ההרגשה שאמורה להיות היא של יכולת עמידה באינטנסיביות בזמן האימון.
המוצר יהיה אפקטיבי יותר לעוסקים בספורט אירובי, אך ככל שמרכיבי האימון באשר יהיה מתקרבים לכך, ההשפעה גם תורגש. אם אתה מתאמן בטווח חזרות מגוון, אתה אמור להרגיש לאחר זמן מה יכולת עמידה באינטנסיביות של האימון בצורה טובה יותר
כן, בחלק מסויים. שווה ניסיוןההפחתה של הצטברות בחומצות חלב בשריר תועיל גם בתוכניות כוח? אני עובד בלינארית של ביל סטאר, ללא אירובי, אתה חושב שהתוסף יועיל לי גם כן?
למה אתם מתכוונים בעקצוצים ? מה זה ?לפי מה שכתוב ב examine.com הכמות היומית היא 2-5 גרם. הם גם כותבים שאם תגזים בהרבה אתה עלול לחוש עיקצוצים אבל אלה לא מזיקים. החלוקה לכמה מנות ביום נועדה למנוע את התופעה.
כמו נמלים מתחת לעור. עקיצות קטנות כאלה מבפנים.למה אתם מתכוונים בעקצוצים ? מה זה ?
אני מרגיש יותר כמו גירוד מאשר עקצוצים.כמו נמלים מתחת לעור. עקיצות קטנות כאלה מבפנים.
הרגשה נחמדה.