הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטה אלנין

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
ראיתי שפה באתר ממליצים לצרוך 400-800 מ"ג 4 פעמים ביום אבל אתמול הוא הגיע אליי בדואר ועל הקופסה ממליצים לקחת 2 גרם 4 פעמים ביום. איזה כמות עדיף לי לקחת? ומה ההבדל?

לפי מה שכתוב ב examine.com הכמות היומית היא 2-5 גרם. הם גם כותבים שאם תגזים בהרבה אתה עלול לחוש עיקצוצים אבל אלה לא מזיקים. החלוקה לכמה מנות ביום נועדה למנוע את התופעה.

אני לקחתי פעם ביום עם הקריאטין - 2-3 גרם
אכן הורגשו עיקצוצים.

דבר מוזר אבל מתגעגע אליהם

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים. היום לקחתי פעם ראשונה 5 גרם עם השייק של החלבון מעורבב עם קריאטין ונכון להיום לא הרגשתי עקצוצים. נראה איך ילך בהמשך

תודה רבה חברים. היום לקחתי פעם ראשונה 5 גרם עם השייק של החלבון מעורבב עם קריאטין ונכון להיום לא הרגשתי עקצוצים. נראה איך ילך בהמשך
5 גרם זה המון, תוריד ל 3.
ואל תשכח לעשות סייקל של שימוש.

• פותח/ת השרשור
5 גרם זה המון, תוריד ל 3.
ואל תשכח לעשות סייקל של שימוש.
איזה סייקל אתה ממליץ? מישהו בפורום פה המליץ סייקל של חודשיים ואז חודש בלי. אני אוריד ל3 אבל קשה לי ת'אמת למדוד את זה כי אני שם את הכמות בכפית אז אני לא יודע בדיוק כמה גרם זה.

איזה סייקל אתה ממליץ? מישהו בפורום פה המליץ סייקל של חודשיים ואז חודש בלי. אני אוריד ל3 אבל קשה לי ת'אמת למדוד את זה כי אני שם את הכמות בכפית אז אני לא יודע בדיוק כמה גרם זה.
אני מדדתי במשקל דיגיטלי, מאוד ממליץ לרכוש.
אני עשיתי סייקל של כל החבילה שהייתה לי שהספיקה ל 50 יום, ואני לא חוזר לזה כי זה לא תרם לי בכלום.

אבל אם הייתי חוזר הייתי מחכה את הזמן שבו השתמשתי במוצר,
ככה לפחות קראתי על נושא הסייקלים של הבטא-אלאנין.

אתה יכול לשאול את @Daniel Barack הוא גם השתמש בזה למיטב ידיעתי.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי סייקל של כל החבילה שהייתה לי שהספיקה ל 50 יום, ואני לא חוזר לזה כי זה לא תרם לי בכלום.

יש לי משקל דיגיטלי אבל הוא לא 100 אחוז מדויק כשמדובר במשקלים של 3 גרם אז אני משטח את האבקה על הכפית ואז מוסיף עוד טיפה מלמעלה שזה נראה לי משהו בסגנון ה3-4 כי אני זוכר שכפית גדושה זה 5 גרם.
יש לי עוד שאלה, איך החלטת שזה לא השפיע עליך? ואיך אני יוכל לדעת עד כמה החומר הספציפי הזה משפיע עליי או לא כשאני נכון לעכשיו יושב על 7 תוספי תזונה.

יש לי משקל דיגיטלי אבל הוא לא 100 אחוז מדויק כשמדובר במשקלים של 3 גרם אז אני משטח את האבקה על הכפית ואז מוסיף עוד טיפה מלמעלה שזה נראה לי משהו בסגנון ה3-4 כי אני זוכר שכפית גדושה זה 5 גרם.
יש לי עוד שאלה, איך החלטת שזה לא השפיע עליך? ואיך אני יוכל לדעת עד כמה החומר הספציפי הזה משפיע עליי או לא כשאני נכון לעכשיו יושב על 7 תוספי תזונה.
יש לו מטרה ספציפית.
אם אני לא טועה זה עוזר באימוני בעלי נפח גבוה או אירובי ממושך.. פחות או יותר.

קשה לי לומר איך לבדוק אם זה משפיע.. כי גם אני לא ממש הבנתי את זה עד כה.

אולי @SweetBamba יוכל לעזור כאן בסוגייה

• פותח/ת השרשור
יש לו מטרה ספציפית.

תודה רבה על העזרה. אני אעדכן עוד חודש לגבי איך הולך לי עם התוסף וההתקדמות שלי.

יש לי משקל דיגיטלי אבל הוא לא 100 אחוז מדויק כשמדובר במשקלים של 3 גרם
אם תיקח 10 כפיות שטוחות ותשקול אותן ביחד (בלי הכפית עצמה, כן?) אי הדיוק של המשקל יפסיק להוות בעיה.

בגדול:
1. לא חייב לעשות סייקל.
2. לקחת כ-3-4 גרם בכל יום, גם בימים ללא אימון.
3. אפשר לחלק את הכמות, אפשר הכל בפעם אחת.
4. לא משנה באיזו שעה ועיתוי במהלך היום לוקחים.
5. טווח זמן אפקטיבי להשפעה - החל משבועיים של שימוש והלאה

בטוח?
קראתי איפשהו שכמות גדולה מידיי בגוף עלולה לסכן.
אולי לא הבנתי.

אבל איזו השפעה בדיוק?
בטא אלאנין, בדומה לקריאטין, לא מצריך לבצע הפסקה יזומה מהשימוש בו.
המטרה של בטא אלאנין היא להעלות את רמת הקרוסין בדם ובתאים, ובכך לגרום להפחתה בהצטברות חומצןת החלב בשרירים.

ההרגשה שאמורה להיות היא של יכולת עמידה באינטנסיביות בזמן האימון.

המוצר יהיה אפקטיבי יותר לעוסקים בספורט אירובי, אך ככל שמרכיבי האימון באשר יהיה מתקרבים לכך, ההשפעה גם תורגש. אם אתה מתאמן בטווח חזרות מגוון, אתה אמור להרגיש לאחר זמן מה יכולת עמידה באינטנסיביות של האימון בצורה טובה יותר

יש לו מטרה ספציפית.

לגבי מה?
הרבה תוספים עובדים "מאחורי הקלעים" ולא יראו לך תוצאות מידיות ,רובם ככה.
לא כל דבר זה פרי וורקאאוט וצריך לנסות ולראות על עצמך.
אם אתה לוקח 7 תוספפיםם ומתקדם מעולה באימונים,לא הייתי שואל שאלות וממשיך לקחת אותם (כמובן בעוד אני בודק שאין לי בעיה ליטול אחד מהם) .

• פותח/ת השרשור
בטא אלאנין, בדומה לקריאטין, לא מצריך לבצע הפסקה יזומה מהשימוש בו.
המטרה של בטא אלאנין היא להעלות את רמת הקרוסין בדם ובתאים, ובכך לגרום להפחתה בהצטברות חומצןת החלב בשרירים.

ההרגשה שאמורה להיות היא של יכולת עמידה באינטנסיביות בזמן האימון.

המוצר יהיה אפקטיבי יותר לעוסקים בספורט אירובי, אך ככל שמרכיבי האימון באשר יהיה מתקרבים לכך, ההשפעה גם תורגש. אם אתה מתאמן בטווח חזרות מגוון, אתה אמור להרגיש לאחר זמן מה יכולת עמידה באינטנסיביות של האימון בצורה טובה יותר
ההפחתה של הצטברות בחומצות חלב בשריר תועיל גם בתוכניות כוח? אני עובד בלינארית של ביל סטאר, ללא אירובי, אתה חושב שהתוסף יועיל לי גם כן?

ההפחתה של הצטברות בחומצות חלב בשריר תועיל גם בתוכניות כוח? אני עובד בלינארית של ביל סטאר, ללא אירובי, אתה חושב שהתוסף יועיל לי גם כן?
כן, בחלק מסויים. שווה ניסיון

לפי מה שכתוב ב examine.com הכמות היומית היא 2-5 גרם. הם גם כותבים שאם תגזים בהרבה אתה עלול לחוש עיקצוצים אבל אלה לא מזיקים. החלוקה לכמה מנות ביום נועדה למנוע את התופעה.
למה אתם מתכוונים בעקצוצים ? מה זה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית