עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי שיעור ב8 וחצי לצערי לא יכול
עזוב את השיעור, תיקח ממישהי מחברת אחר כך 😉יש לי שיעור ב8 וחצי לצערי לא יכול
מה מחברת ?עזוב את השיעור, תיקח ממישהי מחברת אחר כך 😉
אתה בטוח שאתה רוצה שהוא ישחרר בסאונה בשישי אחרי התחרות?אפשר בשישי אחרי התחרות שתעשה שחרור 😃
אתה בטוח שאתה רוצה שהוא ישחרר בסאונה בשישי אחרי התחרות?
רמז: הולכים לאכול הרבה בחמישי בלילה 🤣🤣🤣
קמתי היום עצבני רצח מהאימון הקודם והלכתי לאימון עם רעל בעיניים. במכון לקחתי 2 כדורי קפאין ואמרתי לעצמי, "היום יהיה קל!!"
בנץ' - 105 קילו ל-3 היה ממש ממש קל!! מאמין שזה כי התרגלתי כבר למוט ולספסל וכל החזרות עלו לבד ובקלות. האמונה בעצמי חזרה ואני מאמין שיש בי את היכולת לחזור ל120 לחזרות בקרוב! אגב ראיתי איזה בחור ענק ושמן היום בטכניון שעשה חמישיות בנץ' עם 140 קילו. למישהו יש מושג מי זה?
סקוואט - ה130 הלך יותר קל מה125 למרות ה2 צעדים אחורה מהראק, מאמין שיש בי עוד 10-20 קילו לנפח ורק אז אני אתקע
מתח - הייתי שבור מעייפות אחרי הבנץ' והסקוואט, באמת השקעתי בהם מאוד, הצלחתי רק 8-8-7 היום ובגלל שהזעתי גם איבדתי אחיזה באמצע ב-2 הסטים האחרונים
בקיצור היה אימון קטלני ואני גאה בעצמי וחזר אליי הביטחון העצמי! באימון הB הבא נפציץ דד ליפט 140 ופרס 67.5 והם יעלו הפעם!!!
אימון הבא יום ראשון בערב נתחיל את שבוע 9 בלינארית ונעלה את הקפיצות בנץ' ל12.5
בנץ' 55 67.5 80 92.5 105
סקוואט 70 85 100 115 130
מתח 3xMax
אה וגם שקלתי היום 88.6, 600 גרם יותר מאימון קודם!!!
אז תצא כבר יא שמן!!!! 😆😆"אגב ראיתי איזה בחור ענק ושמן היום בטכניון"
לא יודע, אני לא יצאתי מהבית היום 😉
עוד קצת פחות משעתיים אני יוצא 😃אז תצא כבר יא שמן!!!! 😆😆
אתה אוסף קודם אותי או את מורן?עוד קצת פחות משעתיים אני יוצא 😃
מורן יגיע ליד הבית שלי, יעקב אוסף אותנו ונוסעים אליךאתה אוסף קודם אותי או את מורן?
אתה מביא תיק עם שתייה ואוכל או משהו כזה?אתה אוסף קודם אותי או את מורן?
לא חשבתי על זה ת'אמת, עכשיו שאתה אומר לי אני אאלתר משהו אנאבולי.אתה מביא תיק עם שתייה ואוכל או משהו כזה?
יעברו הרבה שעות עד שנאכל, והבנתי שאין שם שתייה.לא חשבתי על זה ת'אמת, עכשיו שאתה אומר לי אני אאלתר משהו אנאבולי.