הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
ScrewYouHippies עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 27/02/15 - מרגיש חזק רצח!!

אהלן. היה אימון מעולה היום! פעם ראשונה שלא הרגשתי כאבי גוף בגלל העבודה במחסן + לקחתי מנה כפולה של קפאין לפני האימון כי הרגשתי ש200מ"ג לא משפיעים עליי מספיק.
לא זוכר מתי פעם אחרונה 100 בנץ' הרגישו כל כך קלים. אני צריך להודות לטכניקה של ALAN THRALL שבזכותה הבנץ' שלי הרבה יותר יציב ויורד הרבה יותר טוב! היה אומנם קשה להוציא את המוט מהמקום בגלל הטכניקה הזאת אבל החזרות עצמן היו ממש קלות, ורוצה להזכיר שאני עדיין עושה את כל הסטים בלי ספוטר עם דקה וחצי - 2 דקות מנוחה.
סקוואט 120 היה גם דיי קליל ואני...

קרא את שאר עדכון הלוג...
איציק מעוזיאל אם אתה זוכר
אני מתכנן בזמן הקרוב לעבור לשם
אה ג'וזף מה הולך אחי?
אתה עדיין צריך מנוי? נשאר לי 5 חודשים ואם אתה רוצה אני אמכור לך אותם 😃

אגב איך הולך לך מבחינת משקלי עבודה אתה עדיין ממשיך לעלות?

כרגע אני חוזר מפציעה אז המשקלים ירדו אז סקוואט 160 ל3 דדליפט180 ל5 והבנץ בדיחה
בכמה אתה מוכר?

כל הכבוד על ההתקדמות!
מה מיוחד בטכניקה של בנץ' שאמרת?
אגב באימון האחרון בשבוע אתה לא עושה שלשה ואז 8 עם פחות משקל?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני חוזר מפציעה אז המשקלים ירדו אז סקוואט 160 ל3 דדליפט180 ל5 והבנץ בדיחה
בכמה אתה מוכר?
אני מוכר רק אם אתה תיקח ממני לפי מחיר מנוי (אם אני לא טועה 230 בערך לחודש) + נחלק חצי חצי את הדמי מעבר מנוי שזה סה"כ 250 שקל (125 לכל אחד). אחרת הם הציעו לי אם אני מביא להם אישור שהתקבלתי לטכניון להקפיא את המנוי ל9 חודשים ואז לחזור שזה גם משתלם לי תאכלס.

אגב אל תדאג המשקלים שלך עדיין יפים ובשבילך בנץ' בדיחה זה 115 קילו אז אין מה לדאוג אני בטוח שתחזור לעצמך אחרי הפציעה ותשבור פה לכולם את המוטיבציה 😃

כל הכבוד על ההתקדמות!
מה מיוחד בטכניקה של בנץ' שאמרת?
אגב באימון האחרון בשבוע אתה לא עושה שלשה ואז 8 עם פחות משקל?

הייתי נכנס פעם בצורה אחרת מתחת למוט בשיטה שליפטר אחד מהמכון הקודם שלי הראה לי. זאת גם הייתה לחיצה בגשר אבל העמידה הייתה פחות יציבה והמוט היה יורד פחות טוב. עכשיו אני נכנס ככה:

וכן המשקלים שעשיתי היו היום ל3 חזרות (הסט החמישי) ואז סט אחרון קליל עם משקל של סט שלישי. אבל גם בבנץ' וגם בסקוואט הרגשתי שהייתי יכול להמשיך לבד גם ל8 חזרות מרוב שהיה לי קל!

נערך לאחרונה:
החתימה שלך זה בדיוק ההפך מהלוג שלי .
יש מצב תתחיל לכתוב את הסיפורים בדיון עצמו ולא בעידכונים ? יהיה יותר נוח וקל לעקוב אחרי הלוג בצורה הזו. (כמו שאני עושה )

• פותח/ת השרשור
החתימה שלך זה בדיוק ההפך מהלוג שלי .
יש מצב תתחיל לכתוב את הסיפורים בדיון עצמו ולא בעידכונים ? יהיה יותר נוח וקל לעקוב אחרי הלוג בצורה הזו. (כמו שאני עושה )
תודה על הפידבק! יתוקן לעדכון הבא 😃

ת'אמת לא חשבתי עליך כשעשיתי את החתימה סתם אילתרתי חח

עצוב שעכשיו בקושי אני עושה 100 ל3
אני יהיה איתך בקשר עוד חודש וחצי נגמר לי המנוי בעוזיאל

• פותח/ת השרשור
עצוב שעכשיו בקושי אני עושה 100 ל3
אני יהיה איתך בקשר עוד חודש וחצי נגמר לי המנוי בעוזיאל
שמע אם אתה רוצה רק עוד חודש וחצי אז לא ילך כי אז אני אצטרך לשלם עכשיו עוד 250 שקל על סתם חודש שאני לא אתאמן בו.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/03/15 - מתחיל להיות טיפה קשה אבל לא מוותרים!

אהלן, קודם כל נתחיל מזה שהחלטתי להתחיל למדוד היקפים, מדדתי אותם היום בבוקר במצב קר:
בייספס - 38.5
בטן - 92
מזכיר משקל גוף באזור ה90

עכשיו נעבור לאימון:
בנץ' - התחלתי להרגיש קצת קשה, למרות שעדיין עשיתי את כל הסטים כולל החמישי עם ה100 קילו לבד החזרה החמישית כבר הרגישה טיפה כבדה. כנראה עוד שבועיים אני אתחיל לקחת ספוטר לסטים.
סקוואט - אני מתחיל להרגיש קצת קושי בסקוואט למרות שהמשקלים עדיין לא יותר מדי כבדים. אני אשנה את הקפיצה בפירמידה מ10 קילו ל12.5 בין סט לסט משבוע הבא כדי להקל על עצמי קצת בעליה במשקלים.צילמתי סט לבדיקת טכניקה שאני אעלה עוד כמה דקות לפורום PL לבדיקת טכניקה
מתח - הצלחתי 2 סטים 8 חזרות וסט שלישי עם 7. עדיין קצת קשה לי עם 5 קילו אבל אני מאמין שבעוד שבוע אני אתחיל להוסיף משקל.

חוץ מזה הכל בסדר 😃

אימון הבא יהיה אימון מספר 20 ויתבצע ב3.3.15 ביום שלישי
סקוואט 80 90 100 100
דד ליפט 115 130 145 160
פרס 42.5 50 57.5 65

שיהיה לי בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...
https://www.lbs.co.il/threads/64355/#post-845575
בדיקת הטכניקה של הסקוואט

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/03/15 - הערכתי את היכולות שלי יותר מדי

קיבלתי היום 3 סטירות בפנים.
הראשונה הייתה לגבי עד כמה אני יכול להתקדם במשקלי העבודה שלי. למרות שהרמתי משקלים ענקיים לפני כמה שנים נזכרתי שהשיאים שלי היו על משקל גוף של 110 קילו, זה אומר שלחזור למשקלים האלה על 90 קילו יהיה הרבה הרבה יותר קשה. סטירה שניה הייתה בנוגע לטכניקה של הדד ליפט, ב-3 השבועות האחרונות שיפרתי את הטכניקה של הדד ליפט מT&G לדד ליפט נורמאלי מה שהפך את התרגיל להרבה הרבה יותר קשה. הסטירה השלישית הייתה בנוגע לתזונה שלי. עד היום הייתי אוכל כמה שאני יכול ועולה חופשי והשבוע לא. ההתקדמות שלי במשקל גוף משלישי שעבר עד היום היה רק 600 גרם, משהו שביאס אותי כי אני כן השקעתי וכן אכלתי כמה שיכולתי... אני צריך להשתדל יותר כנראה.
משקל גוף היום - 89.6 ומעריך כ19-21 אחוז שומן.

נעבור לאימון -
הסקוואט היה ממש קליל (סה"כ הייתי צריך להרים 100 קילו היום), הרמתי היום עם מכנס קצר והצלחתי לרדת הרבה יותר נמוך מביום ראשון והמשקל היה קליל.
הדד ליפט היה מאוד קשה, סט שלישי עם 145 כבר הרגיש לי קשה מאוד, כמו שאמרתי, טכניקה נורמאלית דורשת הרבה יותר כוח. סט רביעי עם 160 הצלחתי רק ל3 חזרות. כתוצאה מכך אני הולך לעשות שלוש דברים לאימון הבא:
1) ריסט לדד ליפט למשקל 147.5
2) העלאה של 2.5 קילו מאימון לאימון
3) קפיצה של 20 קילו בין סט לסט ולא 15
לדעתי הדברים הבאים יעזרו לי להוסיף משקל לדד ליפט לעתיד הרחוק
למזלי אימון הדד ליפט הבא כבר יהיה בטכניון בשלישי הבא וזה אומר שהחברה פה מהפורום יוכלו לעזור לי יותר 😃
מה שכן העלה לי את המצברוח זה שהפרס עדיין קל לי עם 65 קילו ואני יכול להמשיך להתקדם בלי בעיה בינתיים! אני מאמין שהייתי מצליח היום להרים גם את ה70 לחמישיה ואני מתקדם בתרגיל הזה ממש טוב!

מקווה שעד יום ראשון הINZER כבר יגיע או שאני אאלץ להגיע לטכניון עם החגורה המעפנה ואלוהים יודע מתי אני אוכל לחזור לאשדוד ולאסוף את החדשה...

אימון הבא יהיה אימון מספר 21 בתוכנית ויתבצע ביום חמישי 5.3.15
בנץ' - 60 70 80 90 102.5x3 80x8
סקוואט - 80 90 100 110 125x3 100x8
מתח עם 5 קילו - 3x8

שיהיה לי בהצלחה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
היום לא היה אימון. אני מאתמול בערב חולה, את כל הלילה העברתי בשירותים והקאתי את הנשמה. לא אכלתי כלום כבר כמעט 20 שעות ועכשיו אני על חום 38 (בחצי שעה האחרונה ירד קצת בגלל האקמול). בנוסף לזה בגלל שאני מבלה מאז את רוב הזמן בשכיבה יש לי כאבי גב תחתון חזקים שלא עוברים ולא יודע מה לעשות עם זה... אם מחר אני ארגיש טוב אני אלך להתאמן אבל אם לא אני אצטרך לעשות ריסט לשבוע הזה ולהתחיל אותו מחדש ביום ראשון. החום לאט לאט עובר מאז שלקחתי אקמול אבל לא יודע מה לעשות עם הכאבי גב תחתון הם ממש מציקים לי וכלום לא עוזר להם לעבור.
אם יש לכם איזה עצות לתת לי אשמח לשמוע

היום לא היה אימון. אני מאתמול בערב חולה, את כל הלילה העברתי בשירותים והקאתי את הנשמה. לא אכלתי כלום כבר כמעט 20 שעות ועכשיו אני על חום 38 (בחצי שעה האחרונה ירד קצת בגלל האקמול). בנוסף לזה בגלל שאני מבלה מאז את רוב הזמן בשכיבה יש לי כאבי גב תחתון חזקים שלא עוברים ולא יודע מה לעשות עם זה... אם מחר אני ארגיש טוב אני אלך להתאמן אבל אם לא אני אצטרך לעשות ריסט לשבוע הזה ולהתחיל אותו מחדש ביום ראשון. החום לאט לאט עובר מאז שלקחתי אקמול אבל לא יודע מה לעשות עם הכאבי גב תחתון הם ממש מציקים לי וכלום לא עוזר להם לעבור.
אם יש לכם איזה עצות לתת לי אשמח לשמוע
תרגיש טוב

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/03/15 - וירוס

טוב אז יצא שפספתי אימון לצערי כי מיום רביעי בערב היה לי וירוס חזק, הייתי על 38 מעלות חום עם בחילות שלשולים והקאות ורק עכשיו אני מרגיש שהוא מתחיל סוף סוף לעבור. ביומיים האחרונים לא אכלתי כמעט כלום אז אני עכשיו לא בשיא שלי אבל לאט לאט הולך לחזור לעצמי. על מנת לחזור בכוח מירבי לתוכנית במקום להתחיל ביום ראשון את שבוע 8 אני הולך לחזור עוד פעם על שבוע 7 ולתת לגוף שלי לחזור לשיא בשבוע הזה.

בונוס - החולצות שהזמנתי הגיעו תוך 3 ימים כל הכבוד לTPRINT על השירות המהיר

אימון הבא יהיה חזרה על אימון 19 -
סקוואט - 80 90 100 110 120
בנץ' - 60 70 80 90 100
מתח עם 5 קילו 3x8

אימון אחרון באשדוד ואימון אחרי זה כבר יהיה בטכניון 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/03/15 - האימון היום לא היה רעיון טוב

חשבתי שהוירוס עבר והכל יהיה מעולה אבל מסתבר שאני עדיין חלש מאוד אחרי המחלה.
כשהגעתי לאימון כבר הייתי מזיע ומתנשף וזה רק נהיה יותר גרוע באימון עצמו. את הבנץ' פרס הצלחתי לעשות אבל בסט החמישי עם ה100 קילו כבר היה לי מאוד קשה, לאומת שבוע שעבר שהרמתי את ה100 בקלות. בסקוואט התנשפתי כמו אחרי ריצת מרטון אחרי כל סט ואחרי הסט של ה120 שבקושי סיימתי, נפלתי על ספסל ולא יכולתי לקום איזה 2 דקות. בדרך הביתה כל רגל הרגישה כאילו היא שוקלת 200 קילו. ויתרתי על המתח כי הבנתי שזה יותר מדי בשבילי.

מקווה שהאימון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תשמע אין מה לעשות, אחרי מחלה ככה זה, צריך כמה זמן לחזור לעצמך

מזכיר לי את מה שקרה לי אחרי המחלה.
בנצ' של 80 היה לי קשה רצח, כשלפני 80 עלה לי בקלילות כמו שנערת מקהלה מקפצת עם חליל באחו.
והסקוואט בכלל היה שחיטה.

אחרי מחלה צריכים לנוח יומיים לפחות.
ולחזור זה בריאים, זה מה שבטוח.

• פותח/ת השרשור
תשמע אין מה לעשות, אחרי מחלה ככה זה, צריך כמה זמן לחזור לעצמך
כה... סתם ציפיתי מעצמי ליותר מדי... יום שלישי אני יעשה אימון יותר באיזי כנראה. צריך גם להרגיש טוב מחר כי אני צריך כבר ב8 וחצי בבוקר להיות במשרד המעונות בטכניון אז צריך לצאת לרכבת באיזה 5 בבוקר 😲
מזכיר לי את מה שקרה לי אחרי המחלה.
בנצ' של 80 היה לי קשה רצח, כשלפני 80 עלה לי בקלילות כמו שנערת מקהלה מקפצת עם חליל באחו.
והסקוואט בכלל היה שחיטה.

אחרי מחלה צריכים לנוח יומיים לפחות.
ולחזור זה בריאים, זה מה שבטוח.
כה אתה צודק לא הייתי צריך להרוג את עצמי היום אני אקח את השבוע הזה באיזי ואתחיל להוסיף משקלים משבוע הבא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית