הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
בלי להרגיש הפכת לבילדר..
השלב הבא הוא סקוואט 40 ק״ג עם חגורה שלא שובל מקביל (בהיי באר כמובן).

תהיה בריא חביבי.
אגב, במקומך הייתי משתמש בפרוטוקול פציעות, אולי יש לך משהו חמור מדי בשביל הפרוטוקול, אבל הוא לפחות יקל עליך קצת (כמובן בנוסף לטיפול).

השם של הלוג הרג אותי תזכור שאני חייב לך מוניטין

בלי להרגיש הפכת לבילדר..
השלב הבא הוא סקוואט 40 ק״ג עם חגורה שלא שובל מקביל (בהיי באר כמובן).

תהיה בריא חביבי.
אגב, במקומך הייתי משתמש בפרוטוקול פציעות, אולי יש לך משהו חמור מדי בשביל הפרוטוקול, אבל הוא לפחות יקל עליך קצת (כמובן בנוסף לטיפול).
רעיון טוב אם עד האימון הבא יהיה שיפור אני אעשה פרוטוקול

נסיון הפציעות הרב שלי (אולי הכי מכובד בפורום הזה לצערי הרב) אומר לי שדווקא הפציעה הזאת בטרפז היא כנראה זמנית ותעבור לבד. נקוודה שאני צודק. בכל מקרה ביררתי מיוני מספר של פיזיוטרפיסט ספורט מקצועי שמקבל בטירת הכרמל ואולי אני אסע אליו לביקור בשבועות הקרובים בנוגע לכתף ולגב אולי הוא יוכל לעזור לי יותר. במקרה הכי גרוע אני שחקן פינג פונג לא רע בכלל 😉

תודה אחי.
שחקני פינג פונג סובלים לא פחות פציעות ממרימי משקולות...

ניראה לי בית חולים פלימן בחיפה מחכה לך.

אהבתי את השם החדש של הלוג 😃

אנחנו כבר עם רגל אחת בקבר, צריך לומר תודה על כל יום שאנחנו מצליחים לקום מהמיטה בבוקר 😃
כל עוד אני אצליח להרים יותר מהרוב המוחלט של אנשים בשנות ה 20 אני ארגיש צעיר וחזק גם בגיל 60 😃

פששש יפה 👏

שיבוא להתחרות בבנץ'
זה שהוא לוחץ 80 לא אומר שהוא עובד באימוני כוח חח
הוא בכל שישי מספר לי על אימוני הבטן האינטנסיביים שהוא עושה, ומסתבר שאחרי שצחקתי עליו שזה סתם
ניסיתי כמה דברים..ולא הצלחתי.

זה שהוא לוחץ 80 לא אומר שהוא עובד באימוני כוח חח
הוא בכל שישי מספר לי על אימוני הבטן האינטנסיביים שהוא עושה, ומסתבר שאחרי שצחקתי עליו שזה סתם
ניסיתי כמה דברים..ולא הצלחתי.
אם הוא לא עובד באימוני כוח אז תגרום לו כן לעשות אימוני כוח, שיבוא להתחרות בקרב 3 לא רק בבנץ' 😉
גם בגיל הזה אני לא יודע אם יש מתחרים אז אולי ישבור איזה שיא:)

אם הוא לא עובד באימוני כוח אז תגרום לו כן לעשות אימוני כוח, שיבוא להתחרות בקרב 3 לא רק בבנץ' 😉
גם בגיל הזה אני לא יודע אם יש מתחרים אז אולי ישבור איזה שיא:)
קשה לי, הוא מתאמן בקאנטרי והכל שם מכשירים חוץ מהספסל של הבנצ' שמזל שזה ספסל רגיל ולא סמית'.
ושוטפים לו את הראש שם בתרגילי בטן וכל מיני מכשירים והוא מבסוט.. אז מבחינתי העיקר שהוא שומר על כושר 😃

קשה לי, הוא מתאמן בקאנטרי והכל שם מכשירים חוץ מהספסל של הבנצ' שמזל שזה ספסל רגיל ולא סמית'.
ושוטפים לו את הראש שם בתרגילי בטן וכל מיני מכשירים והוא מבסוט.. אז מבחינתי העיקר שהוא שומר על כושר 😃
אני די צחקתי לגבי אימוני כוח 😃 למרות שיש שמתחילים גם בגיל כזה, אבל כל עוד הוא שומר על כושר זה מעולה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית