עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש משהו שניסית ואתה יכול להמליץ? אני לא מבין בויטמיניםלא כזה משהו, גם 6 כדורים למנה.
30 מנות בקופסא.
מה רע בלשלב ביניהם? מערכת חיסונית חזקה חשובה למתאמן הרבה יותר מכל דבר אחר. חוץ מזה יש ויטמינים שלא מקבלים מירקות כמו ויטמין dתאכל ירקות ותוותר על מולטי ויטמינים.
אז תצרוך ויטמין D בפרד.מה רע בלשלב ביניהם? מערכת חיסונית חזקה חשובה למתאמן הרבה יותר מכל דבר אחר. חוץ מזה יש ויטמינים שלא מקבלים מירקות כמו ויטמין d
אשמח אם תוכל להפנות אותי למקור קריאה אמין לגבי ויטמינים ומינרלים. אני לא בקיא בזה ועד היום ההמלצות שנתנו לי הן לתסף במולטיויטמין כי ספורטאי בחדר כושר צריך כמויות גדולות מבן אדם ממוצע גם לויטמינים וגם למינרלים וקשה לקבל את כל זה מתזונה יומיומית.אז תצרוך ויטמין D בפרד.
במולטי ויטמינים יש הרבה ויטמינים שעובדים בצורה שנוגדת זה את זה. אתה מוזמן לקרוא מה עושה עודף של אבץ לגוף ולכושר הספיגה של שאר הויטמינם.
תצרוך רק מה שחסר לפי בדיקת דם.
מאיפה זה בא?אז תצרוך ויטמין D בפרד.
במולטי ויטמינים יש הרבה ויטמינים שעובדים בצורה שנוגדת זה את זה. אתה מוזמן לקרוא מה עושה עודף של אבץ לגוף ולכושר הספיגה של שאר הויטמינם.
תצרוך רק מה שחסר לפי בדיקת דם.
אתה לא תגיע לעודף של אבץ ממולטי ותפריט רגיל .אשמח אם תוכל להפנות אותי למקור קריאה אמין לגבי ויטמינים ומינרלים. אני לא בקיא בזה ועד היום ההמלצות שנתנו לי הן לתסף במולטיויטמין כי ספורטאי בחדר כושר צריך כמויות גדולות מבן אדם ממוצע גם לויטמינים וגם למינרלים וקשה לקבל את כל זה מתזונה יומיומית.
בנוסף לזה הבאת אבץ כדוגמא ואני חייב לשאול, מה ההגדרה של עודף אבץ? כמה באמת אני צריך להשקיע כדי להגיע לעודף הזה? לא נראה לי זה יקרה עם תפריט רגיל + תיסוף ממולטי ויטמין.
מאמר מערכת בג'ורנל חשוב, שמסכם את עמדת העורכים, גם בהתייחס לשלושה מחקרים שמתפסמים בגוף העיתון (בתשלום). המאמר עורר מהומה גדולה, עם הרבה מכתבים למערכת (שגם הם בתשלום) שגרמו לשינוי גירסה.אשמח אם תוכל להפנות אותי למקור קריאה אמין לגבי ויטמינים ומינרלים.