הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קריאטין , ניפוח הבטן.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

אני רוצה לרכוש קריאטין , השאלה היא כזו , האם הקריאטין במשך כל תקופת המסה שלי יגרום לבטן להראות "יותר נוזלית" ויותר נפוחה ?

+ איזה קריאטין מומלץ ? כי הבנתי שיש מונו ועוד סוג ואני לא ממש יודע מה עדיף.

נערך לאחרונה:
אם אתה לא באחוז שומן ממש נמוך אין לך יותר מדי מה לדאוג, בעיקרון הוא סופח נוזלים לשריר לתקנה מונו מה שהכי זול זה הכל אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא באחוז שומן ממש נמוך אין לך יותר מדי מה לדאוג, בעיקרון הוא סופח נוזלים לשריר לתקנה מונו מה שהכי זול זה הכל אותו דבר.
אני לא באחוז שומן ממש נמוך , 15 לדעתי או 14 .. אבל השאלה אם האם זה לא ינפח את הבטן ?

תודה על התשובה 😃.

אני לא באחוז שומן ממש נמוך , 15 לדעתי או 14 .. אבל השאלה אם האם זה לא ינפח את הבטן ?

תודה על התשובה 😃.
בעיקרון כמו שאמרו הוא אמור לספוח נוזלים לשריר. אומרים שיש מראה קצת יותר "נוזלי" עם קריאטין, אני שמן אז אני לא ממש רואה הבדל עליי 😃
בכל אופן לדעתי תיקח לא נראה לי שזה ינפח את הבטן, במקרה הכי קיצוני אם ממש תרגיש שזה מפריע לך תמיד אפשר להפסיק

לא בהכרח.
אבל הוא שווה את זה בסופו של דבר..
וגם אם כן,כשתפסיק אין סיבה שזה לא יעלם

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה 😃.

זה שווה את זה לפי מה שהבנתי באמת , זה גם נוזלים ככה שהבנתי שזה עניין של כמה ימים עד שהכל יורד , בסופו של דבר זה יתן לי יותר מסת שריר נכון ? (כמובן כי זה יגביר את העצימות).

למען האמת רוב הנוזלים נאגרים בשרירים,אבל גם אם תרגיש מעט נוזלי יותר זה באמת פסיכולוגי ואין מה לדאוג.. שתפסיק לצרוך קריאטין הנוזלים האלה ירדו..

זה לא משהו ניתן להשוואה, אופטימום זה שם של חברה (יש להם מיקרונייזד קריאטין), מיקרונייזד זה אומר שהגרגירים של האבקה קטנים יותר, יותר נוח לערבב

אומרים שיש מראה קצת יותר "נוזלי" עם קריאטין, אני שמן אז אני לא ממש רואה הבדל עליי 😃
אתה לא שמן,זה מסת שריר אבל מבנה הגוף שלך הוא פשוט שישיית עיגולים ולא ריבועים.
סתם,אתה שמן. אבל גם אני,זה כיף

סבבה תודה רבה 😃.

זה שווה את זה לפי מה שהבנתי באמת , זה גם נוזלים ככה שהבנתי שזה עניין של כמה ימים עד שהכל יורד , בסופו של דבר זה יתן לי יותר מסת שריר נכון ? (כמובן כי זה יגביר את העצימות).
בעקיפין טוענים שכן.
איזה עדיף ?

קריאטין מיקרוניזד

או

קריאטין אופטימום

מה? תסביר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית