עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא באחוז שומן ממש נמוך , 15 לדעתי או 14 .. אבל השאלה אם האם זה לא ינפח את הבטן ?אם אתה לא באחוז שומן ממש נמוך אין לך יותר מדי מה לדאוג, בעיקרון הוא סופח נוזלים לשריר לתקנה מונו מה שהכי זול זה הכל אותו דבר.
בעיקרון כמו שאמרו הוא אמור לספוח נוזלים לשריר. אומרים שיש מראה קצת יותר "נוזלי" עם קריאטין, אני שמן אז אני לא ממש רואה הבדל עליי 😃אני לא באחוז שומן ממש נמוך , 15 לדעתי או 14 .. אבל השאלה אם האם זה לא ינפח את הבטן ?
תודה על התשובה 😃.
אתה לא שמן,זה מסת שריר אבל מבנה הגוף שלך הוא פשוט שישיית עיגולים ולא ריבועים.אומרים שיש מראה קצת יותר "נוזלי" עם קריאטין, אני שמן אז אני לא ממש רואה הבדל עליי 😃
יש לי ריבוע אחד גדולאתה לא שמן,זה מסת שריר אבל מבנה הגוף שלך הוא פשוט שישיית עיגולים ולא ריבועים.
לפעמים כןסתם,אתה שמן. אבל גם אני,זה כיף
שונא חיטוב,מרגיש קטן. מרגיש כאילו אתה לא שונה מהשחיפים בשכבה שלך.יש לי ריבוע אחד גדול
לפעמים כן
בעקיפין טוענים שכן.סבבה תודה רבה 😃.
זה שווה את זה לפי מה שהבנתי באמת , זה גם נוזלים ככה שהבנתי שזה עניין של כמה ימים עד שהכל יורד , בסופו של דבר זה יתן לי יותר מסת שריר נכון ? (כמובן כי זה יגביר את העצימות).
איזה עדיף ?
קריאטין מיקרוניזד
או
קריאטין אופטימום