ייעוץ טיפים לבנץ

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
עשיתי היום ובנץ וניסיתי ולעשות לג דרייב כמו שאמרו לי אבל לא ממש הצלחתי והרגשתי שזה סתםמוציא אותי מריכוז אז אני מעדיף לוותר על זה אבל חוץ מזה אם יש לך עצות בשביל שיהיה קל יותר להרים משקל גבוה יותר

כשאתה דוחק את המוט תוציא אוויר ותצעק ממש חזק עד שמדריך יבוא וישאל אותך אם הכל בסדר, תקרוץ לו, זה שם קוד לבנץ טוב.

• פותח/ת השרשור
כשאתה דוחק את המוט תוציא אוויר ותצעק ממש חזק עד שמדריך יבוא וישאל אותך אם הכל בסדר, תקרוץ לו, זה שם קוד לבנץ טוב.
אני נקרע מצחוק . אם יש פה מישהו קצת יותר רציני אשמח לתשובה

מה זאת השאלה הכללית הזאת? תראה סרטונים של טכניקה לבנץ פרס, תתאמן על הטכניקה, תרגיש מה הכי נכון בשבילך וזהו, יש לך כל כך הרבה מידע בכל מקום באינטרנט על דבר כל כך בסיסי, למה לפתוח על זה אשכול?

• פותח/ת השרשור
מה זאת השאלה הכללית הזאת? תראה סרטונים של טכניקה לבנץ פרס, תתאמן על הטכניקה, תרגיש מה הכי נכון בשבילך וזהו, יש לך כל כך הרבה מידע בכל מקום באינטרנט על דבר כל כך בסיסי, למה לפתוח על זה אשכול?
ראיתי יותר מדי סרטונים על טכניקות אני שואל פה כי אני רוצה המלצות על טכניקות כי אחר כך אני בא לאימון מנסה טכניקה שראיתי בסירטון ולא מצליח לעלות איתה במשקל ואפילו מצליח פחות וזה סתם מבאס לאחר כך אני כבר חודש כל אימון מנסה טכניקה חדשה נמאס לי באלי למצוא טכניקה טובה שאני ישאר איתה לכן אני שואל שאנשים ימליצו לי

בנוגע לטכניקה, כל עוד אתה שומר על כללי הבטיחות: https://www.lbs.co.il/threads/62245/#post-816583
אין סיבה שלא תשפר את הבנץ' שלך עם תוכנית ותזונה טובים, בין אם הטכניקה טובה יותר או פחות (אבל בטיחותית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית