הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אפשרי? יעיל?

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני כעיקרון רוצה לעבוד בSW, אבל אני רוצה מתישהו מאוחר יותר, לשלב עם זה גם כן חדר כושר בכל זאת, בשביל הגוף.
זה אפשרי לשלב SW עם חדר כושר? יעיל בכלל?

אפשרי לאימוני רגליים ..אבל בכללי אתה צריך להתמקד במשהו אחד אי אפשר גם חדר כושר וSW
הרי sw זה גם פיתוח גוף, אז אין טעם לשלב בין שניהם..

אפשרי בהחלט. האם יעיל? תלוי לאיזו מטרה. כוח ומסת שריר - חדר כושר בלבד יהיה עדיף. סקילים של SW - SW יהיה עדיף.

• פותח/ת השרשור
אפשרי בהחלט. האם יעיל? תלוי לאיזו מטרה. כוח ומסת שריר - חדר כושר בלבד יהיה עדיף. סקילים של SW - SW יהיה עדיף.
אני רוצה גם פיתוח גוף וגם תרגילים וכל החרטא הזה בSW.. אפשרי לעשות את זה רק בSW?

כמו בכל דבר, כדי להשקיע במשהו אחד משהו אחר צריף להיפגע. אני מאמין שמבחינת כוח זה כן יאט את ההתקדמות שלך אבל במחינת צבירת מסת שריר לא כל כך וSW מכיל אימונםי באמת מאתגרים וקשים ופשוט צריך לשלב את זה בחוכמה של תגיע לאובר טרינינג וחסור התאוששות

• פותח/ת השרשור
כמו בכל דבר, כדי להשקיע במשהו אחד משהו אחר צריף להיפגע. אני מאמין שמבחינת כוח זה כן יאט את ההתקדמות שלך אבל במחינת צבירת מסת שריר לא כל כך וSW מכיל אימונםי באמת מאתגרים וקשים ופשוט צריך לשלב את זה בחוכמה של תגיע לאובר טרינינג וחסור התאוששות
אני יכול לפתח מסה וכוח בסטריט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית