הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזה

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני בחיטוב כבר קרוב לחודש, ואני רואה תוצאות ברוב הגוף (זאת הפעם הראשונה שאני מתאמן רציני ומחטב, ולפני זה לא הייתי במסה.) של ירידה ברקמות השומן, חוץ מהחזה. אני להפך, מרגיש כאילו גדלה לי המסה בחזה. כי כשאני נוגע אני מרגיש שמה שריר בחזה (לא באיזור של הפטמה), בלי שאני מאמץ לעומת פעם שלא היה לי.. מאיזה סיבה זה יכול להיות? יכול להיות שצברתי מסה בחיטוב בגלל הNEWBIE GAINS?

אני בחיטוב כבר קרוב לחודש, ואני רואה תוצאות ברוב הגוף (זאת הפעם הראשונה שאני מתאמן רציני ומחטב, ולפני זה לא הייתי במסה.) של ירידה ברקמות השומן, חוץ מהחזה. אני להפך, מרגיש כאילו גדלה לי המסה בחזה. כי כשאני נוגע אני מרגיש שמה שריר בחזה (לא באיזור של הפטמה), בלי שאני מאמץ לעומת פעם שלא היה לי.. מאיזה סיבה זה יכול להיות? יכול להיות שצברתי מסה בחיטוב בגלל הNEWBIE GAINS?
זה משנה?
תמשיך במסלול שקבעת לך ולאחר זמן מה של חודשיים-שלוש תעשה השוואה.

אם מעולם לא עשית שום אימון שכזה לפני אז הגיוני שכן.
ברמת הסביר כמובן

• פותח/ת השרשור
זה משנה?
תמשיך במסלול שקבעת לך ולאחר זמן מה של חודשיים-שלוש תעשה השוואה.

אם מעולם לא עשית שום אימון שכזה לפני אז הגיוני שכן.
ברמת הסביר כמובן
לא, לא עבדתי בכלל אף פעם בחיים שלי ככה על החזה..

בוא נגיד שהעומד של נגעתי והרגשתי שהשריר גדל אולי יהיה אצל אנשים עם המון ניסיון וגם אז יש עוד אלף אחד קרטריונים אחרים שעוקבים אחריהם להתקדמות.
זה שאתה נוגע בחזה ומרגיש שריר סביר מאוד להניח שזה בגלל הצברות הדומס שיש לך אז אתה מרגיש כיאילו את השריר קשה בלי להפעיל כי הוא תפוס לגיטימי... אין ספק שיכול להיות שירדת יפה בשומן ואולי גם הוספת טיפונת של שריר אבל כדי לנסות להעריך את זה יותר מדיוק הייתי ממליץ על מספרים דרכים:
1. תמונות
2. למדוד הקפיים
3. שקילה שבועית
4. בגדים
5. עליה במשקלי עבודה תוך כדי ירידה או שמירה במשקל גוף
6. בדיקות אחוזי שומן נוזלים וכו (אני אישית לא הייתי ממליץ על זה אלה להתמקד בכל השאר.)
בהצלחה
אז הגיוני שכן

בוא נגיד שהעומד של נגעתי והרגשתי שהשריר גדל אולי יהיה אצל אנשים עם המון ניסיון וגם אז יש עוד אלף אחד קרטריונים אחרים שעוקבים אחריהם להתקדמות.
זה שאתה נוגע בחזה ומרגיש שריר סביר מאוד להניח שזה בגלל הצברות הדומס שיש לך אז אתה מרגיש כיאילו את השריר קשה בלי להפעיל כי הוא תפוס לגיטימי... אין ספק שיכול להיות שירדת יפה בשומן ואולי גם הוספת טיפונת של שריר אבל כדי לנסות להעריך את זה יותר מדיוק הייתי ממליץ על מספרים דרכים:
1. תמונות
2. למדוד הקפיים
3. שקילה שבועית
4. בגדים
6. בדיקות אחוזי שומן נוזלים וכו (אני אישית לא הייתי ממליץ על זה אלה להתמקד בכל השאר.)
בהצלחה
קצת נסחפת כאן אחי חח
הילד רק התחיל להתאמן קצת בבית..
בדיקות,היקפים//
מה זה משנה בכלל 😃

שיאכל,ירים כבד והכל יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
קצת נסחפת כאן אחי חח
הילד רק התחיל להתאמן קצת בבית..
בדיקות,היקפים//
מה זה משנה בכלל 😃

שיאכל,ירים כבד והכל יהיה בסדר
למה אני עוד חודש נרשם לחד"כ ומתחיל SS.. אגב תסתכל באשכול של הזה:
https://www.lbs.co.il/threads/63703/#post-833021
ותגיד אם לדעתך יש קצת מסה
1. תמונות
2. למדוד הקפיים
3. שקילה שבועית
4. בגדים
בהצלחה
גם אתה 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית