הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אירובי במנוחה

almog4543

משתמש מתחיל
261
12
נק' מוניטין:
22
261
12
אז ככה אני מתאמן FBW שלוש פעמיים בשבוע ( ראשון שלישי וחמישי)

השאלה שלי היא: בימי המנוחה שהם שני רביעי שישי ומוצא"ש האם אפשר לעשות אירובי בהם
@Moran Weissman אשמח לעזרה שלך שוב:)

אז ככה אני מתאמן FBW שלוש פעמיים בשבוע ( ראשון שלישי וחמישי)

השאלה שלי היא: בימי המנוחה שהם שני רביעי שישי ומוצא"ש האם אפשר לעשות אירובי בהם
@Moran Weissman אשמח לעזרה שלך שוב:)
אתה בחיטוב לא?
אז כן

רק תוודא להשלים את הקלוריות האלה שלא תיהיה בגירעון גדול מידיי

תלוי כמה ימים מה4 האלה אתה תעשה אירובי. דבר ראשון לא רצוי להתאמן 7 פעמים בשבוע, דבר שני שים לב להתאוששות של הרגליים, שעובדות גם באימון FBW וגם באירובי, אלא אם כן זה שחיה או משהו כזה (ואז כל הגוף עובד)

תלוי כמה ימים מה4 האלה אתה תעשה אירובי. דבר ראשון לא רצוי להתאמן 7 פעמים בשבוע, דבר שני שים לב להתאוששות של הרגליים, שעובדות גם באימון FBW וגם באירובי, אלא אם כן זה שחיה או משהו כזה (ואז כל הגוף עובד)
גם תלוי בעצימות האימון האירובי. אופניים למשל בדופק נמוך (120~) יכולות מאוד לעזור להתאוששות . מצד שני פחות יעיל לשריפת קלוריות, אבל אם אין חוסר בזמן אז אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
גם תלוי בעצימות האימון האירובי. אופניים למשל בדופק נמוך (120~) יכולות מאוד לעזור להתאוששות . מצד שני פחות יעיל לשריפת קלוריות, אבל אם אין חוסר בזמן אז אין בעיה.
אה כן, שכחתי את זה גם..
אתה בחיטוב לא?
אז כן

רק תוודא להשלים את הקלוריות האלה שלא תיהיה בגירעון גדול מידיי

אה הבנתי אז אני אעשה ככה

ראשון - FBW+אירובי
שני - אירובי
שלישי-FBW
רביעי-אירובי
חמישי -FBW
שישי-מנוחה
מוצא"ש- מנוחה

אה הבנתי אז אני אעשה ככה

ראשון - FBW+אירובי
שני - אירובי
שלישי-FBW
רביעי-אירובי
חמישי -FBW
שישי-מנוחה
מוצא"ש- מנוחה
לדעתי נראה בסדר. בהמשך תראה לפי ההרגשה שלך, אם אתה מתאושש טוב אז אין סיבה לא להמשיך עם זה

סבבה תגיד בתור התחלה שלוש פעמים זה בסדר או שצריך יותר?
בשביל החיטוב? נראה לי מספיק 3, וגם לדעתי אל תעשה יותר מדי זמן על ההתחלה, בשביל שאם תיתקע בחיטוב תוכל להוסיף

• פותח/ת השרשור
20 דק זה סבבה.
אני הייתי עושה אותם על דופק של 140-150 וסלאמתק 😃

כן גם אני בטווח הזה יש לי שעון דופק מקווה שבאמת זה עובד 😃
@Moran Weissman תגיד שורה תחתונה ... אתה אומר לא לגעת בקלן או אפדרין בינתיים... ורק להשתמש בקפאין/תה ירוק

כן גם אני בטווח הזה יש לי שעון דופק מקווה שבאמת זה עובד 😃
@Moran Weissman תגיד שורה תחתונה ... אתה אומר לא לגעת בקלן או אפדרין בינתיים... ורק להשתמש בקפאין/תה ירוק
כבר אמרתי לך, לא רק שאתה על אחוז שומן גבוה עדיין ואין טעם אלא תמיד עדיף אפשר לחטב ללא החומרים הללו.
אתה עדיין בתהליך, תמשיך בדרך הזו.

קפאין זה מעולה! 😃

• פותח/ת השרשור
כבר אמרתי לך, לא רק שאתה על אחוז שומן גבוה עדיין ואין טעם אלא תמיד עדיף אפשר לחטב ללא החומרים הללו.
אתה עדיין בתהליך, תמשיך בדרך הזו.

קפאין זה מעולה! 😃

סבבה תברר לי גם לגבי תה ירוק שמעתי זה גם סבבה

סבבה תברר לי גם לגבי תה ירוק שמעתי זה גם סבבה
על זה אני לא שמעתי באופן אישי..
אבל תריץ חיפוש כאן בפורום אולי דובר על זה באחד הפוסטים

אולי התכוונת לתה טיבטי 🤣🤣🤣🤣🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית