הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

First time in the major leagues [הוסר]

מצב
השרשור נעול

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
Stav Shy הוסיף לוג חדש:

First time in the major leagues - סייקל חיטוב ראשון

קצת היסטוריה , כניסה לתחום הבאדי בילדינג לפני כשנה וחצי (התאמנתי גם לפני אך בצורה מוקפדת שנה וחצי) בסוף הקיץ האחרון באמצע יולי סיימתי חיטוב בצורה הזאת :
צפה בקובץ המצורף 23670
מייד לאחר שסיימתי תחיטוב הזה החיים זימנו לי כל מיני משברים ובמשך כתקופה של ארבעה חודשים הגראס ואני נהיינו חברים טובים וכמובן שהוא תמיד מביא איתו חבר לא רצוי שניקרא מאנצ.
לפני כחודשיים חזרתי להתאמן בפול פאור בתוכנית של ג'ים ספוטני shortcut to shred כמובן עם שיפורים אישים שלי, לאחר חודש וחצי בתוכנית ולאור התוצאות...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Stav Shy עדכן/ה את הלוג ״First time in the major leagues״:

עדכון לוג: 13/02/15 אימון ראשון כושל ולמידת לקחים

אוקי ככה זריקה שניה עברה בשלום ביום חמישי בערב (פעם ראשונה שאני מזריק לבד ), לאחר אימון ראשון כושל (ביום ראשון) שהגזמתי במשקלי עבודה מהתרגשות של יום ראשון של סייקל וההמסטרינג נתפסו לכל השבוע וכתוצאה מכך לא יכלתי להתאמן יום למחרת ואימון אחריו צולע מאוד. התחלתי אימונים עדינים , משתדל לעבוד כמה שיותר לאט להרגיש בכל זאת גירוי אבל עם משקל יחסית נמוך לאט לאט יעלה העומס ונירא איך נתקדם, אין צורך ביותר מאימון אחד של עומס יתר שלא בזמן הנכון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה !!
כל הכבוד שלקחת את עצמך בידיים 😁
עוקב גם !

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/02/15 now 9 weeks out.

אוקי ככה סיימנו את השבוע עם אימון גב , מתחיל להרגיש את הכוח של הוויני באימונים ודגש חזק על עבודה מתונה, חוץ מאימון ראשון כושל את כל שאר האימונים יום למחרת הרגשתי בידיוק במידה שצריך ואני אוהב . מחכה לסוף שבוע הבא נתחיל להרגיש את הטסט ואת הוויני כמו שצריך , נעלה גם תמונות משקלי עבודה ואז סוף סוף נוכל לעלות הילוך:97:🤯 👏

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/02/15 מעלים הילוך לאחר דקירה רביעית.

אוקי ככה ביום חמישי הייתה הדיקרה הרביעית, מעכשיו הילוך עולה בצורה משמעותית אבל תמיד משאירים מקום לתקדם בכל ה7 שבועות הנותרים,באמת מתחיל להרגיש את העוצמה של החומרים באימונים, 3 וחצי שעות אימון ואני לא מתעייף ולפני שבועיים בצעתי בידיוק את אותם אימונים והייתי צולע כל אימון מהמכון לאוטו, היום אני מדלג לאוטו מחכה לאימון של מחר ולהתחיל לעלות עומס בשעה טובה. נעדכן תמונות בשבוע 5, משקלי עבודה ל6 חזרות עוד שבועיים .

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: תופעות לאוי בפעם הראשונה21/02/15

אוקי ככה , היום נגמר השבוע השני מתחילת הסייקל , שבוע ראשון שתי זריקות טסט ביום ראשון וחמישי, שבוע שני התחלתי לקחת שני פרווריון וחצי טומקסיפן בלילה , יום שלישי נכנס פרגניל . כמה שעות אחרי האימון היום הרגשתי עיקצותים בפיטמה שמואל , לאחר איזה שעה העיקצוצים התגברו ובהרגשה של הפטמה היא כיאלו כמעט התפצלה לשניים ויש קצת אדמימות שלא הייתה , אבל סך שום דבר מאלה לא בצורה קיצונית ממש בקטנה מבחינת המראה לא יודעים אם אפשר להבחין במשהו מוזר תגידו אתם , פטמה שמואל זאת היותר אדמומית

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתי צולמה כל תמונה בעצם?

• פותח/ת השרשור
אחת שמואל היותר נפוחה והשניה ימין שהיא אני לא מרגיש בה שום דבר שונה עדכנתי תפרסום תירא שוב

אחת שמואל היותר נפוחה והשניה ימין שהיא אני לא מרגיש בה שום דבר שונה עדכנתי תפרסום תירא שוב
אישית אני לא רואה משהו מוזר..

אולי כדאי שתפרסם את התיאור שקרה לך בפורום סטרואודים, אני בטוח שיהיו שם חבר'ה שהרגישו דברים דומים
ויוכלו להרגיע אותך.

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית