הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקראת תחרות

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין גולש שם, אל תשחק אותה.
מצאתי הודעות שלך.
ככה אתה מעליב אותי ?!
SPAM ONLY שם הכי כיף לצחוק על ילדים ( משהו שבכלל לא עושים לי פה *קריצה עצבנית* *קריצה עצבנית* *עוויתות* *קצף מהעין* *ולא זה לא שפריץ חזק מדי* )
מידיי פעם אני מטריל שם כשאני עצבני.
זה שווה ערך ללתפוס כרית ולצרוח לתוכה.
טוב שלא הגזמת, האפשרות עם הכרית יותר טובה.
אני חושב שהאופציה השניה עדיפה
+אינסוף.

קריצה עצבנית* *קריצה עצבנית* *עוויתות* *קצף מהעין* *ולא זה לא שפריץ חזק מדי*

img_sQkpjArIYKY.jpg

אם תאכל יומיים שלוש במאזן שלילי אתה תרד מספיק,ופשוט אל תאכל הרבה עד השקילה.
אני בתחרויות לא אוכל עד השקילה אם אני לחוץ בקטג' ואז אחרי השקילה דופק המבורגר שלא יבייש את רוב הפורום.

עזוב יבוש וכאלה אתה תגיע גמור לקרב .אתה לא ברמה של תחרות מיובש .בכללי מה שעושים קופצים על חבל עם בגדים חמים מזיעים איזה קילו או שנים כדי להיכנס לקטגורית משקל מסוימת של הקרב שהתחיבת ..הבעיה שלא תמיד מצליחים להחזיר את הנוזלים ומלחים ובסוף גומרים עם שרירים תפוסים .עזוב תגיע במשקל שיצא לך תתאמן חזק שילובים ידים רגלים תביא את היריב לאן שאתה רוצה להביא אותו תתחן אותו קדימה גם אם תיכנס לקטגורית משקל מעל 80 לא נורא .ובמידה ואתה רוצה להתמיד ולהגיע לתוצאות בלחימה משולבת עדיף לך לשמור על משקל פחות או יותר קבוע ..משקל שאתה מרגיש בו נוח היו יו למעלה למטה לא עובד טוב במשקל כבדהיש סגנון עבודה מסוים במשקל קל יש סגנון עבודה שונה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עזוב יבוש וכאלה אתה תגיע גמור לקרב .אתה לא ברמה של תחרות מיובש .בכללי מה שעושים קופצים על חבל עם בגדים חמים מזיעים איזה קילו או שנים כדי להיכנס לקטגורית משקל מסוימת של הקרב שהתחיבת ..הבעיה שלא תמיד מצליחים להחזיר את הנוזלים ומלחים ובסוף גומרים עם שרירים תפוסים .עזוב תגיע במשקל שיצא לך תתאמן חזק שילובים ידים רגלים תביא את היריב לאן שאתה רוצה להביא אותו תתחן אותו קדימה גם אם תיכנס לקטגורית משקל מעל 80 לא נורא .ובמידה ואתה רוצה להתמיד ולהגיע לתוצאות בלחימה משולבת עדיף לך לשמור על משקל פחות או יותר קבוע ..משקל שאתה מרגיש בו נוח היו יו למעלה למטה לא עובד טוב במשקל כבדהיש סגנון עבודה מסוים במשקל קל יש סגנון עבודה שונה בהצלחה
אז זהו, בתכלס אני יותר טכניקה מאשר כוח, פשוט ללכת מכות כמו משוגע לא כיף לי, ובתכלס כמעט כולם באים רק בשביל להתפוצץ.
אני בערך היחידי שעובד די חלש בקבוצה, למה? טכניקה.
אני יכול ללכת כמו מטורף ומה שיהיה יהיה אבל אני רק נפצע ככה.
אה, ותוסיף לזה שהגב שלי גמור, יש לי רגישות בברכיים ובמפרקים בכללי, והעונס של כל האימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית