רוצה לחזור להתאמן בצורה קלילה , רבע שעה עד עשרים דקות של ספורט בקצב לא אינטנסיבי יותר מידי אם זה כדורגל קצת / כדורסל קצת / ריצה לא בקצב גבוהה . לאחר מכן משקולות אימון בסיסי כמו בנץ לחצה לחיצת כתפיים ומתח עוד חצי שעה של 3 סטים מכל דבר לא מעבר , המטרה רק להזיז קצת את הגוף שהדגש העיקרי הוא לעלות במשקל .
אני 1.67 שוקל איזור ה52 , מטרה להקפיץ איזה 5 קילו .
חשבתי לקנות גיינר אם זה הסופר אפקט גיינר (שק של 9 קילו) או מאסיב גיינר של פרובדי (יש מבצע 2+1 יוצא גם איזור ה9 קילו, הוא ביחס של 9:1 פחמימה) חשוב לי גיינר כשר .
השאלה אם דברים כמו משמש מיובש / קשיו בתור נשנוש זה דברים שהם בריאים ? אני לא רוצה להגיע למצב שאני נכנס לקטע של להשמין ואוכל דברים שהם לא בריאים על בסיס יום יומי וגם השאלה לגבי הגיינר .
המטרה
גיינר
קשיו + משמש מיובש + פרי
פיתה / 2 לחם ביום עם גבינה לבנה / צהובה עם ירקות
ארוחה של פסטה עם חזה עוף וכדו' .
שהמטרה גיינר - 900 קל', קשיו(איזור ה100 גרם) + משמש מיובש + פרי כנשנוש כל יום - 700 קל' , וכל אחת מהארוחות הנוספות 400 קלוריות .
שההוצאה היומית שלי היא ערך 1800 קלוריות המטרה להכניס איזור ה2400 .
אם יש הצעה שיפור אשמח לשמוע .
אני 1.67 שוקל איזור ה52 , מטרה להקפיץ איזה 5 קילו .
חשבתי לקנות גיינר אם זה הסופר אפקט גיינר (שק של 9 קילו) או מאסיב גיינר של פרובדי (יש מבצע 2+1 יוצא גם איזור ה9 קילו, הוא ביחס של 9:1 פחמימה) חשוב לי גיינר כשר .
השאלה אם דברים כמו משמש מיובש / קשיו בתור נשנוש זה דברים שהם בריאים ? אני לא רוצה להגיע למצב שאני נכנס לקטע של להשמין ואוכל דברים שהם לא בריאים על בסיס יום יומי וגם השאלה לגבי הגיינר .
המטרה
גיינר
קשיו + משמש מיובש + פרי
פיתה / 2 לחם ביום עם גבינה לבנה / צהובה עם ירקות
ארוחה של פסטה עם חזה עוף וכדו' .
שהמטרה גיינר - 900 קל', קשיו(איזור ה100 גרם) + משמש מיובש + פרי כנשנוש כל יום - 700 קל' , וכל אחת מהארוחות הנוספות 400 קלוריות .
שההוצאה היומית שלי היא ערך 1800 קלוריות המטרה להכניס איזור ה2400 .
אם יש הצעה שיפור אשמח לשמוע .