הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה + אימונים

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
רוצה לחזור להתאמן בצורה קלילה , רבע שעה עד עשרים דקות של ספורט בקצב לא אינטנסיבי יותר מידי אם זה כדורגל קצת / כדורסל קצת / ריצה לא בקצב גבוהה . לאחר מכן משקולות אימון בסיסי כמו בנץ לחצה לחיצת כתפיים ומתח עוד חצי שעה של 3 סטים מכל דבר לא מעבר , המטרה רק להזיז קצת את הגוף שהדגש העיקרי הוא לעלות במשקל .

אני 1.67 שוקל איזור ה52 , מטרה להקפיץ איזה 5 קילו .

חשבתי לקנות גיינר אם זה הסופר אפקט גיינר (שק של 9 קילו) או מאסיב גיינר של פרובדי (יש מבצע 2+1 יוצא גם איזור ה9 קילו, הוא ביחס של 9:1 פחמימה) חשוב לי גיינר כשר .

השאלה אם דברים כמו משמש מיובש / קשיו בתור נשנוש זה דברים שהם בריאים ? אני לא רוצה להגיע למצב שאני נכנס לקטע של להשמין ואוכל דברים שהם לא בריאים על בסיס יום יומי וגם השאלה לגבי הגיינר .

המטרה
גיינר
קשיו + משמש מיובש + פרי
פיתה / 2 לחם ביום עם גבינה לבנה / צהובה עם ירקות
ארוחה של פסטה עם חזה עוף וכדו' .

שהמטרה גיינר - 900 קל', קשיו(איזור ה100 גרם) + משמש מיובש + פרי כנשנוש כל יום - 700 קל' , וכל אחת מהארוחות הנוספות 400 קלוריות .
שההוצאה היומית שלי היא ערך 1800 קלוריות המטרה להכניס איזור ה2400 .

אם יש הצעה שיפור אשמח לשמוע .

יש פה בלאגן אחד גדול
לא הבנתי המטרה שלך זה גיינר?
תעשה סדר בפוסט
רקע כללי
תוכנית אימון
תזונה
מטרות לעתיד

תנסה סדר בהודעה הראשית.
אתה רוצה להעלות מאסת שריר ואתה מחפש להוציא כסף על משהו שכביכול " יבטיח " לך את זה.

כדאי שתשים לב לתזונה שלך קודם.הרבה לפני שאתה מוציא כסף על תוספים שאולי ישבו לך במחסן.
וגם אם תוסף,אולי כדאי לשקול חלבון לפני גיינר

• פותח/ת השרשור
בעבר התאמנתי גדלתי נפצעתי הפסקתי חזרתי להתאמן שוב היה כאבים מאוד חזקים בכתף בדיקות של רופאים מפגרים שאמרו שאין כלום בזמן שאני לא יכול להרים את היד .. הפסקה ארוכה אולי מעל שנה וחצי בלי לעשות ספורט בכלל רוצה לחזור להזיז את הגוף ולעלות במשקל ברור שהעדפה לעלות כמה שיותר במסת שריר אבל לא מבהיל אותי לעלות גם באחוזי שומן . לא מתכוןן להתאמן חזק יותר מידי הספיק לי פציעות . מתאמן קליל והמטרה לעלות במשקל

בעבר התאמנתי גדלתי נפצעתי הפסקתי חזרתי להתאמן שוב היה כאבים מאוד חזקים בכתף בדיקות של רופאים מפגרים שאמרו שאין כלום בזמן שאני לא יכול להרים את היד .. הפסקה ארוכה אולי מעל שנה וחצי בלי לעשות ספורט בכלל רוצה לחזור להזיז את הגוף ולעלות במשקל ברור שהעדפה לעלות כמה שיותר במסת שריר אבל לא מבהיל אותי לעלות גם באחוזי שומן . לא מתכוןן להתאמן חזק יותר מידי הספיק לי פציעות . מתאמן קליל והמטרה לעלות במשקל
אז גיינר זה הפתרון?.
לא הבנתי מה אתה שואל?
אם התפריט תזונה שלך מספיק? מספיק למה? לעלות קצת ולהתאמן קליל? לא יודע מה זה הקליל שלך+יש פה ויתור עצמי+ גם הרגשה שלא ניסית שניה לפתור את השאלה לבד ואתה מצפה פה לתשובות שיכסו אותך מא' ועד ת'.

• פותח/ת השרשור
השאלה הייתה פשוטה אם יש הצעות לשיפור התפריט או המלצה אחרת לתכנית ? יש לי בעיה פציעה בעבר בכתף וברגליים מונעת מימני להתאמם רגליים בכלל כי אני גם לא מעוניין . וכתף מונע מימני להעמיס משקל בגב וחזה ובכל פלג גוף עליון התחיל לאט לאט והתקדם אם אראה שהכל תקין . השאלה אם התפריט בריא או דברים כמו קשיו או משמש מיובש או הרבה פירות וגיינר על בסיס יומיומי לא טוב ואם יש הצעות לשיפור שינוי . תודה חברים

השאלה הייתה פשוטה אם יש הצעות לשיפור התפריט או המלצה אחרת לתכנית ? יש לי בעיה פציעה בעבר בכתף וברגליים מונעת מימני להתאמם רגליים בכלל כי אני גם לא מעוניין . וכתף מונע מימני להעמיס משקל בגב וחזה ובכל פלג גוף עליון התחיל לאט לאט והתקדם אם אראה שהכל תקין . השאלה אם התפריט בריא או דברים כמו קשיו או משמש מיובש או הרבה פירות וגיינר על בסיס יומיומי לא טוב ואם יש הצעות לשיפור שינוי . תודה חברים
בגישה הזאת אני נותן לך שבועיים עד ש"תיפרוש".
המון ויתור עצמי בהודעה, אין פה רצון אמיתי וזה לא נשמע רציני.
אם בכל זאת תחליט להתאמן ברצינות ותבחר מטרה רצינית אני באמת מקווה שתצליח

איזו פציעה?
ולמה אתה לא רוצה לעבוד על הרגליים?

• פותח/ת השרשור
חברים לא לכל אחד מתאפשר לפתח גוף ולהיות ענקי כרגע אלה המטרות שלי , הדבר היחידי שאני צריך ייעוץ בו זה מה המטרות שלי 😲 אשמח לעצות במטרות שלי , ולא עצות באיך לשנות את המטרות שלי ואז ייעוץ לעשות SS וכדו' .

חברים לא לכל אחד מתאפשר לפתח גוף ולהיות ענקי כרגע אלה המטרות שלי , הדבר היחידי שאני צריך ייעוץ בו זה מה המטרות שלי 😲 אשמח לעצות במטרות שלי , ולא עצות באיך לשנות את המטרות שלי ואז ייעוץ לעשות SS וכדו' .
לא שאלתי את זה כדי לדחוף לך SS
סקוואטים עושים גם בתוכניות בילדינג.. שאלתי בסה"כ למה אתה לא מעוניין לעבוד על הרגליים.
שאלה לגיטימית ותמימה.

• פותח/ת השרשור
עברתי שבר בשני המפשעות בעבר בקע דו מפשעתי , טיפולים ממושכים חזרתי וזה חזר לי שוב אחריזה ניתוח חזרתי לאט בהדרגה היה כאבים הפסקה וככה הלאה . לא מעוניין שוב בניתוח ולא מעוניין שוב להעמיס .

בכתף היה לי רק כאבים חזקים שהשבית אותי תקופה ממושכת לא הגיע לרמת ניתוח ולא מעוניין שהנושא הזה יגיע לרמה כזאת . רוצה לקחת את זה בתור חביב של חיים בריאים ולהזיז את הגוף לא מעבר לא מתכננן עכשיו לקבוע ארוחות באופן קבוע ולהיות פריק של משקיען במטרה לגדול בצורה האסטטית ביותר עם כמה שפחות אחוזי שומן .

סהכ רוצה לעלות במשקל , לחזור לכושר ולשמור על חיים בריאים תזונה בריאה וכדו' .

עברתי שבר בשני המפשעות בעבר בקע דו מפשעתי , טיפולים ממושכים חזרתי וזה חזר לי שוב אחריזה ניתוח חזרתי לאט בהדרגה היה כאבים הפסקה וככה הלאה . לא מעוניין שוב בניתוח ולא מעוניין שוב להעמיס .

בכתף היה לי רק כאבים חזקים שהשבית אותי תקופה ממושכת לא הגיע לרמת ניתוח ולא מעוניין שהנושא הזה יגיע לרמה כזאת . רוצה לקחת את זה בתור חביב של חיים בריאים ולהזיז את הגוף לא מעבר לא מתכננן עכשיו לקבוע ארוחות באופן קבוע ולהיות פריק של משקיען במטרה לגדול בצורה האסטטית ביותר עם כמה שפחות אחוזי שומן .

סהכ רוצה לעלות במשקל , לחזור לכושר ולשמור על חיים בריאים תזונה בריאה וכדו' .

כל תוכנית בעצם תתאים לך אם זה נטו בשביל להעביר את הזמן ולשמור על בריאות טובה יותר.
במקום סקוואט אתה יכול לעשות כפיפות ברכיים קלילות (נפח גבוה) או כיפוף אחורי של הברכיים בשכיבה כדי לעבוד על ההמסטרינגס.
קח בחשבון שעבור חיים בריאים יותר, רצוי ואפילו חובה לעבוד בצורה כלשהי על הרגליים.

הרגליים תומכות לך בכל הגוף, ומחזיקות את כל פלג הגוף העליון.
אז עבודה קלילה גם יהיה טוב.

אם אתה מתאמן שרק מתחיל ממליץ לך FBW מהפורטל, אם יותר מתקדם.. AB שמחולק ל 4 פעמים בשבוע.
כמובן שאם יש בעיות במפשעה לא הייתי עושה דדליפט.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה צדיק , אני כעיקרון בהתחלה יעבוד כמה שיותר כנגד משקל גוף שתוך כדאי אשלב בנצ פולי ופרס תלוי בהרגשה בכתף וכדו' המטרה להיות קשוב לגוף , השאלה יותר לגבי הנושא של התזונה , אם זה בריא לאכול באופן קבוע דברים כמו קשיו / משמש מיובש / 3-4 פירות ביום , גיינר על בסיס יומי וכדו' .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית