הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת דדליפט

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני מנסה ללמוד דדליפט כבר חודשיים, עשיתי 20 קילו למרות שבדרך כלל אני עושה פחות אבל עשיתי כדי להראות סרטון שאני מתאמץ, כאב לי אחרי הדדליפט באמצע הגב ואחרי כמה דקות עבר במהלך האימון.

היי,
בגדול בסדר אבל הגב לא מקובץ מספיק, התחת צריך להצביע למעלה (כמה שאפשר) ותצמיד שכמות. אם אתה רוצה להעלות טיפה את הסנטר גם יעזור לישר את הגב העליון (לא להזגים, רק קטנה).
אגב, אם אתה לא יכול להצביע עם התחת יותר גבוהה תעשה מתיחות לחבליים להגמיש אותם.

עמוד השדרה לא במנח מושלם, אבל לא סביר להניח שזה יפצע אותך במשקל כזה. זה לא משקל שקשה לך, אתה מרים את המוט מהר ובקלות. וזה בסדר בהתחלה, אבל אתה צריך להיעזר בחמשת שלבי המשיכה וכמובן לצלם סרטון על פי הוראות הצילום, כי הצילום הזה לא טוב.
בכללי - כן, אתה בכיוון, תבצע את חמשת שלבי המשיכה וצלם סרטון יותר טוב פעם הבאה.

תצמיד שכמות
מאוד לא נכון, ומסוכן! אסור לבצע. אנא אל תתן המלצות כאלה בנושאים שאינך בקיא בהם מספיק. במשקל מספיק כבד מקרבי השכמות יכולים להקרע כתוצאה מההמלצה הזו, וזו פציעה מאוד לא נעימה.

במשקל מספיק כבד מקרבי השכמות יכולים להקרע כתוצאה מההמלצה הזו, וזו פציעה מאוד לא נעימה.
הכוונה הייתה בלהוציא חזה קדימה לפני ההרמה.בכל מקרה, אם זו טעות, קיבלתי. ראיתי הרבה סרטונים שמסבירים ככה.

אין פה בכלל תנועה של שרירי הרגליים לפי מה שאני רואה.. תתחיל את הדדליפט כשהרגליים שלך במצב נמוך יותר.. זה נראה כאילו אתה רק מרים את הגב וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית