הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתיחות?

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
איזה מתיחות אפשר/צריך לעשות לפני כל אימון בSS? לפני אימון A איזה מתיחות ולפני אימון B איזה מתיחות (או שלשניהם אותו הדבר).
בנוסף, מתי לעשות מתיחות בSS? לפני או אחרי האימון?

תודה רבה לכולם! היה לי ידע ברוב הדברים שרציתי לדעת, חוץ מהמתיחות.

• פותח/ת השרשור
לא צריך פשוט תעשה חימום
בחימום אתה מתכוון להתחיל להרים (כל אימון) ממשקל נמוך ולאט לאט להעלות? או שאתה מתכוון אירובי למשך 3-5 דק?

ואם אתה מתכוון ללהתחיל ממשקל נמוך ולהעלות לאט לאט, אני מאמין שאני אתחיל ממשקל נמוך בכל מקרה אז מה שאני אוכל לעשות זה כמה סטים של משקלים נמוך מאוד (רק המוט) ואז אני אוסיף לאט (5 קילו כל פעם, בגלל המשקל הנמוך) ואז אני אגיע לכמה שאני צריך, ואתחיל לעבוד.

בחימום אתה מתכוון להתחיל להרים (כל אימון) ממשקל נמוך ולאט לאט להעלות? או שאתה מתכוון אירובי למשך 3-5 דק?

ואם אתה מתכוון ללהתחיל ממשקל נמוך ולהעלות לאט לאט, אני מאמין שאני אתחיל ממשקל נמוך בכל מקרה אז מה שאני אוכל לעשות זה כמה סטים של משקלים נמוך מאוד (רק המוט) ואז אני אוסיף לאט (5 קילו כל פעם, בגלל המשקל הנמוך) ואז אני אגיע לכמה שאני צריך, ואתחיל לעבוד.
להתחיל ממשקל נמוך ולעלות

• פותח/ת השרשור
להתחיל ממשקל נמוך ולעלות
נגיד אני עושה סקוואט 30 קילו אז אני יתחיל (נגיד שהמוט 10, ואני מוסיף עוד 20 קילו על המוט)
5x10
5x15
3x20
3x25
30//// ואז אני מתחיל את האימון
זה בסדר לעשות ככה?

נגיד אני עושה סקוואט 30 קילו אז אני יתחיל (נגיד שהמוט 10, ואני מוסיף עוד 20 קילו על המוט)
5x10
5x15
3x20
3x25
זה בסדר לעשות ככה?
מטרת החימום היא להכין אותך לסט עבודה ולא לעייף אותך.
אם אתה לא מרגיש עייף אז כן זה בסדר

5x10
5x15
3x20
3x25
זה בסדר לעשות ככה?

אל תגזים, תעשה חימום על כל 20-15 קילו, לא 5. אם המשקל הסופי הוא 30 תעשה נגיד שלוש חזרות 20 תנוח 2 דקות ואז תעשה את הסט. אם המשקל הוא 50 תעשה מוט ריק (20) 5 חזרות, אחרי זה 35-40 קילו 2-3 חזרות ואז את הסט.. משהו בסגנון הזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית