הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מונוהידרייט - Super Effect

קוביקוב

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אהלן קניתי מהחדר כושר קריאטין של סופר אפקט קילו רציתי לדעת איך
לקחת אותו ביום אימון ויום ללא אימון כמה פעמים ביום ועל כמה מייל של מים תודה רבה 😃

אחרי חודש מספיק לקחת 3 פעמים בשבוע (5 גרם).
מאיפה זה הגיע?

לשאלה
5 גרם כל יום בלי קשר לעם אימון או בלי, ולא משנה מתי או עם כמה מים, ולא צריך תוספות למיניהן כמו סוכר ענבים

מאיפה זה הגיע?

לשאלה
5 גרם כל יום בלי קשר לעם אימון או בלי, ולא משנה מתי או עם כמה מים, ולא צריך תוספות למיניהן כמו סוכר ענבים
אחרי חודש שאתה לוקח 5 גרם, השריר כבר ספוג במקסימום קריאטין.
מאז, אתה רק צריך לשמר את זה.
לקחת כל יום 5 גרם זה כדי "לבנות" את הקריאטין בשריר.
אחרי שהוא נמצא שם במלואו, אין צורך כבר לקחת 5 גרם כל יום.
כדי למתן את רמות הקריאטין בשריר, 15 גרם בשבוע מספיקים.

אחרי חודש שאתה לוקח 5 גרם, השריר כבר ספוג במקסימום קריאטין.
מאז, אתה רק צריך לשמר את זה.
לקחת כל יום 5 גרם זה כדי "לבנות" את הקריאטין בשריר.
אחרי שהוא נמצא שם במלואו, אין צורך כבר לקחת 5 גרם כל יום.
כדי למתן את רמות הקריאטין בשריר, 15 גרם בשבוע מספיקים.
יש איזה הוכחה לזה? אשמח לקרוא איזה משהו חדש אם יש

יש איזה הוכחה לזה?
אני לא מכיר שום הוכחה, אבל חייבים להודות שזה נשמע הגיוני. אם 5 גרם\יום מספיקים כדי למלא את המאגרים, תחזוקה של המאגרים במצב מלא אמורה לדרוש פחות.

ובעניין משיק: איך זה יכול להיות שמישהו עם מסת שריר 50 ק"ג ומישהו עם מסת שריר 25 ק"ג צריכים אותה כמות יומית? כבר קיטרתי פעם על ההמלצות לצריכה יומית של נתרן שאינן מתחשבות ברמת הפעילות (כלומר, ההזעה) והמשקל, אני פשוט לא מבין את זה.

לפי הצבע הירקרק שמופיע מתחת לאוואטר שלך יש לך את מי לשאול לגבי הקריאטין!

אני לא מכיר שום הוכחה, אבל חייבים להודות שזה נשמע הגיוני. אם 5 גרם\יום מספיקים כדי למלא את המאגרים, תחזוקה של המאגרים במצב מלא אמורה לדרוש פחות.

ובעניין משיק: איך זה יכול להיות שמישהו עם מסת שריר 50 ק"ג ומישהו עם מסת שריר 25 ק"ג צריכים אותה כמות יומית? כבר קיטרתי פעם על ההמלצות לצריכה יומית של נתרן שאינן מתחשבות ברמת הפעילות (כלומר, ההזעה) והמשקל, אני פשוט לא מבין את זה.

מסכים איתך לגמרי, חשבתי שהבחור מכיר איזה משהו שעל סמך זה הוא אמר את זה.

נק' למחשבה.

בכל אופן עד שלא יוכח לי אחרת,אני לא רואה סיבה למה לא לקחת 5 גרם ביום וקדימה.
נראה לי קצת חוסר אחריות לרצות לקבל 100% מהתוסף ולחתוך אותו בחצי אחרי חודש

אם 5 גרם\יום מספיקים כדי למלא את המאגרים, תחזוקה של המאגרים במצב מלא אמורה לדרוש פחות.
במחשבה שניה זאת אמירה קצת פשטנית, בהחלט סביר שחמישה גרם זאת הכמות הנדרשת לתחזוקה כשהמאגר מלא, והיא מספיקה לתחזוקה+ כל עוד המאגר אינו מלא (ה"+" ההוא הולך וקטן ככל שהמאגר מתמלא שכן יותר ויותר מהקריאטין הנצרך נדרש כדי להחזיר את הקריאטין שהגוף מפרק).

את המצב ניתן לתאר בעזרת משואה דיפרנציאלית מאד ידועה ונפוצה - מופיעה על כל צעד ושעל בפיזיקה גרעינית כי התפרקות חומר רדיואקטיבי אינה שונה, מבחינת המתמטיקה, מהמצב בו הגוף מפרק את הקריאטין - כשהכמות המתפרקת פרופורציונית לכמות החומר הנמצא.

נערך לאחרונה:
אחרי חודש מספיק לקחת 3 פעמים בשבוע (5 גרם).
יש מאמר בנושא?
כי זה סותר את כל מה שאנחנו פועלים על פיו בנושא הקריאטין.

אגב, בעבר קראתי שניתן אפילו לצרוך פחות מ 5 גרם שכן זה נורא תלוי במשקל האדם, יכול להגיע גם ל 2.5-3.
ה-5 הוא כביכול "כאקסטרה" שכן מה שעודף יוצא בשתן.

יש דברים בגו ?

ברור שזה תלוי במשקל של הבנאדם. המספר הזה 5 בא כי גוף של בנאדם ממוצע יכול לספוג 5 גרם קריאטין במנה.
יש כמה שיטות לצרוך קריאטין
אחת מהם היא 5 גרם ביום.
יש גם את שיטת ההעמסה(חמש ימים)-תחזוקה(5-6 שבועות.)-הפסקה(4 שבועות) . 0.3 לכל גרם בהעמסה 0.03 בתחזוקה. 0 בהפסקה.
או לוותר על ההעמסה ולצרוך 0.045 לכל ק"ג ביום במשך 4-5 שבועות ולהמשיך לתחזוקה-הפסקה.

כל אחד וההעדפות שלו אבל כל השיטות האלה מקובלות

לכל גרם בהעמסה 0.03 בתחזוקה.
זה כבר הרבה יותר הגיוני, ולפי זה לאדם במשקל של עד 100 ק"ג מספיקים 3 גרם ליום לתחזוקה בהתאם למה ש Vile כתב בתחילת המהומה, ויש הרבה אנשים שצורכים בקביעות פי שניים מהכמות שהם צריכים. מאחר וקריאטין הוא חומר זול ועודף ממנו אינו גורם בעיות אלא פשוט מפורק ומופרש בשתן אולי אין יותר מדי טעם לדקדק בעניין, אבל אם ההמלצה הזאת באה ממקור אמין, אני לא הייתי מעביר כל יום שני גרם מיותרים בכליות שלי סתם כך כשמדובר בצריכה קבועה למשך שנים.

ברור שזה תלוי במשקל של הבנאדם. המספר הזה 5 בא כי גוף של בנאדם ממוצע יכול לספוג 5 גרם קריאטין במנה.
יש כמה שיטות לצרוך קריאטין
אחת מהם היא 5 גרם ביום.
יש גם את שיטת ההעמסה(חמש ימים)-תחזוקה(5-6 שבועות.)-הפסקה(4 שבועות) . 0.3 לכל גרם בהעמסה 0.03 בתחזוקה. 0 בהפסקה.
או לוותר על ההעמסה ולצרוך 0.045 לכל ק"ג ביום במשך 4-5 שבועות ולהמשיך לתחזוקה-הפסקה.

כל אחד וההעדפות שלו אבל כל השיטות האלה מקובלות
מאיפה הגיע המספר של 0.3?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית