הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס כמעט משקל גוף

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
מאז בערך קיץ 2012 המטרה שלי הייתה לתת משקל גוף בפרס והיום ניסיתי. לצערי התנאים לא היו משהו והייתי עם נפילות סוכר רציניות כבר בחימום, אבל זה מה יש. פעם הבאה אני מקווה שיעלה. בסוף הורדתי 2 קילו ונתתי סינגל.
נשקלתי בבוקר 83.3, הנסיונות הראשונים היו 83.5 ואח"כ 81.5 עלה.

• פותח/ת השרשור
היית יכול ללחוץ גם את המשקל ההתחלתי אם היית שומר את המוט קרוב לגוף.
אני תמיד לוחץ ככה, הראש מאחור, אז להזיז גם את הידיים לאחור לא יגרום לי לא לשלוט במשקל? הידיים עדיין באזור של מרכז הכובד, הראש זז כדי לתת להן מקום.
הרצל זה אתה ???

יפה מאוד 🎉🎊🎈🕴🏋️😅
חח אני אכן הרצל מכספ..
PR אבל נראה קצת מסוכן
מה נראה מסוכן?

המוט לא במרכז הכובד. שים לב שהוא מתרחק ממך בחלק הראשון של התנועה. אל תזיז את הידיים לאחור, רק תדאג ללחוץ למעלה כשהמרפקים מתחת למוט.

• פותח/ת השרשור
המוט לא במרכז הכובד. שים לב שהוא מתרחק ממך בחלק הראשון של התנועה. אל תזיז את הידיים לאחור, רק תדאג ללחוץ למעלה כשהמרפקים מתחת למוט.
יש בזה משהו. במבט על סרטוני הפרס האחרונים שלי זה לא קורה. אני מניח שזה בגלל שזה ניסיון 1RM. ננסה פעם הבאה לשים לב לQ הזה 😃
אתה חייב להזיז את הגב שלך אחורה כדי לתת מקום למוט לעבור. כדאי שתלמד איך לבצע פרס.

אחי צר לי לאכזב אותך אבל שמת את החגורה הפוך
כבוד על המשקל והרעל לפני כל סט אבל כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
אתם אומרים לי שהחלק שבו החגורה נסגרת לא אמור להמצא מקדימה?
הוא כן. וגם החלק הזה צריך להיות עבה. חגורה אמיתית צריכה להיות עבה לכל אורך החגורה, ללא שינוי בעובי
belt_10mm_lever_lrg.jpg

נמאס מכל השחיפים שמסתכלים מהצד בזלזול על המשוגע הזה שמרים משקלים מטורפים.

• פותח/ת השרשור
נמאס מכל השחיפים שמסתכלים מהצד בזלזול על המשוגע הזה שמרים משקלים מטורפים.
האמת שבמכון שלי מסתכלים עלי דיי בהערצה. אולי יש כמה שמעקמים עין על הצעקות וזה אבל בכללי זה מכון דיי מפרגן

• פותח/ת השרשור
אולי אני טועה אבל זה נראה כאילו הכח מהגב תחתון ולא מהמותניים וזה מפעיל המון לחץ
איזה כח אמור להגיע בפרס מהמותניים? 😳

אפשר לראות איזה לחץ נוראי יש לו על הגב וכמה הטכניקה שלו גרועה:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית