סרטון פרס כמעט משקל גוף

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
מאז בערך קיץ 2012 המטרה שלי הייתה לתת משקל גוף בפרס והיום ניסיתי. לצערי התנאים לא היו משהו והייתי עם נפילות סוכר רציניות כבר בחימום, אבל זה מה יש. פעם הבאה אני מקווה שיעלה. בסוף הורדתי 2 קילו ונתתי סינגל.
נשקלתי בבוקר 83.3, הנסיונות הראשונים היו 83.5 ואח"כ 81.5 עלה.

אבל המוט שלו היה רק מעל המרכז כובד, הוא הזיז את הגוף אחורה לתנופה בעזרת שרירי הבטן ואז כשהמוט ניתק מהכתפיים הוא שוב
הזיז את הראש והטורסו אחורה כדי לפנות למוט דרך.

• פותח/ת השרשור
אבל המוט שלו היה רק מעל המרכז כובד, הוא הזיז את הגוף אחורה לתנופה בעזרת שרירי הבטן ואז כשהמוט ניתק מהכתפיים הוא שוב
הזיז את הראש והטורסו אחורה כדי לפנות למוט דרך.
אשקרה צודק, אם תסתכל תראה שעל ההתחלה המוט הולך לי איזה כמה ס"מ קדימה. לא יודע להגיע אם זה היה עולה אם זה לא היה קורה, אבל המלחמה בטוח הייתה טובה יותר 😃

תעשה את זה עם מוט ריק מלא פעמים בחימום כדי שהתנועה תכנס למוח, אני מניח שהתנועה של הפרס השתרשה לך קצת.

• פותח/ת השרשור
תעשה את זה עם מוט ריק מלא פעמים בחימום כדי שהתנועה תכנס למוח, אני מניח שהתנועה של הפרס השתרשה לך קצת.
אם תסתכל על סרטונים שלי מהזמן האחרון תראה שזה לא קרה לי עד עכשיו וזה פשוט בגלל ה1RM:

זה כן, שמע, המוט צריך לעבור ס"מ מהאף שלך, האמנם זה יותר טוב אבל זה עדיין ממש קדימה ומבזבז אנרגיה בייצוב המשקל מליפול קדימה

• פותח/ת השרשור
זה כן, שמע, המוט צריך לעבור ס"מ מהאף שלך, האמנם זה יותר טוב אבל זה עדיין ממש קדימה ומבזבז אנרגיה בייצוב המשקל מליפול קדימה
זה בגלל שאני לוקח את הגב אקסטרה אחורה, זה לא בגלל שהמוט קדימה. ויותר נוח לי ללחוץ כשאני מותה יותר אחורה.

כבוד על המלחמה : )
חוץ מכך שבטח לא ממש נוח להוציא מהסטנדים האלה, תנסה לקצר את משך הזמן שאתה מחזיק את המוט עליך לפני הלחיצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית