עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרת שאתה מתחיל SS בקרוב?איך להתאמן ולשפר את הסיבולת לב ריאה? (ריצות ארוכות)
אני מעוניין להתחיל עם השיפור של הסיבולת לב ריאה במסה..
למישהו יש תוכנית איך להתחיל? ואת התוכנית בבקשה שיתחיל ממרחק קצר..
פאק. נכון.. שכחתי שזה ייפגע בהתאוששות. טוב נוותר על הסיבולת מקסימום נכניס אותה בחיטובלא אמרת שאתה מתחיל SS בקרוב?
אתה רוצה לשלב את זה עם אירובי ?
בחיטוב זה בסדר גמור, כל עוד אתה זוכר לאכול מספיק כדי לא להיכנס לגירעון גדול מידייפאק. נכון.. שכחתי שזה ייפגע בהתאוששות. טוב נוותר על הסיבולת מקסימום נכניס אותה בחיטוב
או שלא? אני זוכר שכשקראתי פה במאמר היה כתוב שאפשר לשלב אירובי.. את האירובי אני יכניס אחרי האימון כ20 דקות עד חצי שעה .. מה אתה חושב? זה ייפגע בהתאוששות?
זה בעייתי בחיטוב ובמסה באותה מידה. רק שבחיטוב אנחנו מוכנים ל'שלם' את המחיר של הפגיעה במשקלי עבודה לטובת הירידה במשקלבחיטוב זה בסדר גמור, כל עוד אתה זוכר לאכול מספיק כדי לא להיכנס לגירעון גדול מידיי
גם אם מדובר ברבע שעה אירובי לאחר אימון לצורך העניין?זה בעייתי בחיטוב ובמסה באותה מידה. רק שבחיטוב אנחנו מוכנים ל'שלם' את המחיר של הפגיעה במשקלי עבודה לטובת הירידה במשקל
רבע שעה אירובי יעיל לסבולת לב ריאה בערך כמו לשטוף ידיים אחרי האימון.גם אם מדובר ברבע שעה אירובי לאחר אימון לצורך העניין?
איזה דביל יצאתי..רבע שעה אירובי יעיל לסבולת לב ריאה בערך כמו לשטוף ידיים אחרי האימון.
אז אתה אומר שאני יכול פשוט לשטוף את הידיים ארבע פעמים במקום כל השעה המשמימה ההיא? פנטסטי!רבע שעה אירובי יעיל לסבולת לב ריאה בערך כמו לשטוף ידיים אחרי האימון.
אני כשהתחלתי SS פעם ראשונה עשיתי ריצות בחוץ של 5-6 ק"מ פעמיים בשבוע בימים ללא אימון. אחרי שבועיים בערך הבנתי שזה רעיון רע לשלב ריצות ארוכות עם סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע.פאק. נכון.. שכחתי שזה ייפגע בהתאוששות. טוב נוותר על הסיבולת מקסימום נכניס אותה בחיטוב
או שלא? אני זוכר שכשקראתי פה במאמר היה כתוב שאפשר לשלב אירובי.. את האירובי אני יכניס אחרי האימון כ20 דקות עד חצי שעה .. מה אתה חושב? זה ייפגע בהתאוששות?
אני חוזר לחד"כ ב1 לחודש הבא. ז"א שבנתיים משקליי עבודה אני לא יודע.בוא נתחיל מהתחלה: מה המטרה שלך, מה הנתונים שלך (גיל, גובה ומשקל), ומה הרמה שלך? (משקלי עבודה + זמן ריצת 800 / 2000 / 5000 / מה שתבחר)
אני חוזר לחד"כ ב1 לחודש הבא. ז"א שבנתיים משקליי עבודה אני לא יודע.
ריצת 2000 סיימתי ב10-11 דקות (אני חושב ככה בערך.. כי היה לי מלא כאבים בצד באמצע הריצה, עצרתי לקשור שרוכים וכל מיני חראטות כאלה.. אז בערך 9-11 דקות.)
נתונים:
גובה:1.72
משקל:לא יודע עכשיו (לא בדקתי אולי חודש וחצי לפחות, אין לי משקל בבית) אבל משער שבין 60 ל70 חחחחחחח
ורמה כמובן מאוד נמוכה
עם הדרכה והשגחה הייתי אומר בלב שקט שכן.בטוח שכדאי SS בגיל הזה?
לסיים 2000 מטר בתוצאה סבירה של 6.5 - 8 דקותמה המטרה?
אז תעשה אינטרוולים ותתקדם מהר ב2000.לסיים 2000 מטר בתוצאה סבירה של 6.5 - 8 דקות
מז"א לעשות אינטרוולים ולהתקדם מהר ב2000?אז תעשה אינטרוולים ותתקדם מהר ב2000.
בכל מקרה, אני במקומך לא הייתי עושה כח עד שאני מסיים לגדול.אבל זה רק אני.
אז אתה לא צריך חדר כושר.לסיים 2000 מטר בתוצאה סבירה של 6.5 - 8 דקות