הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה כדאי לקנות

• פותח/ת השרשור ownage
  • פורסם בתאריך

ownage

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני חוזר להתאמן ובעבר הייתי על הרבה שטויות שזה גיינרים קריאטין חומצות אמינו ומולטי ויטמין כל המוצרים היו של אופטימן
עכשיו חזרתי להתאמן ואני הזמנתי גולד סטנדרט רציתי לדעת אם כדאי לקנות עוד משהו אם זה קריאטין או משהו אחר ?

אני חוזר להתאמן ובעבר הייתי על הרבה שטויות שזה גיינרים קריאטין חומצות אמינו ומולטי ויטמין כל המוצרים היו של אופטימן
עכשיו חזרתי להתאמן ואני הזמנתי גולד סטנדרט רציתי לדעת אם כדאי לקנות עוד משהו אם זה קריאטין או משהו אחר ?
מולטי ויטמין, קריאטין, אומגה 3, מגנזיום
לא בהכרח בסדר הזה.

מה זה מגנזיום ? ומולטי ויטמין זה טוב ?!?! למה הייתי משתמש בזה ולא הייתי מרגיש כלום
מגנזיום זה מינרל שנחוץ לנו ובמיוחד למי שמתאמן במינון גדול יותר מכיוון שהוא עוזר בהתאוששות השריר, הוא ידוע כמרפה שרירים ומונע התכווצויות למיניהם.

המינון המומלץ הוא 400-500 מ"ג ליום.

מולטי ויטמין כשמו הוא - אוסף של ויטמינים שנחוצים לנו במיוחד לאלא המתאמנים.
אתה לא אמור להרגיש כלום, זה לא קפאין.

אני ממליץ עם המולטי של -
Twinlab Daily One Caps Without Iron‎

ומונע התכווצויות למיניהם.
יש אינדיקציות שהוא עושה יותר מזה.
ציטוט מהסיכום:
In conclusion, Mg enhanced glucose availability in the peripheral and central systems, and increased lactate clearance in the muscle during exercise.

(לסיכום, מגנזיום מעלה את זמינות הגלוקוז במערכות מרכזיות והקפיות, ומגביר את פינוי חומצת החלב מהשריר בזמן מאמץ).

נא לשים לב: תיסוף במגנזיום אינו מומלץ למי שיש לו בעיות כליות.

אין לי מושג גם מה האמוטיקון הזה מסמל.

בכל אופן, בינתיים בדקתי, וכנראה הסיבה העיקרית לאזהרה (שמופיעה בהרבה מקומות, לצערי) היא האפשרות שכליות לא במצב טוב עלולות לא להפריש את עודף המגנזיום לשתן כפי שקורה אצל אדם בריא, וזה עלול להוליך לעודף מגנזיום בגוף. לא קראתי במה זה מתבטא, אם זה מעניין מישהו, בבקשה.

אין לי מושג גם מה האמוטיקון הזה מסמל.

בכל אופן, בינתיים בדקתי, וכנראה הסיבה העיקרית לאזהרה (שמופיעה בהרבה מקומות, לצערי) היא האפשרות שכליות לא במצב טוב עלולות לא להפריש את עודף המגנזיום לשתן כפי שקורה אצל אדם בריא, וזה עלול להוליך לעודף מגנזיום בגוף. לא קראתי במה זה מתבטא, אם זה מעניין מישהו, בבקשה.
תודה.

האמוטיקון הזה בעיקר מצחיק אותי,
מסמל בשבילי את הביטוי I'm lost for words 😃

אקרא כעת, שוב תודה.
במאמר כתוב ששלשול לאחר לקיחת מגנזיום יכול להעיד על "מינון יתר" . אחד התסמינים.

כמו גם לחץ בריאות,עילפון זמני,כאבים עזים בגב התחתון, הרגשה כללית רעה ודופק מהיר.
חשוב לדעת.

היתי משתמש במגנזיום+אבץ+B6 לפני שינה אומרים שזה משפר את איכות השינה.
הפסקתי עם זה כי זה כבר יותר מדי תוספים הרגיש לי עמוס לצרוך כמויות כאלו (זה בנוסף למולטי ויטמין קריאטין ואומגרה 3)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית