הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית אימון FBW

• פותח/ת השרשור dor694
  • פורסם בתאריך

dor694

משתמש מתחיל
124
4
נק' מוניטין:
7
124
4
שלום לכולם,
רציתי לדעת לגבי תוכנית FBW בזמן חיטוב, אני אמור להוסיף תרגילי עזר כלשהם? או פשוט לעשות את התוכנית כמו שהיא ( לקחתי מכאן את התוכנית)

לא ראיתי תשובה לשאלה הזאת..
תודה לעונים!

התכנית בסדר. לא צריך להוסיף לה כלום.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה! 😃
אם כבר פתחתי נושא אז יש לי עוד שאלה,
לגבי אימונים אירוביים, הבנתי שאסור לעשות אימונים ברמה גבוהה(נגיד ריצה) ורק הליכה בזמן חיטוב .
זה נכון ? אם לא אז 20-30 דקות ריצה זה בסדר.. ?
תודה לעונים 😃

כשהמטרה שלך היא חיטוב ושימור השריר הקיים אתה רוצה שבזמן ההתאוששות של הגוף מהאימון לא יהיה פירוק שריר. לכן עדיף לא לבצע פעילות אירובית עצימה כדי לא להכניס את הגוף למצב שהוא יצטרך להשתמש ברקמת שריר כדי להתאושש ומכאן באה ההמלצה לא לבצע פעילות אירובית עצימה.
20-30 דקות ריצה אחרי אימון אנארובי או יותר אם אתה מפצל את שני האימונים זה בסדר גמור לזמן חיטוב רק תתחשב בזה בתזונה שלך כדי שלא תיכנס לגרעון קלורי גדול מדי. וכמובן שאם האימון האנארובי נמשך יותר מדי זמן אז גם יש עדיפות לא להמשיך לאימון אירובי

• פותח/ת השרשור
20-30 דקות ריצה אחרי אימון אנארובי או יותר אם אתה מפצל את שני האימונים זה בסדר גמור לזמן חיטוב רק תתחשב בזה בתזונה שלך כדי שלא תיכנס לגרעון קלורי גדול מדי. וכמובן שאם האימון האנארובי נמשך יותר מדי זמן אז גם יש עדיפות לא להמשיך לאימון אירובי
תודה על התשובה!
מה הכוונה לפצל את שני האימונים?

אני עושה FBW 3 פעמים בשבוע, ואני רוצה לעשות 4 פעמים אירובי כאשר שלוש פעמים מהם אחרי האנאירובי.... מה אומרים ?

נערך לאחרונה:
הכוונה לפצל לשני אימונים ביום בהפרש של כמה שעות בין אחד לשני. ועדיף בחיטוב יותר להשקיע באנארובי מהאירובי כי שוב אתה רוצה לשמר את המסת שריר לא לפגוע בה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. תודה אחי !

מה המס סטים וחזרות ?
לדעתי תחליף בין חתירה במוט למתח כדי להוריד עומס על הגב התחתון
חוץ מזה שמתח הוא באמת תרגיל אולטימטיבי למתחילים

• פותח/ת השרשור
טעות שלי.. אני לא עושה חתירה אני עושה דד-ליפט.
שלוש התרגילים המורכבים-3 סטים של 6 חזרות.
והתרגילים הלא מורכבים - 2 סטים של שש חזרות.
אולי כדי להוסיף באמת מתח בנוסף ?

Back
למעלה תחתית