עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המאמר לא עונה על השאלה שלו...
מי דיבר על הפסקות של חצי דקה?
הוא זיין לך בשכל. זה שתתעייף יותר לא אומר שיהיה יותר עומס על השריר וזה יגרום ליותר היפרטרופיה.ששאלתי איזה מדריך על זה אז הוא אמר לי במנוחה יותר קצר השרירי נפגע יותר משמע יש יותר עומס.. וזה גורם ליותר היפרטרופיה.. לא נשמע לי כל כך , בגלל זה שאלתי.
זה תלוי בטווח חזרות לכל מסלול אספקת אנרגיה יש זמן התאוששות שונהששאלתי איזה מדריך על זה אז הוא אמר לי במנוחה יותר קצר השרירי נפגע יותר משמע יש יותר עומס.. וזה גורם ליותר היפרטרופיה.. לא נשמע לי כל כך , בגלל זה שאלתי.
הוא זיין לך בשכל. זה שתתעייף יותר לא אומר שיהיה יותר עומס על השריר וזה יגרום ליותר היפרטרופיה.
הכי כיף היה כשעשיתי 110 סקוואט ל5*3 נכנסתי לסט השלישי עם רגליים רועדות אחרי 8 דקות מנוחה 😵אני אישית במשקלים כבדים, מנוחה של 5 דקות מרגישה לי הכי טוב. יותר מזה אני מרגיש עייף משום מה, כאילו הגוף התקרר...
פחות מזה, הרגליים עדין רועדות.
אבל זה תלוי בעומסים אני מניח. זה לא כזה נורא לנוח 2 דקות בRM 10
אז כמה אתה ממליץ לנוח בין סט לסט? 3 דקות? ><הוא לא זיין תשכל .
ברור שאם הוא יבצע חמישה סטים אם אותו משקל מנוחה מינמלית , תביא לתוצאות גבוהות יותר .
במחקר שהבאתי רואים עלייה גדולה יותר בGH כאשר המנוחה קצרה .
מה שלא בדקו שם , זה כמה יותר כבד תוכל לעבוד במנוחות ארוכות ומה יהיה הרווח בעקבות כך .
זה תלוי בטווח חזרות חפש קצת מידע על מסלולי אספקת אנרגיה בעיקרון בטווחים נמוכים לוקח למאגרי הCP 5 דקות להתאושש ובגבוהים יותר גם דקה וחצי תספיקאז כמה אתה ממליץ לנוח בין סט לסט? 3 דקות? ><
אז כמה אתה ממליץ לנוח בין סט לסט? 3 דקות? ><
סבבה אני אחפשזה תלוי בטווח חזרות חפש קצת מידע על מסלולי אספקת אנרגיה בעיקרון בטווחים נמוכים לוקח למאגרי הCP 5 דקות להתאושש ובגבוהים יותר גם דקה וחצי תספיק
סבבה אני אחפש
וDEUS אם אני יכול להתאושש אחרי דקה סימן שלא עבדתי מספיק כבד. או שאני מפלצת.