עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא לפי דעתי התאוששות מסטים באימון זה דבר מאוד נרכש וניתן לשיפור...
אם השאלה האם אפשר לשפר זמני התאוששות של הגוף התשובה היא בהחלט כן פשוט התוכנית הבסיסית של היפוטרפיה ואו PL לא מתאימים לזה.חחח
מה זה "לפי דעתי " .
מכל הדברים שקראתי ככל שהמתאמן יותר מתקדם (וחזק) הוא יצטרך יותר מנוחה על מנת לעבוד ב% מ RM1 זהה .
חחח
מה זה "לפי דעתי " .
מכל הדברים שקראתי ככל שהמתאמן יותר מתקדם (וחזק) הוא יצטרך יותר מנוחה על מנת לעבוד ב% מ RM1 זהה .
אם השאלה האם אפשר לשפר זמני התאוששות של הגוף התשובה היא בהחלט כן פשוט התוכנית הבסיסית של היפוטרפיה ואו PL לא מתאימים לזה.
חחח
מה זה "לפי דעתי " .
זמני התאוששות של מה ?
אם תגיד לי זמן התאוששות מסקוואט של 60 קילו , או ריצה של 10,000 בזמן נתון .
אז כן אין בעיה לשפר את ההתאוששות , אבל ככל שבן אדם משתפר בתחום שלו , הגוף שלו יסבול מיותר עומס על השרירים ,מפרקים , מערכת העצבים וכו ...
מסכים עם כל מה שאמרת רק לצורך העניין ה 60 קילו הוא חסר משמעות זה יכול להיות גם RM1 כן
כמו שאמרתי המטרה היא לא להתחזק אלא לפתח התאוששות יותר מהירהה60 קילו זה מספר , זה לא יכול להיות RM1 .
אלא אם המטרה שלך לא תיהיה להתחזק ולכן הRM1 שלך ישאר בערך על אותו משקל .
כמו שאמרתי המטרה היא לא להתחזק אלא לפתח התאוששות יותר מהירה
איגרוף היא דווקא דוגמה מעולה למה אתה צריך התאוששות מהירה ,זה לא הגיוני אבל מה שאתה אומר .
התחזקות תביא להתאוששות יותר מהירה , באף ספורט לא יתנו לך לבצע איזשהיא פעולה ברמה המיטבית שלך ,יבדקו כמה מהר אתה מתאושש ועל פי זה יקבעו את המיקום שלך .
אם תיהיה חזק יותר פעולה שהייתה RM1 שלך פעם יכולה להיות RM50 היום ואז תאושש ממנה הרבה יותר מהר .
איגרוף היא דווקא דוגמה מעולה למה אתה צריך התאוששות מהירה ,
אבל זה גם לא העניין השאלה היא האם אתה יכול לשפר התאוששות ל RM מסויים (שוב לאו דווקא דרך תוכנית היפוטרפיה או PL ) התשובה היא כן ברור שאם תעבור פתאום לתוכנית של PL וה RM שלך יעלה אז רוב הסיכויים שהתאוששות תפגע.
איזו מגבלה מאסה יכולה להוות בספורט שבו יש קטגוריות משקל?אגרוף זה אכן דוגמא מעולה .
אם אתה נותן אגרוף בכח מסויים .
אז ככל שהאחוז שלו מRM1 יהיה יותר נמוך כך תתאושש יותר מהר ממנו .
בנוסף ברור לך לחלוטין שככל שתיהיה חזק יותר אתה תשתפר בספורט שלך , אני לא מכיר ענף בספורט שכח מהווה מגבלה (לא דיברתי על מסה ) .
איזו מגבלה מאסה יכולה להוות בספורט שבו יש קטגוריות משקל?
מאסה הכוונה מאסת שריר.לא רואה יתרון בחמישה קילו נוספים של שומן ונוזלים .
מאסה הכוונה מאסת שריר.
האמת שממה שאני מכיר רק במשקלים הממש כבדים (שעוברים בהרבה את ה100 קילו) לא מנצלים את תקרת המשקל.ממה שאני מכיר זה יכול להוות מגבלה מבחינה של זריזות וטכניקה .
לא סתם תראה לוחמים במשקל כבד שלא מנצלים את תקרת המשקל.
למה שאני לא ארצה להיות בקטגוריית משקל הזאת אם אני מתאים במשקל המקסימלי בה על נגיד 10% שומן? בהנחה שגובה הוא לא יתרון.עוד משקל עלול להכניס אותך לקטגוריה שמכל מיני סיבות אתה עלול לא לרצות להיות בה.
במשקל הקלים יותר הם חותכים במשקל ולכן ברור שהם ינצלו את התקרה .האמת שממה שאני מכיר רק במשקלים הממש כבדים (שעוברים בהרבה את ה100 קילו) לא מנצלים את תקרת המשקל.
השאלה עם הפגיעה בזריזות לא שווה את זה כשזה בא על חשבון 10 קילו שריר (לחובבי MMA, ראו ברוק לסנר).
.