הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יטים במסה

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום.
אני כרגע במסה ולא קל לי להגיע לכמות הקלוריות שאני צריך ביום (2700). אני יודע שלרבים זה מאוד פשוט אבל מה לעשות, לי זה לא קל ואני מכניס אוכל אבל לא מספיק. אני מצליח לכסות ביום בערך 2200 קלוריות עם תפריט של 3 ארוחות גדולות ועוד אחת קטנה.

אני מחפש מאכל קטן יחסית שיהיה קל להכניס לגוף, לא גיינרים למיניהם. כמו למשל, אוראו. בשקית אחת של אוראו יש 200 קלוריות וזה לא הרבה בכלל מבחינת כמות האוכל.
מכירים עוד מאכלים כאלה שהם קטנים ויכולים לתת המון קלוריות?
שקדים אני כבר אוכל, וגבינה אני אוכל הרבה ביום, אז הייתי מעדיף שלא לאכול עוד מוצרי חלב (עושה בעיות קצת בעיכול).

תודה.

מכירים עוד מאכלים כאלה שהם קטנים ויכולים לתת המון קלוריות?
פיצוחים למיניהם - גם טעים, גם בריא, גם משמין אבל לא כל-כך זול. ויש גם חטיפי חלבון שמכילים בנוסף לחלבון לא מעט שומן ופחמימות.

בחטיף חלבון טוב יש סביב ה 300-350 קלוריות, 25 גרם חלבון, 35 פלוס מינוס גרם פחמימה ו 10 פלוס מינוס שומן.

• פותח/ת השרשור
בחטיף חלבון טוב יש סביב ה 300-350 קלוריות, 25 גרם חלבון, 35 פלוס מינוס גרם פחמימה ו 10 פלוס מינוס שומן.
לא שמעתי על זה. זה כמו חטיף אנרגיה קטן כזה? 😲

פיצוחים זה נחמד.

בשרשור שלך רשום:
1. 300 מ"ל חלב 3%, 150 גרם שיבלות שועל וסקופ חלבון(ארוחת בוקר הנצחית שלי במסה).
ערכים - 115 פחמימה, 60 חלבון(מתוכם 35 מלא), 20 גרם שומן. סה"כ כמעט 900 קלוריות.

זה שייק?

לא שמעתי על זה. זה כמו חטיף אנרגיה קטן כזה? 😲

פיצוחים זה נחמד.

בשרשור שלך רשום:
1. 300 מ"ל חלב 3%, 150 גרם שיבלות שועל וסקופ חלבון(ארוחת בוקר הנצחית שלי במסה).
ערכים - 115 פחמימה, 60 חלבון(מתוכם 35 מלא), 20 גרם שומן. סה"כ כמעט 900 קלוריות.

זה שייק?

אני גם הייתי נעזר בסוג של ארוחות בוקר כאלה רק מוסיף בישבל לטעם טיפה פירות ותאמין לי אתה לא תרצה שזה ייגמר

אתה מפספס פה את הבעיה האמיתית. אתה לא אוכל טוב ואתה לא אוכל מספיק.
אני מאמין גם שה 2700 קלוריות שציינת שם גם לא מספיקות בכדי שתראה גדילה ועליה במסה, שלא לדבר על כוח.
תוכנית תזונה של מתאמן צריכה להתבסס על לפחות 6 ארוחות.
אם יש לך בעיה עם לאכול אתה חייב להשתמש בתוספי מזון.
תעלה תפריט מדוייק יהיה יותר קל לזהות את הבעיה ולמה אתה לא מצליח להגיע לערכים.

כמה טיפים בכדי לפתוח את התיאבון:
אל תאכל ארוחות גדולות מידי - נשמע מבלבל כשמסתכלים על המטרה שלך פה. מה שקורה זה שאתה סותם את עצמך כל כך שאתה לא יכול להסתכל על אוכל לכמה שעות טובות.

אל תאכל אוכל שומני - אוכל שומני מעמיס על העיכול. עד שהקיבה מתרוקנת לוקח יותר זמן ואז תחושת הרעב מתאחרת.

תמצא מזונות עשירים במרכיבים תזונתיים שקלים לעיכול לגוף שלך ותתמקד בהם (אצלי למשל - אורז לבן , חזה עוף , פסטה , לחם )

מוצרי חלב גם הם לא מומלצים ואצל רובנו יוצרים תחושת נפיחות לא נעימה. גם זה ירחיק אותך מאכילה.

אתה מפספס פה את הבעיה האמיתית. אתה לא אוכל טוב ואתה לא אוכל מספיק.
אני מאמין גם שה 2700 קלוריות שציינת שם גם לא מספיקות בכדי שתראה גדילה ועליה במסה, שלא לדבר על כוח.
תוכנית תזונה של מתאמן צריכה להתבסס על לפחות 6 ארוחות.
אם יש לך בעיה עם לאכול אתה חייב להשתמש בתוספי מזון.
תעלה תפריט מדוייק יהיה יותר קל לזהות את הבעיה ולמה אתה לא מצליח להגיע לערכים.

כמה טיפים בכדי לפתוח את התיאבון:
אל תאכל ארוחות גדולות מידי - נשמע מבלבל כשמסתכלים על המטרה שלך פה. מה שקורה זה שאתה סותם את עצמך כל כך שאתה לא יכול להסתכל על אוכל לכמה שעות טובות.

אל תאכל אוכל שומני - אוכל שומני מעמיס על העיכול. עד שהקיבה מתרוקנת לוקח יותר זמן ואז תחושת הרעב מתאחרת.

תמצא מזונות עשירים במרכיבים תזונתיים שקלים לעיכול לגוף שלך ותתמקד בהם (אצלי למשל - אורז לבן , חזה עוף , פסטה , לחם )

מוצרי חלב גם הם לא מומלצים ואצל רובנו יוצרים תחושת נפיחות לא נעימה. גם זה ירחיק אותך מאכילה.
מי אמר שחייבים להתבסס על 6 ארוחות מינימום?.

יש כאלו שב3 ארוחות סגרו את היום ואין בזה שום דבר רע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית