הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל טסט וטרן

עומר תמיר

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
8
26
2
אני רוצה להתחיל סייקל של אנתת וטרן מישהוא שמבין יכול לתת לי תוכני מסודרת של כמויות ...וכן pct טוב...
בכל מקרה חשוב לציין שזה לא סייקל ראשון אני אחרי סוס ודקה
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
למה?, הסיבה מאוחרי לקיחתם יחד היא מדעית בדוקה, חבל לשנות.
אז אתה חושב שלקחת 20 יום לאחר זריקת הטסט האחרונה כלומיד וטמוקסי ביחד?
מה בנוגע לפרגניל זה טעות לקחת 10000 יחידןת בשבוע וחמישי וכן בשבוע 10 ?

אז אתה חושב שלקחת 20 יום לאחר זריקת הטסט האחרונה כלומיד וטמוקסי ביחד?
מה בנוגע לפרגניל זה טעות לקחת 10000 יחידןת בשבוע וחמישי וכן בשבוע 10 ?
אם הבנתי אותך נכון
זה יתן טרואמה נוראה לתאי הליידינג 10000 iu פרגניל, צריך 500iu בשבוע רק כדי למנוע התנבנות של האשכים
ואת הטמוקסי והכלומיד אתה יכול להתחיל 10 יום מזריקה אחרונה (זה משתנה מתי להתחיל pct מחומר לחומר)

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי אותך נכון
זה יתן טרואמה נוראה לתאי הליידינג 10000 iu פרגניל, צריך 500iu בשבוע רק כדי למנוע התנבנות של האשכים
ואת הטמוקסי והכלומיד אתה יכול להתחיל 10 יום מזריקה אחרונה (זה משתנה מתי להתחיל pct מחומר לחומר)
אז לפי מה שאתה אומר אם אני אקח משבוע 3 עד 12 פרגניל 500 iu בשבוע זה יותר טוב?

אני אפילו לא מבין מה אתה רושם...
מה זה 20cc טסט?
פרגניל לוקחים מקסימום משבוע שלישי.
בדוק שהדיבול לא מזוייף. המדינה מסריחה מדיבולים מזוייפים.
כלומיד ונולבה את אמור להתחיל 20 יום מזריקת הטסט האחרונה (למינון של 500mg בשבוע) ואת הדקה תפסיק שבוע-שבועיים לפני זריקת הטסט.
בדיוק.
אז תוכל בבקשה לעזור לי בתכנון טוב יותר של ניקוי כמו שצריך?
הוא עשה את זה. ראה הציטוט.

@עומר תמיר

נראה לי שאתה לא צריך אוראלים.... חבל להעמיס על הכבד לחינם.
סוסטנון וטרן עם בולדנון יעשו עבודה מצויינת. בהנחה ותשיג טרן אמיתי שעובד אז לא תהיה לך בעיה עם כוח ולכן חבל להוסיף אוראלי שיעמיס על הכבד.
אם אתה ממש באטרף למסה, וזה סייקל אחד ואחריו לא מגיע עוד אחד ההיתי מוסיף אנאפולן (אנאדרול) 100 מג ליום - זה יפוצץ אותך.
@עומר תמיר כשהשתמשת בחומרים של באלקן, האם השמן היה דליל בהשוואה לשמן של באייר?

חפש בגוגל על עיניין השמנים. באלקאן זו חברה רפואית אז כל המידע נמצא באתר ומחוץ לו...

https://www.eroids.com/reviews/lab/balkan-pharmaceuticals?page=2

סתם איזה לינק שמצאתי מיד בחיפוש הראשון... יש שם איזה משפט או שתיים על השמן

https://translate.google.com/transl...roduc-cele-mai-scumpe-medicamente-&edit-text=

לא יודע, באתר שלהם אין ננדרולון 200מג/מל. יש רק ננדרולון 5% בקופסה מוארכת.

יש באתר שלהם את המוצרים בצורת השיווק שלהם מתחילת 2015 (ינואר) . כעיקרון הבאצים שלהם עוד לא יצאו מאחר ועדיין מוכרים את הסטוק. בעבר היו קיטים של 5 אמפולות אחר כך 10 אמפולות עם מנגנון קוד זיהוי וב 2015 מה שיצא יצא עם הולוגרמה בנוסף :

http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/antip

Balkan Products.JPG
תשמע @LiorKim
אני מנסה להיות מאופק עם התגובות שלי.... אבל אתה בור ועם הארץ . אתה מתנגח פה במשהו שאין לך אפילו חצי מושג איך להתמודד איתו ורק יוצא קטן וקטן יותר מכל ויכוח.

באלקאן פארמה זו חברה רפואית רשומה.
כנס לאתר שלהם ותראה איזה מוצרים שלהם יש באתר :

http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/products/3-Drugs-used-to-treat-nervous-system-disorder-.html

מוצרים למערכת הנשימה, נגד אלרגיה, למערכת העיכול, למערכת המין וכו' .... סטראודים זו רק נישה אחת קטנה שלהם . ולכן הם מוכרים גם בבתי מרקחת. אז חאלאס לקפוץ כמו איזה ילד קטן עם חברות האנרגראונד של השקל וחצי שלך שאתה משווק ושב בשקט בצד.

צפה בקובץ המצורף 24073 תשמע @LiorKim
אני מנסה להיות מאופק עם התגובות שלי.... אבל אתה בור ועם הארץ . אתה מתנגח פה במשהו שאין לך אפילו חצי מושג איך להתמודד איתו ורק יוצא קטן וקטן יותר מכל ויכוח.

באלקאן פארמה זו חברה רפואית רשומה.
כנס לאתר שלהם ותראה איזה מוצרים שלהם יש באתר :

http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/products/3-Drugs-used-to-treat-nervous-system-disorder-.html

מוצרים למערכת הנשימה, נגד אלרגיה, למערכת העיכול, למערכת המין וכו' .... סטראודים זו רק נישה אחת קטנה שלהם . ולכן הם מוכרים גם בבתי מרקחת. אז חאלאס לקפוץ כמו איזה ילד קטן עם חברות האנרגראונד של השקל וחצי שלך שאתה משווק ושב בשקט בצד.
חח איזה ילד קטן אתה ואתה עוד יותר עלוב שלא בא לי אפילו להגיב לך סתום סתום תגיד לחברים שלך אתה יודע מי ...
איזה מוזר אלין הוא גם המנהל של בלקן וגם הספק ומוכר באתר שלו אלין שופ סוגר מעגל הבחור

חח איזה ילד קטן אתה ואתה עוד יותר עלוב שלא בא לי אפילו להגיב לך סתום סתום תגיד לחברים שלך אתה יודע מי ...
איזה מוזר אלין הוא גם המנהל של בלקן וגם הספק ומוכר באתר שלו אלין שופ סוגר מעגל הבחור

לא מצליח להבין לאן אתה חותר.... מה ההמלצה לך פה בסופו של דבר ?

זה מוזר אלין הוא גם המנהל של בלקן וגם הספק ומוכר באתר שלו אלין שופ סוגר מעגל הבחור
@LiorKim תשים לרגע בצד את אלין כ"אדם", זה פחות מעניין. החומרים שיוצאים תחת ידיו, ונעזוב כרגע גם את ההגדרות (ug/רפואי), החומרים עצמם, לדעתך - חומרים טובים?

@LiorKim תשים לרגע בצד את אלין כ"אדם", זה פחות מעניין. החומרים שיוצאים תחת ידיו, ונעזוב כרגע גם את ההגדרות (ug/רפואי), החומרים עצמם, לדעתך - חומרים טובים?
חומרים טובים כן אבל שמעתי מכמה אנשים שלא הרגישו אז אני לא יודע מה להגיד לך אחי

לבלקן יש אישור מקומי ולא FDA.
בעולם מקובל שחברה רפואית יש לה אישור FDA בסטנדרטים טיפה מאוד שונים ומחמירים.
על כל פנים....
הנושא חרוש בבקשה לנעוץץץץ
BALKAN מקורי זה פיצוץ חבל על הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית