עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יקרנף פסיכופט, נגדיל אותך יותר!!??!!? אוקיי שיהיההמטרה לעלות במסה הנתונים שלי הם :
1.69
83k
10.2% שומן
לפני לקחתי 10cc test סוס
10cc deca
לקחתי 10000 פרגניל וטמוקסיפן
אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי תוכנית לסייקל חזק יותר
מישהוא?
אני חדש פה ומשום מה לא מצליח לכתוב הודעות בפרטי יפריע לך אם תעזור לי בוואטסאפ או משהו?יקרנף פסיכופט, נגדיל אותך יותר!!??!!? אוקיי שיהיה
טרן אננתת 400-600 בשבוע(אצטט 50-100 ביום) למשך שמונה שבועות, יחד עם טסט 750, אם 500 טסט הספיק לך פעם שעברה תשאר על 500.
תפרגנל 500 iu מתחילת שבוע שלישי, פרווירון 50 מ"ג ביום יתן לך יותר טסט חופשי
Pct אני משער שאתה יודע.
אל תוסיף יותר מזה.
אל תתחיל עוד סייקל בלי בדיקות דם.
אם ממש בא לך להתאבד תמיד יש m1t super drol, ושאר הדברים המפגרים
אני פוחד מהקוצר נשימה של הטרן והתופעות לוואי הציאו לי כמה אנשים לחכות איתו להתחיל סייקל של דיבול טסט ודקה מה אומר?לא כזה יפריע תשאל
פרולקטין בדקה גבוהה יותר ועוד אסטרוגן של דיבול ושל דקה והטסט.אני פוחד מהקוצר נשימה של הטרן והתופעות לוואי הציאו לי כמה אנשים לחכות איתו להתחיל סייקל של דיבול טסט ודקה מה אומר?
חוץ מטסט וטרן איזה סייקל אתה עוד מציע?פרולקטין בדקה גבוהה יותר ועוד אסטרוגן של דיבול ושל דקה והטסט.
עזוב אני הייתי מעדיף טרן, זה לא עד כדי כך גרוע
יש אפשרות לתמונות?המטרה לעלות במסה הנתונים שלי הם :
1.69
83k
10.2% שומן
לפני לקחתי 10cc test סוס
10cc deca
לקחתי 10000 פרגניל וטמוקסיפן
אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי תוכנית לסייקל חזק יותר
מישהוא?
כל הכבוד לך..
כל הכבוד לך..
יש תמונות בלי חולצה על מנת לעמוד אותך פלוס מינוס באחוזי שומן.?
אתם חושבים שהתכנון טוב או מתאים ?אשרך:victory:
אני אפילו לא מבין מה אתה רושם...אתם חושבים שהתכנון טוב או מתאים ?
אני מתכוון שאני הולך להביא 20 cc test ench 40 cc deca 250dianbolאני אפילו לא מבין מה אתה רושם...
מה זה 20cc טסט?
פרגניל לוקחים מקסימום משבוע שלישי.
בדוק שהדיבול לא מזוייף. המדינה מסריחה מדיבולים מזוייפים.
כלומיד ונולבה את אמור להתחיל 20 יום מזריקת הטסט האחרונה (למינון של 500mg בשבוע) ואת הדקה תפסיק שבוע-שבועיים לפני זריקת הטסט.
הרגע רשמתי לך מה צריך לעשות כדי שהשימוש יהיה נכון. הנחו אותך רע מאוד.אני מתכוון שאני הולך להביא 20 cc test ench 40 cc deca 250dianbol
עכשיו את הפרגניל אני אתחיל בשבוע 5 10000 יחידות וכן בשבוע 10
פרווירון בשבוע 10 וכלומיד וטמוקסי לאחר סיום הסייקל
אז תוכל בבקשה לעזור לי בתכנון טוב יותר של ניקוי כמו שצריך?הרגע רשמתי לך מה צריך לעשות כדי שהשימוש יהיה נכון. הנחו אותך רע מאוד.
פרווירון לא יתרום הרבה. מצד שני כדאי מאוד שתחזיק דוסטינקס למקרה שהפרולקטין יטוס.
דים לב גם לעניין ה-pct והפרגניל. אתה מתזמן לא נכון.
טמוקסי וכלומיד לוקחים יחד, כמה מ"ג חומר פעיל ביום לקחת?http://www.siz.co.il/my.php?i=yniwbgvnizd4.jpg
בכל מקרה חשבתי על 20cc test
40cc deca
250 כדורים של דיבול
כל זה למשך 12 שבועות משבוע חמישי לקחת פרגניל
שבוע עשירי גם כן
מזריקת הטסט האחרונה לקחת כלומיד
אחריו טמוקסי
אני לא אקח יחד אקח את הטמוקסי אחרי הכלומידטמוקסי וכלומיד לוקחים יחד, כמה מ"ג חומר פעיל ביום לקחת?
למה?, הסיבה מאוחרי לקיחתם יחד היא מדעית בדוקה, חבל לשנות.אני לא אקח יחד אקח את הטמוקסי אחרי הכלומיד