הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים שלי

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
אני מתאמן PPL 5 פעמים בשבוע,מבחינת המשקלי עבודה - 90 בנץ' לשישייה,(בזמן האחרון אני עושה חזה בעיקר עם דאמבלים - אימון אחרון היה 37.5 כל יד ל6 חזרות ללא שיפוע),סקוואט 115 לחמישיה ודדליפט 140 לחמישייה(סקוואט ודדליפט לא עשיתי חודשיים בערך בגלל מעיין פציעה בגב שאני מטפל בה כרגע..

בגדול אני אוהב לעבוד עם נפח גבוהה,סופרסטים דרופסטים וכו..אני מתאמן שנה וחודש.
השאלה שלי היא אם הנפח לא גדול מידי בשביל פעמיים בשבוע לכל שריר(חוץ מרגליים שאני מאמן פעם בשבוע)-אני מדבר על סדר גדול של 15 סטים בערך לשריר גדול כמו גב וחזה-חזה בסביבות ה12 סטים.
ידיים וכתפיים 8-9 סטים בערך,רגליים גם נפח גבוהה ועבודה על בטן פה ושם בשילוב עם טאבטה או בנפרד
אני מחפש יותר היפוטרפיה מאשר עבודה על כוח אבל גם כוח חשוב לי מן הסתם

לא מסכים אם הקטע של לחתוך באימונים בחיטוב-כי בסוף זה גורר ירידה משמעותית במשקלים ואיבוד שריר-אישית אני מאמין בלהמשיך לעבוד רגיל (לשמור כמה שאפשר על משקלים כו') ופשוט להוריד סט פה ושם מתי שמרגישים שקשה (לדוגמא אם רגילים ל4 סטים סקואט במאסה ואחרי 3 סטים מרגישים שדיי לעבור הלאה)יוצא שהורדת סביבות 6 סטים באימון שזה משמעותי ומצד שני גם המשקלים יישארו דומים יחסית (אלא אם כן תעשו את הטעות הקלאסית של לרדת לדל פחמימה כבר בתחילת החיטוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית