הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לרדת במשקל ולהתחטב קצת אך לא כל כך מבינה

ליגל

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
שלום, אני בת 16 מטר 170 שוקלת 64, בעבר הלא רחוק הייתי שוקלת 10 קילו יותר, הייתי הולכת לחדר כושר שומרת על תזונה נכונה והייתי שותה הרבה מים.

אני רוצה לרדת עוד 7-8 קילו נוספים ולהתחיל להתחטב קצת.

איך להתחיל? אני לא כל כך מבינה בזה, אני מתכוונת להירשם לחד"כ אבל כמה פעמים ללכת? איזה תרגילים צריך? כמה זמן לעשות בהליכון ואיזה מהירות? מה לאכול? מה לא לאכול? ואם אפשר תפריט.

תודה מראש

ירדת 10 קג, הקפדת על תזונה ואימונים נשמע שכבר התחלת לא?
😃

שלום, אני בת 16 מטר 170 שוקלת 64, בעבר הלא רחוק הייתי שוקלת 10 קילו יותר, הייתי הולכת לחדר כושר שומרת על תזונה נכונה והייתי שותה הרבה מים.

אני רוצה לרדת עוד 7-8 קילו נוספים ולהתחיל להתחטב קצת.

איך להתחיל? אני לא כל כך מבינה בזה, אני מתכוונת להירשם לחד"כ אבל כמה פעמים ללכת? איזה תרגילים צריך? כמה זמן לעשות בהליכון ואיזה מהירות? מה לאכול? מה לא לאכול? ואם אפשר תפריט.

תודה מראש
56 ק"ג על 1.70 זה ממש מעט.
האם את מבצעת אירובי עצים? עושה תרגילים מורכבים? 😃

• פותח/ת השרשור
ירדת 10 קג, הקפדת על תזונה ואימונים נשמע שכבר התחלת לא?
😃
56 ק"ג על 1.70 זה ממש מעט.
האם את מבצעת אירובי עצים? עושה תרגילים מורכבים? 😃

אני עדיין מאוד מלאה ברגליים ובבטן ולכן אני חושבת שאני צריכה לרדת בין השבע לשמונה ק"ג. אני לא יודעת מה זה תרגילים מורכבים ועשיתי הפסקה של חודש מחדר הכושר כי היה לי לחץ בלימודים. שבוע הבא אני מתחילה ואני מתכוונת ללכת 4 פעמים שבכל ביקור אני אעשה חצי שעה בהליכון 20 דק' במין מכשיר כזה שמחטב גם את הרגליים וגם את הישבן ועוד חצי שעה נוספת על אימוני כוח.
ואני ככל הנראה גם אחזור לתזונה הבריאה שלי.

אני עדיין מאוד מלאה ברגליים ובבטן ולכן אני חושבת שאני צריכה לרדת בין השבע לשמונה ק"ג. אני לא יודעת מה זה תרגילים מורכבים ועשיתי הפסקה של חודש מחדר הכושר כי היה לי לחץ בלימודים. שבוע הבא אני מתחילה ואני מתכוונת ללכת 4 פעמים שבכל ביקור אני אעשה חצי שעה בהליכון 20 דק' במין מכשיר כזה שמחטב גם את הרגליים וגם את הישבן ועוד חצי שעה נוספת על אימוני כוח.
ואני ככל הנראה גם אחזור לתזונה הבריאה שלי.

סקוואט יכול לעזור לך בחיטוב הישבן והרגליים, בנצ' פרס לחזק קצת את שרירי החזה והידיים
אני לא מבין גדול במורכבים לנשים, אני אשאיר למרטין את העבודה.
היא הדוגמא הכי טובה כאן 😍

אעשה חצי שעה בהליכון 20 דק' במין מכשיר כזה שמחטב גם את הרגליים וגם את הישבן

בואי נוריד קודם כל את הביטוי הזה מהלקסיקון שלנו - אין דבר כזה מכשיר שמחטב.

חיטוב מגיע משילוב של אירובי ואימוני כוח, תזונה נכונה והתאוששות(שינה).

כל המילים היפות האלה זה רק בשביל שהחדר כושר יוכל למכור.

Back
למעלה תחתית