הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
החלוקת סטים שלך לא נכונה, אתה נותן 3 סטים לכתפיים ו4 ליד אחורית שעבדה גם בכתפיים וגם בחזה סעוד שהכתפיים אמורות לקבל יותר נפח,

@Majin Buu לתת ל כתפיים עוד תרגיל ו להוריד תרגיל מיד אחורית?
@Tank והפרס פחות חשוב לי מהבנץ'

נערך לאחרונה:
אתה בחיטוב לא? קח תוכנית לחיטוב מהפורטל.. אתה לא צריך הרבה נפח עכשיו

אתה בחיטוב לא? קח תוכנית לחיטוב מהפורטל.. אתה לא צריך הרבה נפח עכשיו
הנפח לא מפריע לי לגב,רגליים,קדמית ואחורית
הוא מפריע לחזה,כתפיים
והחזה יותר חשוב לי מהכתפיים

הוא מפריע לחזה,כתפיים
אין קשר שהוא לא מפריע לך אבל כל העניין של ההתאושות והכל יכול להיפגע
וכן בעיקרון הכתפיים אמורות לקבל יותר סטים מהיד אחורית

אין קשר שהוא לא מפריע לך אבל כל העניין של ההתאושות והכל יכול להיפגע
וכן בעיקרון הכתפיים אמורות לקבל יותר סטים מהיד אחורית
איזה תרגיל להוסיף לכתפיים משיכה לפנים הרחקה מלפנים או הרחקה לצדדים?

לא העלית סרטון של הדדליפט הקל יותר. הסטאפ שלך בעייתי מהמקור שלו, אתה מתכופף מהירך ומשאיר את הברך בפשיטה מלאה, ומגיע למצב שהטורסו שלך מקביל לגמרי לרצפה, כמו בstiff legged DL. במצב הזה אתה כמעט ולא משתמש בקוואדס בתנועה ומגדיל את המנוף על הגב.
הסטאפ אמור להיות מאוד פשוט ומחולק לשלבים. עמוד לפני המוט כשהוא מעל אמצע כף הרגל --> התכופף אל המוט ואחוז בו מבלי לכופף את הברך --> כופף את הברך עד שהשוק נוגעת במוט --> כווץ את הגב התחתון(סיבוב אגן לפנים) והרם את החזה --> LIFT.

הטכניקה שלך הייתה גרועה והמשקל היה קל לך בכל זאת. יש לך שם המון פוטנציאל לא מנוצל.
(אגב - מת על המשפט בחתימה שלך)

לא העלית סרטון של הדדליפט הקל יותר. הסטאפ שלך בעייתי מהמקור שלו, אתה מתכופף מהירך ומשאיר את הברך בפשיטה מלאה, ומגיע למצב שהטורסו שלך מקביל לגמרי לרצפה, כמו בstiff legged DL. במצב הזה אתה כמעט ולא משתמש בקוואדס בתנועה ומגדיל את המנוף על הגב.
הסטאפ אמור להיות מאוד פשוט ומחולק לשלבים. עמוד לפני המוט כשהוא מעל אמצע כף הרגל --> התכופף אל המוט ואחוז בו מבלי לכופף את הברך --> כופף את הברך עד שהשוק נוגעת במוט --> כווץ את הגב התחתון(סיבוב אגן לפנים) והרם את החזה --> LIFT.

הטכניקה שלך הייתה גרועה והמשקל היה קל לך בכל זאת. יש לך שם המון פוטנציאל לא מנוצל.
תודה רבה על הפירוט היום עשיתי או ניסיתי כבר את מה שאמרת ואעלה אותו עוד שעה - שעה וחצי בערך
החזרה האחרונה נוראית
תתחילו מהשניה ה20

תנועה דיי יפה עכשיו לדעתי היא תשתפר עוד יותר אם תתחיל להסתכל למאטה ולא קדימה. בעת המבט למאטה אתה תצליח להוציא חזה יותר ולשמור על צורה טובה יותר של עמוד השדרה מאותה סיבה שעושים את זה בלואו באר סקוואט
זאת אמורה להיות ההתחלה שלך:
arm_angle.png

תנועה דיי יפה עכשיו לדעתי היא תשתפר עוד יותר אם תתחיל להסתכל למאטה ולא קדימה. בעת המבט למאטה אתה תצליח להוציא חזה יותר ולשמור על צורה טובה יותר של עמוד השדרה מאותה סיבה שעושים את זה בלואו באר סקוואט
זאת אמורה להיות ההתחלה שלך:
arm_angle.png
תודה זה ממש יעזור לי אשים את זה לרקע כמה זמן שיכנס לראש

קודם כל הסטאפ שלך נראה כבר הרבה יותר טוב. הבעיה מתחילה בתחילת המשיכה. אתה מתרומם מהברך ולא מבצע פשיטה בירך במקביל, מביא את הישבן לגובה מקביל לחזה, ומשם מבצע פשיטת ירך. תנסה להתרומם באחידות ולשמור על הזוית בפלג הגוף העליון.
ולהמשיך להתאמן על כיווץ בגב. קראתי טיפ די פשוט וגאוני של ריפטו בספר שלו כדי ללמוד את ההרגשה של הכיווצים.
גב עליון("הרמת חזה"): לשכב על הבטן, לשים ידיים על הראש, ולהרים את החזה מהרצפה ללא תנופה או לנתק את הבטן.
גב תחתון(וסיבוב אגן לפנים): לשכב על הבטן ולבצע פשיטת ירך עד שהברכיים מתנתקות מהרצפה.
אחרי כמה סטים כאלו אתה תלמד להרגיש את השריר ותדע איך לכווץ אותו בצורה יעילה יותר.
והערה אחרונה..כתבת לי "אם אגיע ל200 בדדליפט". רציתי רק לתקן אותך שהביטוי הנכון הוא "כשאגיע"🏋️😅

קוסטה תשנה את השם של הלוג ל"הלוג שמנסה ללמוד איך לבצע דד ליפט" 😁
ואחרי שבועיים אשנה את זה ל"אחד שיודע לבצע דדליפט " אחסוך ממני
קודם כל הסטאפ שלך נראה כבר הרבה יותר טוב. הבעיה מתחילה בתחילת המשיכה. אתה מתרומם מהברך ולא מבצע פשיטה בירך במקביל, מביא את הישבן לגובה מקביל לחזה, ומשם מבצע פשיטת ירך. תנסה להתרומם באחידות ולשמור על הזוית בפלג הגוף העליון.
ולהמשיך להתאמן על כיווץ בגב. קראתי טיפ די פשוט וגאוני של ריפטו בספר שלו כדי ללמוד את ההרגשה של הכיווצים.
גב עליון("הרמת חזה"): לשכב על הבטן, לשים ידיים על הראש, ולהרים את החזה מהרצפה ללא תנופה או לנתק את הבטן.
גב תחתון(וסיבוב אגן לפנים): לשכב על הבטן ולבצע פשיטת ירך עד שהברכיים מתנתקות מהרצפה.
אחרי כמה סטים כאלו אתה תלמד להרגיש את השריר ותדע איך לכווץ אותו בצורה יעילה יותר.
והערה אחרונה..כתבת לי "אם אגיע ל200 בדדליפט". רציתי רק לתקן אותך שהביטוי הנכון הוא "כשאגיע"🏋️😅
ניסיתי את הטיפ הזה פעמיים אעבוד עליו יותר
הבנתי איך לעלות באותה זווית
אנסה מחר רק עם 100 קילו מקווה מאוד שאצליח

נערך לאחרונה:
אני לא יודע איך להסביר אז אני אנסה בעזרת התמונות.
תמונה 1 - לפני ההרמה הכל בסדר.
תמונה 2 - התחת מתרומם והכתפיים לא.
תמונה 3 - הבאת את עצמך למצב שהרגליים כמעט וישרות, אבל הגו(פלג גוף עליון) שלך עוד מקביל לרצפה. תראה כמה הכתף התרחקה מעל קו אמצע כף הרגל, וכדי לקרב את המוט לרגליים אתה צריך להפעיל המון כוח עם הרחב-גבי, ומעמיס על הזוקפים של הגב.

1.png 2.png 3.png

אתה עושה פרס בעצימות ביום של בנצ' בעצימות כשאתה בגירעון קלורי?
לפעמים אתה עושה כאלה דברים שאני לא מבין איך.. אחרי כל הזמן שאתה כאן בפורום לעשות כאלה שטויות.

לגביי הדדליפט-
כשאתה בסט-אפ, תסובב אגן כך שהגב התחתון יהיה מכווץ וישר.
שמור על אגן נמוך ומעט לפני המשיכה תנמיך אותו עוד יותר כדי להשתמש יותר ברגליים בחלק הראשון של המשיכה.
שמור על גב ישר! זה הכי חשוב!

הוא מפריע לחזה,כתפיים
למה אתה מתעקש על זה?
אחרי שלא מעט כאן המליצו לך להוריד נפח?
זה רק לטובתך.

ראיתי את זה אצל עוד מישהו בפורום..
אצל אייל מזוז או אצל חלפון.. אחד מהם

למה אתה מתעקש על זה?
אחרי שלא מעט כאן המליצו לך להוריד נפח?
זה רק לטובתך.

ראיתי את זה אצל עוד מישהו בפורום..
אצל אייל מזוז או אצל חלפון.. אחד מהם
אתה עושה פרס בעצימות ביום של בנצ' בעצימות כשאתה בגירעון קלורי?
לפעמים אתה עושה כאלה דברים שאני לא מבין איך.. אחרי כל הזמן שאתה כאן בפורום לעשות כאלה שטויות.

לגביי הדדליפט-
כשאתה בסט-אפ, תסובב אגן כך שהגב התחתון יהיה מכווץ וישר.
שמור על אגן נמוך ומעט לפני המשיכה תנמיך אותו עוד יותר כדי להשתמש יותר ברגליים בחלק הראשון של המשיכה.
שמור על גב ישר! זה הכי חשוב!
מסכים לגמרי עם כל מה שרשמת.
קוסטה יש פה חברה כמו מורן שיודעים על מה הם מדברים, אז אם מורן אומר לך "תוריד נפח" אתה צריך לענות "כן המפקד" ולא "נפח לא מפריע לי".
סה"כ אתה בחיטוב, בגרעון קלורי, עם 2 תרגילי בסיס לפלג גוף עליון באותו אימון (משהו שגם אני הערתי לך עליו) ואתה מצפה להתקדם?
אני חושב שכשמורן יעקוף אותך בבנץ' בזמן החיטוב שלו אתה תתעורר ותתחיל להקשיב לו (אם הוא עדיין לא עקף אותך)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית