- פותח/ת השרשור
אפשר התייחסות על התמונות בעדכון של המשקל גוף?אולי תצליח לסיים כמוני את השירות....עם 0 תלונות 😇
פחות נוזלי?
הפחתת נתרן, דל-פחמימה (אמיתי), קיצוץ מוצרי חלב, הפסקת קריאטין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר התייחסות על התמונות בעדכון של המשקל גוף?אולי תצליח לסיים כמוני את השירות....עם 0 תלונות 😇
פחות נוזלי?
הפחתת נתרן, דל-פחמימה (אמיתי), קיצוץ מוצרי חלב, הפסקת קריאטין
אתה לדעתי נמצא בשלב שבו אם אתה לא רוצה קוביות הגיע הזמן להפסיק את החיטוב 😃אפשר התייחסות על התמונות בעדכון של המשקל גוף?
באמת כי לדעתי אני שמןאתה לדעתי נמצא בשלב שבו אם אתה לא רוצה קוביות הגיע הזמן להפסיק את החיטוב 😃
תחליט, אתה הבלארוסי שרוצה ללחוץ הרבה או הבלארוסי שרוצה קוביות של בילדר?באמת כי לדעתי אני שמן
ישלי בעיה עם הדימוי העצמי שלי אחרי שראיתי כמה בודי בילדרים מקצועיים או סתם SILENT MIKE OMAR ISUF bradley martyn וכו'...
אני רוצה לנסות להגיע ל10% ואז מסה נקייה 4-6 חודשים ומלוכלת 3 חודשים ואז עוד פעם חיטוב של חודשיים וחוזר חלילה עד מסה נורמלית לפחותתחליט, אתה הבלארוסי שרוצה ללחוץ הרבה או הבלארוסי שרוצה קוביות של בילדר?
לדעתי אתה כבר לא שמן ואפילו דיי שטוח הייתי נותן לך 14 אחוז שומן אולי גג 15. אני בשלב שלך הייתי כנראה מסיים חיטוב או אולי יורד עוד 2-3 קילו וזהו.
אפשרי, לך על זה אם זה מה שאתה רוצה 😃אני רוצה לנסות להגיע ל10% ואז מסה נקייה 4-6 חודשים ומלוכלת 3 חודשים ואז עוד פעם חיטוב של חודשיים וחוזר חלילה עד מסה נורמלית לפחות
יותר מרוצה את זהאפשרי, לך על זה אם זה מה שאתה רוצה 😃
אתה תאבד הרבה כוח ומסת שריר בדרך ל10.אני רוצה לנסות להגיע ל10%
כן הייתי 90 על 22% לפי הערכתךאתה תאבד הרבה כוח ומסת שריר בדרך ל10.
כשמגיעים ל 12 זה ניהיה יותר ויותר קשה לרדת בצורה טבעית.
המטרה היא פיתוח גוף או התחזקות?
תמשיך לרדת עוד חודש, אולי תגיע ל 13-12.
הורדת די הרבה כבר, לא?
אל תדאג ממש לא קל להעליב אותי 😃כן הייתי 90 על 22% לפי הערכתך
עכשיו אני 80 על X% שומן (מחכה להערכה שלך ) @Tank אל תעלב
יום ראשון אחזור אליך ויבגני עם תשובה אם אני נוסע איתכם לסמינראל תדאג ממש לא קל להעליב אותי 😃
אני מצפה לתשובה חיובית או תשובה חיובית עם נפקדות לו"ז 😃יום ראשון אחזור אליך ויבגני עם תשובה אם אני נוסע איתכם לסמינר
מ.ג 81 אתמול עשיתי מיני העמסה של פירות
שלא אכלתי ממש הרבה והתחשק לי פירות וגלידה אז זרמתיחח מה זה מיני העמסה. ולמה דווקא פירות?
כל היום אכלת רק פירות וגלידה?שלא אכלתי ממש הרבה והתחשק לי פירות וגלידה אז זרמתי
אהה לא רק ארוחה אחתכל היום אכלת רק פירות וגלידה?
אז צ'יט, לא מיני העמסה חחאהה לא רק ארוחה אחת
אבל אם היית רואה את הכמות
אני גרוע במושגים ...אז צ'יט, לא מיני העמסה חח
העיקר שנהנית