הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
אוקיי, נתחיל עם השגיאות
1. מבט צריך להיות למאטה וקדימה
2. הגב שלך עקום בתחילת העליה. זה יכול לגרום לפציעות וממש לא טוב
3. אתה צריך לגרור את המשקל עליך ולא להרים אותו מהרצפה.
4. צריך להצמיד מרפקים, להוציא חזה ולקשת את הגב

בקיצור הטכניקה נוראית אתה תפצע את עצמך כמו שאני פצעתי את עצמי אם תמשיך לעבוד ככה. ולא כדאי לך להגיע לזה כי אני שוכב עכשיו על המיטה ורק לישר את הרגל ביותר מ90 מעלות כואב לי בגב התחתון.

אוקיי, נתחיל עם השגיאות
1. מבט צריך להיות למאטה וקדימה
2. הגב שלך עקום בתחילת העליה. זה יכול לגרום לפציעות וממש לא טוב
3. אתה צריך לגרור את המשקל עליך ולא להרים אותו מהרצפה.
4. צריך להצמיד מרפקים, להוציא חזה ולקשת את הגב

בקיצור הטכניקה נוראית אתה תפצע את עצמך כמו שאני פצעתי את עצמי אם תמשיך לעבוד ככה. ולא כדאי לך להגיע לזה כי אני שוכב עכשיו על המיטה ורק לישר את הרגל ביותר מ90 מעלות כואב לי בגב התחתון.
עוד פעם להוריד משקל ?

תבוא לסמינר ב4.6 שילמדו אותך לעשות דד ליפט כמו שצריך אני כבר לא חושב שלהוריד משקל יעזור לך אני חושב שאתה צריך אימון פרטי כדי לתקן את כל זה.
בתור חייל זה הוצאה כלכלית גדולה ואני לא יודע אם ישחררו אותי לזה

בתור חייל זה הוצאה כלכלית גדולה ואני לא יודע אם ישחררו אותי לזה
תקשיב אני יודע שאני לא הרבה יותר גדול ממך אבל יש לי עצה לחיים לתת לך. כשאתה מסתכל על כסף תסתכל לא על הסכום אלה על מה שהסכום הזה נותן לך.
אם תעשה מספיק מאמצים ותדבר יפה למפקדים שלך ישחררו אותך במיוחד שזה יום חמישי ומתחיל רק ב4 בצהוריים. בנוסף לזה אני הייתי חייל אני יודע מה זה קשה עם כסף אבל עדיין 200 ש"ח יכולתי מדי פעם להרשות לעצמי לזרוק ויצא לי בשרות הצבאי שלי גם לקנות פלאפון ב1600 ש"ח שבהם 4 חודשים חייתי על אוכל צבאי בלי בזבוזים מיותרים.

מה שאתה מרוויח מהסמינר הזה שווה הרבה יותר מ200 ש"ח. מתי עוד תהיה לך הזדמנות לשמוע הרצאה וללמוד לבצע תרגילי בסיס מ2 ליפטרים ברמה עולמית שקבעו שיאים + הם מאמנים בפדרציה עם הרבה ידע ונסיון בתחום והם הולכים לבוא ל8 שעות רק כדי להסביר לך איך להשתפר, להתחזק ולבצע תרגילים כמו שצריך!

תקשיב אני יודע שאני לא הרבה יותר גדול ממך אבל יש לי עצה לחיים לתת לך. כשאתה מסתכל על כסף תסתכל לא על הסכום אלה על מה שהסכום הזה נותן לך.
אם תעשה מספיק מאמצים ותדבר יפה למפקדים שלך ישחררו אותך במיוחד שזה יום חמישי ומתחיל רק ב4 בצהוריים. בנוסף לזה אני הייתי חייל אני יודע מה זה קשה עם כסף אבל עדיין 200 ש"ח יכולתי מדי פעם להרשות לעצמי לזרוק ויצא לי בשרות הצבאי שלי גם לקנות פלאפון ב1600 ש"ח שבהם 4 חודשים חייתי על אוכל צבאי בלי בזבוזים מיותרים.

מה שאתה מרוויח מהסמינר הזה שווה הרבה יותר מ200 ש"ח. מתי עוד תהיה לך הזדמנות לשמוע הרצאה וללמוד לבצע תרגילי בסיס מ2 ליפטרים ברמה עולמית שקבעו שיאים + הם מאמנים בפדרציה עם הרבה ידע ונסיון בתחום והם הולכים לבוא ל8 שעות רק כדי להסביר לך איך להשתפר, להתחזק ולבצע תרגילים כמו שצריך!
אתה מגיע מחיפה ?

אם אתה צריך עזרה באיך לדבר למפקד שלך אתה מוזמן לשאול אני בשרות שלי הייתי מפקד 😃
אשמור את הקלף הזה כשאסתבך בצרות ותסמוך עלי זה יקרה כי יש לי בעיה עם אנשים עם דרגות מעלי אבל מבחינת פיקוד/ידע הם פח

אשמור את הקלף הזה כשאסתבך בצרות ותסמוך עלי זה יקרה כי יש לי בעיה עם אנשים עם דרגות מעלי אבל מבחינת פיקוד/ידע הם פח
אני מקצוען גם בלהסתבך בצרות ישבתי בערך 6-7 ריתוקים בשרות שלי + מעצר אחד 😃
בסוף השתחררתי רב"ט

אני מקצוען גם בלהסתבך בצרות ישבתי בערך 6-7 ריתוקים בשרות שלי + מעצר אחד 😃
בסוף השתחררתי רב"ט
מעונשים אני יודע להתחמק 0 דוחות 0 ריתוקים 0 כלא 0 משפטים

מעונשים אני יודע להתחמק 0 דוחות 0 ריתוקים 0 כלא 0 משפטים
אולי תצליח לסיים כמוני את השירות....עם 0 תלונות 😇

פחות נוזלי?
הפחתת נתרן, דל-פחמימה (אמיתי), קיצוץ מוצרי חלב, הפסקת קריאטין

אולי תצליח לסיים כמוני את השירות....עם 0 תלונות 😇
זה מזכיר לי משפט חכם אחד
if-nobody-hates-you-house.jpg