- פותח/ת השרשור
- #1,741
משקל גוף באזור ה85מה המשקל גוף שלך? ובכללי, למה הדדליפט שלך בכזה יתרון על הסקוואט?
ולדדליפט יש יתרון על הסקוואט כי בקריה לא היה כלוב לכן לא הייתי יכול לעשות שם סקוואט אז הייתי עושה רק דדליפט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל גוף באזור ה85מה המשקל גוף שלך? ובכללי, למה הדדליפט שלך בכזה יתרון על הסקוואט?
גם אני אבל אין שם סקוואט והרצפה באזור המשקולות עם בורות לפחות ככה הייתה בתקופתי לפני חצי שנהאיפה בקריה? אני הייתי בחיל האויר, אחלה מכון
תיקנו אותה עכשיו. הבורות נעשו בגללי.גם אני אבל אין שם סקוואט והרצפה באזור המשקולות עם בורות לפחות ככה הייתה בתקופתי לפני חצי שנה
שיט הייתי בטוח זה בגלליתיקנו אותה עכשיו. הבורות נעשו בגללי.
עשיתי 160 דדליפט ואחד הצדדים שקע בריצפה...
היחידה שהכרתי זאת סנדרה כי היא היתה איתי ביחידה לפניאני מקבל דיווחים מהשטח מחברים.
הכרת את נופר הקצינה של החד"כ?
כן, זוכר אותה. לימדתי אותה לעשות מתח...היחידה שהכרתי זאת סנדרה כי היא היתה איתי ביחידה לפני
למה? חחחחבכיף חוזר לשם עכשיו אבל רק לחדר כושר
גם אני גר רחוק והגם השעות לא הכי נוחותלמה? חחחח
נהניתי עד הגג, 9-4 והביתה. חדר כושר שש שעות פלוס בשבוע. ומקצוע לחיים 😃
אחי, גרתי בקרית אתא...גם אני גר רחוק והגם השעות לא הכי נוחות
איך שכחתי את החדר אוכל
היו לי 2 חוגרים והייתי עוד מבקש מהאנשים במדור או מחכה עד 14:30 שהם לפני סגירה ומבקש עודאחי, גרתי בקרית אתא...
ואחלה חדר אוכל, רק תמיד התעצבנתי בגלל שהיו מקפידים למנה לכל אחד. NO GAINZ
שמות משפחה...היו לי 2 חוגרים והייתי עוד מבקש מהאנשים במדור או מחכה עד 14:30 שהם לפני סגירה ומבקש עוד
הכרת את שאול ואיתי ?
שאולי כהן ואיתי אני לא זוכר אבל הוא היה יחסית גדולשמות משפחה...
שאול לא נשמע לי מוכר באף צורה.
איתי כן אך לא זוכר באיזה הקשר.
עכשיו אני נזכר! איתי מסיקה?!שאולי כהן ואיתי אני לא זוכר אבל הוא היה יחסית גדול
☝️לימדתי אותה לעשות מתח...
ששש...