- פותח/ת השרשור
כי שבוע הבא לא יצא לי להתאמן וגם ככה אני בבסיס אז למה לא להעביר שעה בכיף?למה אתה רוצה לעשות אימון קליל על כל הגוף?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי שבוע הבא לא יצא לי להתאמן וגם ככה אני בבסיס אז למה לא להעביר שעה בכיף?למה אתה רוצה לעשות אימון קליל על כל הגוף?
זה קוסטה.למה אתה רוצה לעשות אימון קליל על כל הגוף?
זה בסדר כי אני יותר חטוב ממך ,רואים את הקוביות ברור עד 15 דק' מסוף האימוןזה קוסטה.
ממתי הוא עשה משהו הגיוני באימונים?
קוסטה, הכל מאהבה ;)
אז נראה לי תעשה למה לאכי שבוע הבא לא יצא לי להתאמן וגם ככה אני בבסיס אז למה לא להעביר שעה בכיף?
מה זה משנה?זה בסדר כי אני יותר חטוב ממך ,רואים את הקוביות ברור עד 15 דק' מסוף האימון
חצי גרם טסט ובחיים לא שמן יותר;)מה זה משנה?
בעוד חצי שנה כולנו ניהיה שוב שמנים ;)
רציני?אחלה רעיון
כהרציני?
מ.ג 78 נראה כמה אשקול אחרי שאחזור
רק עכשיו ראיתי... נראה לי לא יזיק לקחת איתך, למרות שכנראה כבר יצאת לדרך. לקחת איתך בסוף?עכשיו שבוע שלם אני בלי אימונים והדבר היחידי שאני יכול כמעט לשלוט בו זה התזונה
אז לקחת איתי אבקת חלבון או לא?
@White Walker @Tank @yujinius
כן לקחתי,לא יוצא לי להשתמש כי הארוחות פה ענקיותרק עכשיו ראיתי... נראה לי לא יזיק לקחת איתך, למרות שכנראה כבר יצאת לדרך. לקחת איתך בסוף?
מ.ג 78
היה כל כך כיף ,חבל שנגמר :(
ואין כמו על האמרקאיות ששומעות שאתה חייל אחחח כמה כיף היה
מדהים האמרקאיות פשוט התחילו איתי ועשו את כל אם אתם רוצים תמונות עם מי הייתי לא אכפת לי לשלוחלא ראיתי שתייגת אותי.. מצטער.
איך היה?
כוסיות?מדהים האמרקאיות פשוט התחילו איתי ועשו את כל אם אתם רוצים תמונות עם מי הייתי לא אכפת לי לשלוח
תחת מפחיד ומדהיםכוסיות?
אם כן אז ברור 😃
מ.ג 79
חוזרים למסה 2800 קלוריות להתחלה
בנץ' 82.5*5*5 קשה אבל עלה
שיפוע חיובי 60*8,6,5 קשה ומרגיש יותר מידי את הכתפיים אעשה את זה עם דאמבלים
פרס 40*8*3
הרחקה לצדדים 9.5 כל יד 3*8
סקאל קראשר מוט w 7.5*10*3
כיף לחזור לאכול כמו בנאדם
אימון מוזר כי הכל תפוס סעמק ...