הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שאלה בקשר לשינה

huckaaui

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
לפי הרבה מקומות רשום שבשביל לגדול צריך לישון 7-8 שעות שינה.
עכשיו יש לי שלפוחית רגיזה ובכללי רוב הלילות שלי אני לא יושן רצוף , יש פעמים שאני קם הרבה באמצע הלילה.
השאלה עם זה פוגע בגדילה של השריר ? מתי יש gh בשינה ?

ועם אני יושן שינה לא רצופה אבל של 8 שעות זה עדיין בסדר ?
תודה רבה

מתי יש gh בשינה ?

בעיקרון השינה מתחלקת למס' שלבים והורמון הגדילה אינו מופרש עם ההירדמות אלא בשלבים האמצעים של השינה.
פעם קראתי שרק לאחר שעתיים של שינה מתחיל תהליך הפרש ה HGH ותיקון נזקים וכו' ותהליך זה נמשך עד כחמש שעות.

לדעתי הפסקה של הירדמות עלולה לגרום להפרעה, אלא אם החזרה לשינה היא מהירה ועמוקה. (כל עוד השינה לא נפגעת)
אבל כאן אני כבר לא יודע לומר לך.

בלינק הבא תוכל למצוא מידע בנושא-
http://sleepfoundation.org/how-sleep-works/what-happens-when-you-sleep

אני לא מבין את המטרה של השאלה הזאת. זה לא שאם אנחנו נגיד לך שזה פוגע אתה תוכל להפסיק את השלפוחית הרגיזה שלך אין לך ברירה כל כך... תישן כמה שאתה יכול ותנסה לא לשתות הרבה 3-4 שעות לפני שינה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין את המטרה של השאלה הזאת. זה לא שאם אנחנו נגיד לך שזה פוגע אתה תוכל להפסיק את השלפוחית הרגיזה שלך אין לך ברירה כל כך... תישן כמה שאתה יכול ותנסה לא לשתות הרבה 3-4 שעות לפני שינה.
זה לא העניין של השלפוחית גבר , זה סתם לידע כללי ובלי שום קשר אני מטפל בזה , זה יעבור לי

ממה שאני יודע שינה לא רצופה פחות טובה משינה רצופה ועמוקה, לכל הגוף בעצם, אני לא יודע עד כמה. כך שאם אתה מטפל בזה וזה יעבור אז בטוח שיהיה עדיף

ממה שאני יודע שינה לא רצופה פחות טובה משינה רצופה ועמוקה, לכל הגוף בעצם, אני לא יודע עד כמה. כך שאם אתה מטפל בזה וזה יעבור אז בטוח שיהיה עדיף
החלפת תמונהההההההההההההה 😱
אני לא רגיל.. מה אעשה? איך אאתר אותך באשכול מלא הודעות? אצטרך לחפש מעתה לפי השם???
😭

החלפת תמונהההההההההההההה 😱
אני לא רגיל.. מה אעשה? איך אאתר אותך באשכול מלא הודעות? אצטרך לחפש מעתה לפי השם???
😭
אני מרגיש שהתמונה הזאת משקפת אותי יותר, את המבנה גוף

Back
למעלה תחתית