הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודדליפט

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
לפני חודשיים הייתה לי בעיה בברך כתוצאה הטכניקה לא נכונה בסקוואט לא עשיתי סקוואט 3 שבועות ואז התחלתי ממשקל נמוך ללמוד את הטכניקה ואת הדדליפט התחלתי גם ממשקל נמוך, אני עכשיו ב ab והבעיה שלי זה לא משקל כי אני יכול לשים משקל יחסית גבוה בסקוואט ודדליפט אבל הבעיה שלי זה בטכניקהנ שאני מתקשה איתה מה אתם מציעים לעשות, לעבור תכנית למרות שאני מרגיש טוב עם התכנית או להתחיל מאפס את התרגילים האלה ואז לעלות משקלים?

אמרת שכבר התחלת את התרגילים ממשקל נמוך בשביל לעבוד על הטכניקה,
אז מה השאלה בעצם?

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל אתה עדיין לא מובן..
אם תעבור תוכנית עדיין תצטרך להתקדם לאט עם המשקלים.
אני יכול להמשיך בתכנית שלי ולהתקדם, לא צריך לעבור תכנית בשביל להתחיל את התרגילים האלה ספציפית ?

אני יכול להמשיך בתכנית שלי ולהתקדם, לא צריך לעבור תכנית בשביל להתחיל את התרגילים האלה ספציפית ?
לא.
אפשר להתקדם בסקוואט ודדליפט גם בתוכנית AB.
גם תוכניות כח כמו SS לצורך העניין הן AB.

• פותח/ת השרשור
לא.
אפשר להתקדם בסקוואט ודדליפט גם בתוכנית AB.
גם תוכניות כח כמו SS לצורך העניין הן AB.
אוקיי, זה מה שרציתי לדעת שאני אוכל להתקדם בתרגילים האלה גם ממשקל נמוך בתכנית שאני עושה.

אוקיי, זה מה שרציתי לדעת שאני אוכל להתקדם בתרגילים האלה גם ממשקל נמוך בתכנית שאני עושה.

בכל מקרה, פרסם את התוכנית במלואה כדי שאנשים יוכלו לתת חוות דעת האם אין בה תבנית שיכולה
לפגוע לך בהתקדמות.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, פרסם את התוכנית במלואה כדי שאנשים יוכלו לתת חוות דעת האם אין בה תבנית שיכולה
לפגוע לך בהתקדמות.
פירסמתי אותה אתמול והגבת לי עליה והצעת לי תכנית, אני עשיתי אותה היום והיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית