הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב *מתעדכן כל שבוע*

• פותח/ת השרשור to11
  • פורסם בתאריך

to11

משתמש מתחיל
125
16
נק' מוניטין:
39
125
16
אז אחרי ששוב נשברתי באמצע החיטוב ואכלתי כמו חזיר במשך שלושה ימים החלטתי שהפעם אני עושה את זה עד הסוף ולא משנה מה.
נתונים: משקל בוקר 78.4 גובה 1.76 גיל 16 א.ש 100
מתכוון להעלות פה כל שבוע תמונה בשביל לתת לעצמי קצת פוש ועזרה לסגור את הפה.

קבצים מצורפים

• IMG_20150220_074249.jpg
    IMG_20150220_074249.jpg
    KB 48 · צפיות: 359
ממש לא נראה 80 קילו כנראה התמונה מטעה כי זה לא נראה שאתה צריך חיטוב אלא מסה

• פותח/ת השרשור
הרגליים שלי הם החלק הגדול בגוף... מבחינת פלג גוף עליון יש לי ידיים גדולות והשאר לא משהו.. רוצה להגיע לא.ש באזור ה11 ולהתחיל מסה נקייה.

לדעתי תשקול לעשות מסה ביחד עם תכנית אימונים מסודרת, אין לך הרבה מסת שריר בשביל לעשות חיטוב יעיל.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תשקול לעשות מסה ביחד עם תכנית אימונים מסודרת, אין לך הרבה מסת שריר בשביל לעשות חיטוב יעיל.
אתם צודקים ואני מבין למה אתם אומרים את זה אבל בקרוב קיץ וזה חלק מהשיקול שלי...
שבוע הבא אני אעלה תמונה של כל הגוף בתמונה הזאת באמת יצאתי קצת קטן

מצטרף למגיבים שמעלי, לדעתי אתה צריך מסה.
למרות שיהיה מעניין לעקוב אחרי החיטוב ועוד בעדכון שבועי ✌️

אתם צודקים ואני מבין למה אתם אומרים את זה אבל בקרוב קיץ וזה חלק מהשיקול שלי...
שבוע הבא אני אעלה תמונה של כל הגוף בתמונה הזאת באמת יצאתי קצת קטן
אז חודש לפני הקיץ תעבור לחיטוב שלפחות יהיה עליך טיפת מסה..

• פותח/ת השרשור
וואו אני יודע שאין עלי ממש בשר אבל בכל זאת אני לא עד כדי כך שחיף. לעשות חיטוב עכשיו זאת החלטה שכבר החלטתי ואני אעשה אותו בכל מקרה כי אחרת אני ארגיש שאני עושה משהו שאני לא רוצה. בכל מקרה צילמתי כמה תמונות כדי להמחיש שאני לא עד כדי כך שחיף אבל יש לי א.ש די גבוה שצריך חיטוב לדעתי...
דרך אגב ברור לי שאני לא יודע לעשות פוזינג אין צורך לומר לי 🤣

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-02-21-13-51-16.png
    Screenshot_2015-02-21-13-51-16.png
    KB 238.2 · צפיות: 252
  • Screenshot_2015-02-21-13-51-34.png
    Screenshot_2015-02-21-13-51-34.png
    KB 247.6 · צפיות: 257
מנסיון אתה תראה הרבה יותר טוב אם תיהיה קצת מלא בבטן אבל גדול ונראה חזק פיזי מאשר רזה אם קצת קוביות .
חטוב אתה לא תיהיה בסוף התהליך הזה זה אני אומר לך מעכשיו .
לא הייתי מושך יותר מי 4 שבועות בחיטוב הזה . ומתחיל מאסה ארוכה ונקייה .
זאת דעתי בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
מנסיון אתה תראה הרבה יותר טוב אם תיהיה קצת מלא בבטן אבל גדול ונראה חזק פיזי מאשר רזה אם קצת קוביות .
חטוב אתה לא תיהיה בסוף התהליך הזה זה אני אומר לך מעכשיו .
לא הייתי מושך יותר מי 4 שבועות בחיטוב הזה . ומתחיל מאסה ארוכה ונקייה .
זאת דעתי בהצלחה .
לא עדיף לי לרדת לאזור ה12% ולעלות נקי?
אני שואל דווקא אותך כי מפוסטים שלך ראיתי שבעבר סבלת מבעיות דומות לשלי עם המותן והמבנה גוף הזה..

אני שואל דווקא אותך כי מפוסטים שלך ראיתי שבעבר סבלת מבעיות דומות לשלי עם המותן והמבנה גוף הזה..
אתה צריך לצבור מסת שריר גדולה .
כמו שכתבתי למעלה אתה יכול למשוך טיפה חיטוב . אבל ממש לא הייתי עושה " חיטוב לקיץ " אתה סתם תיראה רזה .
תתחיל לאכול בשביל לעות במשקל 1 קילו בחודש נקי . + 10 דקות אירובי כל סוף אימון . תוכנית אימונים טובה 4 בשבוע .
ואם הזמן תיראה תוצאות .
תזונה כמובן מאוד חשוב .

אתה חושב שחיטוב ישנה את המבנה גוף?
דווקא עליה במסת שריר יתן צורה יותר יפה

• פותח/ת השרשור
ברור לי שיש לי צורך לעלות במסת השריר על מנת לקבל צורה יפה יותר ואני לא עושה "חיטוב לקיץ" מכיוון שלא ישאר ממני כלום אני רק רוצה לחטב קצת בשביל ליצור בסיס טוב למסה. אני אמשוך את זה חודש ולאחר מכן אחליט אם לצאת למסה נקייה או להמשיך עוד טיפה בחיטוב.. בכל מקרה אני לא על גרעון מוגזם התחלתי ב1950 קלוריות לפי ההתקדמות אני אשנה את זה במידת הצורך..

תחטב עד שתהיה מרוצה,אנחנו בסך הכל נותנים לך את הדעה שלנו.
לדעתי יכולת למשוך מסה עוד טיפה אבל בהצלחה בחיטוב,וגם אם תסיים חיטוב לפני הקיץ פשוט תחזור למסה נקייה.

• פותח/ת השרשור
תחטב עד שתהיה מרוצה,אנחנו בסך הכל נותנים לך את הדעה שלנו.
לדעתי יכולת למשוך מסה עוד טיפה אבל בהצלחה בחיטוב,וגם אם תסיים חיטוב לפני הקיץ פשוט תחזור למסה נקייה.
חחח הבנת את הראש שלי והאמת שאף פעם לא עשיתי מסה עדיין פשוט הייתי עוסק בספורט לפני החדר כושר ותמיד הייתי אוכל כמו חזיר אז אפשר להגדיר את זה סוג של מסה..

אני מסכים עם כולם פה...אבל גם מבין אותך.
בסופו של דבר אתה צריך להיות שלם עם עצמך, אז תבחר את הדרך ותתמיד בה.
בלי "שוב נשברתי באמצע..."

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם כולם פה...אבל גם מבין אותך.
בסופו של דבר אתה צריך להיות שלם עם עצמך, אז תבחר את הדרך ותתמיד בה.
בלי "שוב נשברתי באמצע..."
זה מה שאני רוצה זה בעיקר להוכיח לעצמי שאני יכול לעשות משהו ולסיים אותו כמו שצריך.

תכלס גם אני חושב שאתה צריך לעשות מסה אבל איך שאתה רואה את עצמך זה מה שמשנה ואם אתה רוצה להיות רזה ואז להתחיל מסה נורמלית אז זה סבבה לגמרי,או שתעשה עכשיו מסה ותתבאס על החיים שלך כי בכלל רצית להתחטב תסיים אותה על אש גבוה ותחטב.
לך על האופציה הראשונה וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית