עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם צודקים ואני מבין למה אתם אומרים את זה אבל בקרוב קיץ וזה חלק מהשיקול שלי...לדעתי תשקול לעשות מסה ביחד עם תכנית אימונים מסודרת, אין לך הרבה מסת שריר בשביל לעשות חיטוב יעיל.
אז חודש לפני הקיץ תעבור לחיטוב שלפחות יהיה עליך טיפת מסה..אתם צודקים ואני מבין למה אתם אומרים את זה אבל בקרוב קיץ וזה חלק מהשיקול שלי...
שבוע הבא אני אעלה תמונה של כל הגוף בתמונה הזאת באמת יצאתי קצת קטן
לא עדיף לי לרדת לאזור ה12% ולעלות נקי?מנסיון אתה תראה הרבה יותר טוב אם תיהיה קצת מלא בבטן אבל גדול ונראה חזק פיזי מאשר רזה אם קצת קוביות .
חטוב אתה לא תיהיה בסוף התהליך הזה זה אני אומר לך מעכשיו .
לא הייתי מושך יותר מי 4 שבועות בחיטוב הזה . ומתחיל מאסה ארוכה ונקייה .
זאת דעתי בהצלחה .
אני שואל דווקא אותך כי מפוסטים שלך ראיתי שבעבר סבלת מבעיות דומות לשלי עם המותן והמבנה גוף הזה..לא עדיף לי לרדת לאזור ה12% ולעלות נקי?
אתה צריך לצבור מסת שריר גדולה .לא עדיף לי לרדת לאזור ה12% ולעלות נקי?
אני שואל דווקא אותך כי מפוסטים שלך ראיתי שבעבר סבלת מבעיות דומות לשלי עם המותן והמבנה גוף הזה..
לא עדיף לי לרדת לאזור ה12% ולעלות נקי?
אני שואל דווקא אותך כי מפוסטים שלך ראיתי שבעבר סבלת מבעיות דומות לשלי עם המותן והמבנה גוף הזה..
חחח הבנת את הראש שלי והאמת שאף פעם לא עשיתי מסה עדיין פשוט הייתי עוסק בספורט לפני החדר כושר ותמיד הייתי אוכל כמו חזיר אז אפשר להגדיר את זה סוג של מסה..תחטב עד שתהיה מרוצה,אנחנו בסך הכל נותנים לך את הדעה שלנו.
לדעתי יכולת למשוך מסה עוד טיפה אבל בהצלחה בחיטוב,וגם אם תסיים חיטוב לפני הקיץ פשוט תחזור למסה נקייה.
זה מה שאני רוצה זה בעיקר להוכיח לעצמי שאני יכול לעשות משהו ולסיים אותו כמו שצריך.אני מסכים עם כולם פה...אבל גם מבין אותך.
בסופו של דבר אתה צריך להיות שלם עם עצמך, אז תבחר את הדרך ותתמיד בה.
בלי "שוב נשברתי באמצע..."