הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לעשות את זה?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
המטרה העיקרית שלי היא עלייה במסת שריר ובבנץ אני עושה 3x6 וזה לא מספיק נפח לעלייה טובה במסת שריר וצריך לפחות 8 חזרות אבל גם המטרה שלי גם היא עלייה במשקלים ואם 8 זה קצת קשה אז אפשרי לעשות 2 סטים 6 חזרות ועוד 2 סטים 8 עםפ חות משקל(4 סטים במקום 3) ?בשביל עלייה יותר טובה במסת שריר וגם שאם 6 חזרות אעלה יותר מהר במשקלים

למה החלטת ש3x6 זה לא מספיק נפח לעלייה טובה במסת שריר?
למה החלטת שצריך לפחות 8 חזרות?

תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל. כדי לענות לך על השאלות צריך לכתוב ספר על כל הדברים הבסיסיים שאין לך מושג בהם.

• פותח/ת השרשור
למה החלטת ש3x6 זה לא מספיק נפח לעלייה טובה במסת שריר?
למה החלטת שצריך לפחות 8 חזרות?

תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל. כדי לענות לך על השאלות צריך לכתוב ספר על כל הדברים הבסיסיים שאין לך מושג בהם.
קקאתי קצת הבנתי שאפשר 6-12 אבל 6 זה גבולי והכי טוב זה 8-10

המטרה העיקרית שלי היא עלייה במסת שריר ובבנץ אני עושה 3x6 וזה לא מספיק נפח לעלייה טובה במסת שריר וצריך לפחות 8 חזרות אבל גם המטרה שלי גם היא עלייה במשקלים ואם 8 זה קצת קשה אז אפשרי לעשות 2 סטים 6 חזרות ועוד 2 סטים 8 עםפ חות משקל(4 סטים במקום 3) ?בשביל עלייה יותר טובה במסת שריר וגם שאם 6 חזרות אעלה יותר מהר במשקלים
קיבלתי כאב ראש רק מלנסות להבין מה אתה שואל כאן בעצם.

מי קבע שצריך לפחות 8 חזרות בבנצ' פרס כדי לעלות במסת השריר? ומי קבע שנפח גדול יותר באימון חזה נמדד במספר החזרות שעושים בבנצ' פרס ?

• פותח/ת השרשור
קיבלתי כאב ראש רק מלנסות להבין מה אתה שואל כאן בעצם.

מי קבע שצריך לפחות 8 חזרות בבנצ' פרס כדי לעלות במסת השריר? ומי קבע שנפח גדול יותר באימון חזה נמדד במספר החזרות שעושים בבנצ' פרס ?
לא יודע אני שואל אז עדיף להישאר על 3x6? ואני אגדל עדיין טוב?דרך אגב שאלה שלא קשורה לנושא אני עושה 3 סטים פרפר וראיתי מלא שעושים 2 כדאי להוריד ל2 ולעשות בבנץ 4?

מה אתה עושה בכלל? AB? ABCD? ABC?
אני מבין שמדובר בתוכנית פיצולים שגרתית.. אבל איזו?

כמה פעמים בשבוע אתה עובד על החזה?

• פותח/ת השרשור
מה אתה עושה בכלל? AB? ABCD? ABC?
אני מבין שמדובר בתוכנית פיצולים שגרתית.. אבל איזו?

כמה פעמים בשבוע אתה עובד על החזה?
עושה ab ואני בא 3-4 פעמים בשבוע אז על חזה אני עובד פעם או פעמיים בשבוע

אז בקיצור אתה לא מתאמן בצורה מסודרת ואין לך תוכנית נורמלית.

אז אם לסכם את נושא האימונים בחזה - כשעובדים עליו פעמיים בשבוע 9 סטים פר אימון זה בסדר, 18 בשבוע.
בנצ' פרס בעצימות גבוהה 3x5, אם אתה ממש מתעקש 3x6 אבל זה מאט טיפה את ההתקדמות.
מקבילים עם משקל 3x8 ופרפר 3x10

• פותח/ת השרשור
אז בקיצור אתה לא מתאמן בצורה מסודרת ואין לך תוכנית נורמלית.

אז אם לסכם את נושא האימונים בחזה - כשעובדים עליו פעמיים בשבוע 9 סטים פר אימון זה בסדר, 18 בשבוע.
בנצ' פרס בעצימות גבוהה 3x5, אם אתה ממש מתעקש 3x6 אבל זה מאט טיפה את ההתקדמות.
מקבילים עם משקל 3x8 ופרפר 3x10
אז לעשות 3x5 בנץ ?אולי לא הסברתי את עצמי טוב המטרה שלי היא לפתח גוף אך לא יזיק(אפילו רצוי)לעלות במשקלי עבודה ופרפר אני עושה דאמבלים כדאי במקום עם כבלים? אני לא מסתדר עם דאמבלים וסתם שאלה אם אני שוקל 61 ומרים 65x6 זה אומר שיש לי מסת שריר טובה או לא טובה? אני פשוט לא מבין בזה

אז לעשות 3x5 בנץ ?אולי לא הסברתי את עצמי טוב המטרה שלי היא לפתח גוף אך לא יזיק(אפילו רצוי)לעלות במשקלי עבודה ופרפר אני עושה דאמבלים כדאי במקום עם כבלים? אני לא מסתדר עם דאמבלים וסתם שאלה אם אני שוקל 61 ומרים 65x6 זה אומר שיש לי מסת שריר טובה או לא טובה? אני פשוט לא מבין בזה

אני לא רואה סיבה לחזור על עצמי שוב פעם...

אם אתה לא מבין בזה יש אחלה מאמרים בפורטל.
ממליץ.

תעבוד יום חזה חזרות של 12..15 חזרות והיום חזה הבא תעבוד יותר על כוח..חימום טוב סטים ראשונים ואחרי שאתה חם תעבוד על כח סטים של 3..4חזרות תזכור לחמם טוב תעבוד עם רצועות לשמור על המפרק ותגיע לכישלון בכל סט בחזרה האחרונה תפוצץ..דגש על לחיצת חזה עליון רגיל דמבלים בשיפוע וסמיט משין עליון.תאכל קלוריות איכותיות ותשמור מפציעות

תעבוד יום חזה חזרות של 12..15 חזרות והיום חזה הבא תעבוד יותר על כוח..חימום טוב סטים ראשונים ואחרי שאתה חם תעבוד על כח סטים של 3..4חזרות תזכור לחמם טוב תעבוד עם רצועות לשמור על המפרק ותגיע לכישלון בכל סט בחזרה האחרונה תפוצץ..דגש על לחיצת חזה עליון רגיל דמבלים בשיפוע וסמיט משין עליון.תאכל קלוריות איכותיות ותשמור מפציעות

שום דבר ממה שאמרת כאן לא הגיוני ולא נכון.
יום של 12 חזרות? למה? 15? 15 זה כבר בטווח של סיבולת שריר, אתה בטוח שלזה אתה מתכוון?
לא, פשוט לא.

אין צורך לחימום סטטי שלא יבין מזה בטעות פותח הפוסט, חימום דינאמי קטן וסטים של חימום מספיקים.
רצועות מפרק משתמשים במשקלים גבוהים או כשיש פציעה שמונעת מללחוץ כמו שצריך, זה בטח לא משהו שצריך להשתמש בו כל הזמן שכן זה מוריד את העומס מהמפרק ובסופו של דבר כשהמקום לא יהיה רגיל לעומסים הוא עלול להיפצע ללא הרצועות.

אין צורך ב"דגש" על חזה עליון, התרגיל עובד על אותם סיבים כמו הבנצ' הרגיל רק מרוכז יותר בסיבים העליוניים ובכתפיים. כן אפשר לעשות רוטציה.

למה לעזעזל ללחוץ חזה בסמית משין? פשוט לא!
מכונה שמגבילה את טווח התנועה שלך, הגוף לא עובד על השרירים המייצבים ועל הבטן וזאת פשוט העצה הכי גרועה שאפשר לתת.

• פותח/ת השרשור
אין סיכוי שאעשה 15 חזרות זה לחיטוב ואין שום סיכוי שאעבוד בסמית זה לא נותן תנועה חופשית ומה זה חימום דינאמי אני פשוט עושה חימום עם מוט ריק

לא בטוח אם טרול או מדבר ברצינות(בזמן הקצר שלי בפורום הזה עדיין קשה לי לקלוט חח). בכל מקרה ממש ממש לא!
כמו שמורן אמר 3X5 בנצ' ; 3X8 מקבילים עם משקל ו3X10 פרפר. גדולים וטובים ממך עושים בדיוק את זה. מצחיק שאתה מתייחס בכזו רצינות להבדל בין 5 או 6 ל8 חזרות בסט בבנצ, אבל מתאמן על חזה בצורה לא מסודרת..

לא בטוח אם טרול או מדבר ברצינות(בזמן הקצר שלי בפורום הזה עדיין קשה לי לקלוט חח)
גם בזמן שאני נמצא בפורום עדיין קשה לי לפעמים להבין אם זה טרול או לא 🤦‍♂️
ואומר לך את זה טרול מקצועי, שלא תטעה. 😃

• פותח/ת השרשור
כדי לעשות 4 סטים במקום 3?וסליחה שאני חוזר על זה קראתי במלא מקומות ורושמים לעשות 6-12 ואפילו פה בפורום אתם יכולים להסביר לי למה? מבחינתי לעשות 5 חזרות אפילו יותר טוב אני רואה שאנשים עושים 5 חזרות רק על משקל של 80+ ואני לא הגעתי לזה ובמקבילים איך שמים משקל עלי עם משקולות? אפשרי במקום המקבילים לחיצה בשיפוע שלילי כי זה נירה לי עובד על אותו דבר?

כדי לעשות 4 סטים במקום 3?וסליחה שאני חוזר על זה קראתי במלא מקומות ורושמים לעשות 6-12 ואפילו פה בפורום אתם יכולים להסביר לי למה? מבחינתי לעשות 5 חזרות אפילו יותר טוב אני רואה שאנשים עושים 5 חזרות רק על משקל של 80+ ואני לא הגעתי לזה ובמקבילים איך שמים משקל עלי עם משקולות? אפשרי במקום המקבילים לחיצה בשיפוע שלילי כי זה נירה לי עובד על אותו דבר?

בתרגילים הגדולים(מורכבים העיקריים-בנץ,פרס,סקוואט ודדליפט)אני אישית מעדיף להישאר בטווח 5,ו3X5 זה מספיק למתחיל.
מקבילים אתה שם משקל עם חגורה וקושר פלטה או שיכול לשים דאמבל בין הרגליים(לא ממליץ על הדרך השנייה,ראיתי כבר מספיק אנשים שזה נופל להם או עליהם).
מקבילים עדיף על לחיצה בשיפוע שלילי,אין לך למה להתעסק בשיפועים שונים כל כך אלא להישאר עם תרגילים כמו בנץ מקבילים ופרפר/או שבמקום הפרפר אתה יכול לעשות שיפוע עליון.
דרך אגב למרות מה שכתב פה הטרול,תתרחק מהסמית ואל תגיע לכשל בכל סט.

• פותח/ת השרשור
בתרגילים הגדולים(מורכבים העיקריים-בנץ,פרס,סקוואט ודדליפט)אני אישית מעדיף להישאר בטווח 5,ו3X5 זה מספיק למתחיל.
מקבילים אתה שם משקל עם חגורה וקושר פלטה או שיכול לשים דאמבל בין הרגליים(לא ממליץ על הדרך השנייה,ראיתי כבר מספיק אנשים שזה נופל להם או עליהם).
מקבילים עדיף על לחיצה בשיפוע שלילי,אין לך למה להתעסק בשיפועים שונים כל כך אלא להישאר עם תרגילים כמו בנץ מקבילים ופרפר/או שבמקום הפרפר אתה יכול לעשות שיפוע עליון.
דרך אגב למרות מה שכתב פה הטרול,תתרחק מהסמית ואל תגיע לכשל בכל סט.
אוקי תודה ושמע בעיקרון עכשיו עשיתי בנץ פרפר וחזה בשיפוע חיובי אבל הוא אמר לי להחליף את זה במקבילים אז לעשות בנץ מקבילים וחזה בשיפוע חיובי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית