הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול בצריכה מוגזמת..

• פותח/ת השרשור dor694
  • פורסם בתאריך

dor694

משתמש מתחיל
124
4
נק' מוניטין:
7
124
4
שבוע טוב לכולם.
אני שותה מידי פעם ויש לי כמה שאלות...
1.אני מחסיר את כמות הקלוריות מתפריט? (נגיד 0.5 ליטר פילנדיה/5 6 בירות -1500 קלוריות) ..-הבנתי שהוא שורף את הקלוריות שהוא מכניס.
2.בעייתי לחיטוב או שלא קריטי?
3.אם אני שותה ביום העמסה(באופן קבוע), הכמות שלמעלה, זה בעייתי/הורס את ההעמסה ?

תודה לעונים:)

הורס את הכבד 😳

גם אצלנו בחבר'ה כל שישי יושבים על בקבוק ויוצאים.. אבל לא צריך להגזים. חצי ליטר וודקה בערב? זה איזה 10 כוסות בקלות..
וזה עוד לפני הבירות?

הרבה לפני כושר אימונים וכו', תעבוד על עניין הכמויות שלך. אין סיבה שבן אדם ישתה כל כך הרבה. הגוף שלך פשוט התרגל לאלכוהול ופיתח סוג של חסינות. תעשה הפסקה, ותחזור במינונים נמוכים משמעותית.. גם אם אתה שוקל 150 קילו אין סיבה לשתות בערב אחד חצי ליטר וודקה ועוד 3-4 ליטר בירה. אתה יכול לקבל ראש נהדר גם ברבע מהכמות הזו אם רק תרגיל את הגוף שלך לפחות.

לגבי החיטוב - אני לא מבין גדול אבל ממה שאני כן יודע זה שאלכוהול מפרק את השריר.. וכמויות גדולות של אלכוהול דיי פוגעות\מאטות את קצב ההתקדמות שלך.

תעשה חושבים עם עצמך אם כל האלכוהול הזה באמת נדרש.. כמה אתה "מרוויח" ממנו וכמה אתה "מפסיד" ממנו.
ואם זה נראה לך הגיוני הכמויות שאתה שותה לעומת הנורמה... (וכן, יש כאן נורמה - ואתה הרבה מעבר =\ )

אלכוהול ופיתוח גוף לא חברים.
לא במינון מוגזם בכל אופן, אז כן - אם הצריכה שלך מוגזמת זה לא טוב לא לכאן ולא בפאן הבריאותי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותכם ... תודה 😃
אבל לגביי הפעמים שאני שותה .. אז אני מחסיר את זה מהתפריט של אותו יום או שמשאיר תפריט רגיל ושותה .. ?

אבל לגביי הפעמים שאני שותה .. אז אני מחסיר את זה מהתפריט של אותו יום או שמשאיר תפריט רגיל ושותה .. ?
זה לא משנה, כי מה שאתה עושה זה לא ראוי בכלל לחישוב בתפריט היומי של אותו היום.
שתה וזהו.

כשאתה צורך אלכוהול, הגוף שלך יהיה עסוק בלנקות את הרעלים שלו וחילוף החומרים שלך יאט.
אם חשוב לך, אל תאכל דברים עתירי קלוריות או סוכר ביחד עם האלכוהול.

הפירוק שלהם יהיה איטי יותר וקראתי איפשהו שתיהיה יותר אגירת שומנים בגוף.
אין לי כח לחפש את הרפרנס אז אזרוק ואומר שמדובר בניחוש מושכל.

1) כן, יש לחשב אותו כחלק מהתפריט. בעקרון גרם אלכוהול=7 קל', אבל בגלל התהליכים שנדרשים לפירוק שלו זה משאיר אותו בערך ב4~ קל' אפקטיבי. בכל אופן, הייתי מחשב כמו שמוצהר בערכים התזונתיים של המשקה.
2) זה לא יתרום (מעבר להנאה הברורה שבטיפה המרה), אבל אם זה נעשה בצורה מתונה, לא יגרע במיוחד.
3) תאכל'ס העמסות זה הזמן הכי טוב לשתות מבחינת הקל' שאתה סוף סוף יכול להכניס לגוף. אני יכול להעיד על עצמי, שזה מה שאני עשיתי לרב (העמסות בסופ"ש, ביום אוכל בלילה שותה). לא אידיאלי אבל פשרה הגיונית.

הבעיה העיקרית עם אלכוהול, זה הרעב וחוסר השליטה העצמית שמקשים מאד להגיד לא לאוכל שבא לך באותו רגע.

Back
למעלה תחתית