נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
129 ק"גשמע אני עוקב תקופה ואתה מטורף...
מעניין כמה לסינגל - זה לפחות 315 נכון?
סתם מתוך עניין..כמה אתה שוקל בערך ומה הגובה שלך?
לאאתה כבר לא מאמן בפרופיט?
חבל, היית בין היחידים שבאמת טובים
לא בין היחידים, היחידי, כולם שם אידיוטים ככה שנשאר לסמוך רק על עצמך.חבל, היית בין היחידים שבאמת טובים
יש שם נראה לי עוד אחד אבל אני לא בטוח אם הוא מאמן או לא. מאמנת אחת אמרה לחבר שלי שאבקת חלבון הופכת לשומן חחחחחחלא בין היחידים, היחידי, כולם שם אידיוטים ככה שנשאר לסמוך רק על עצמך.
אכן.יש שם נראה לי עוד אחד אבל אני לא בטוח אם הוא מאמן או לא. מאמנת אחת אמרה לחבר שלי שאבקת חלבון הופכת לשומן חחחחחח
בכל מקרה המכון טוב ואני לא צריך את המדריכים אז בסדר. אתה מתאמן שם?
אני נרשמתי רק השבוע ואני לא בטוח אם הוא מאמן או לא ולא יצא לי בינתיים להיתקל בערסים... אבל מה שכן יש לי שם עוד חבר שמתאמן והוא אמר לו לא לעשות סקוואט ודד בגלל שהגוף שלו לא מוכן לזה או משהו כזה חחחחחחחחח. אני את האמת די מרוצה מהמכון יש הרבה ספות באנצ׳, כלוב וראק וכל השיט הזה וגם מקודם הייתי במכון פיצי אז בשבילי הוא גדולאכן.
המכון סבבה, קצת קטן ויש שם קהילת ערסים לא קטנה, אבל אין מה לעשות חוץ מלשים אוזניות ולאחל להם כשל בבנץ׳ ללא ספוטר.
היחידי שם שאולי מבין משהו חוץ מאושר זה עידן ( הענק עם הקוקו והזקן ) אבל אני לא אוהב אותו, יש לו גישה מעצבנת.
על מי אתה מדבר בדיוק ?
3 ספות זה לא הרבה.אני נרשמתי רק השבוע ואני לא בטוח אם הוא מאמן או לא ולא יצא לי בינתיים להיתקל בערסים... אבל מה שכן יש לי שם עוד חבר שמתאמן והוא אמר לו לא לעשות סקוואט ודד בגלל שהגוף שלו לא מוכן לזה או משהו כזה חחחחחחחחח. אני את האמת די מרוצה מהמכון יש הרבה ספות באנצ׳, כלוב וראק וכל השיט הזה וגם מקודם הייתי במכון פיצי אז בשבילי הוא גדול
אכן.אני הייתי לפני זה במכון עם ספת באנצ׳ אחת וכלוב אחד ואזור משקולות קטן מאוד אז 4 ספות באנצ׳, כלוב וראק זה חידוש יפה. אני רואה שאתה חושב שהמכון יחסית קטן אז בשבילי הוא ענק בגלל שהייתי לפני במקום ממש קטן... תגיד יכול להיות במקרה היית ביום חמישי בבוקר?
נראה לי אני זוכר שעשית סקוואט בראק ואיזה מדריכה עם תלתלים באה להגיד לך משהו?אכן.
אכן, אני הוא הבחור החלש.נראה לי אני זוכר שעשית סקוואט בראק ואיזה מדריכה עם תלתלים באה להגיד לך משהו?